نمیدونم چی بگم
بازیشون اصلا خوب نبود
زیاد هم امید ندارم بازی بعدی جبران کنن، بنظرم انگلیسی ها وقتی تحت فشار روحی(نگرانی حذف) باشن بدتر هم بازی میکنن
نمیدونم چی بگم
بازیشون اصلا خوب نبود
زیاد هم امید ندارم بازی بعدی جبران کنن، بنظرم انگلیسی ها وقتی تحت فشار روحی(نگرانی حذف) باشن بدتر هم بازی میکنن
قبلا هم گفتم ، سایر تیم ها چاره ای جز پیش گرفتن شیوه دفاع و ضد حمله ندارن چون واقعا زورشون به تیم های بزرگ نمی رسه ... بجای اینکه بیان از لحاظ تاکتیکی و تکنیکی خودشون رو بالا بکشن میان رویه این شیوه کارم ی کنند شاید نتیجه بگیرن ... یه جواریی نسخه موقت ! در مقابل تیم های بزرگ هم باید با حوصله و تغییر تاکتیک و بازیکن راهی به دروازه پیدا کنه که متاسفانه این قدر بازیکنان نا آماده نشون میدن یا به هر دلیلی بد بازی می کنند که بجای اینکه راهی به دروازه پیدا کنند با گذشت زمان خسته و عصبی تر میشن ... مسلما اسلوونی هم همین شیوه رو پیش می گیره و آخرین بازی انگلیس سخت ترینشه چون اونا روحیه خیلی خوبی هم دارن ... اما باز هم اگه انگلیس ، انگلیس واقعی باشه با اختلاف 3 گل میشه برد ! حیف که همش باید بگیم اگر ...
بالاره بازی بعد بازی موندن یا نموندنه...
که کل تیم باید با یه ترکیب خوب و به نظر من با هماهنگی بیشتر بازکنای انگلیس باشه که اتفاقی که دیشب افتاد دو باره نیوفته...
نمیدونم اگر بکام بود هنوز همین جوری بود؟؟؟
به نظر من انگلیس با 5 تا هافبک بازی کنه بهتره ... بری هم دیشب خیلی بد بود کریک بهتره !
گلن جانسون هم افتضاح بود ... حیف جاش بازیکن درست و حسابی نداریم ...
ولی من هنوز امیدوارم به بازی آخر![]()
به نظر من بهترین شیوه 4-2-3-1 هست ! ابزارشم داریم ! امیدوارم کاپلو یه حرکت مثبتی انجام بده !
انگار بازیکنان از لحاظ روحی هم در سطح خیلی پایینی هستن ... شوت های ضعیف لمپارد و پاس های ضعیف جرارد رو که یادم میاد این حس بهم القا میشه !!
---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
اگه بکام بود تویه کل 90 دقیقه با این وضع بازی و تیم حداقل 2 تا سانتر درست می کرد که از اون 2 تا هم رونی بالاخره یکی رو گل می کرد !نمیدونم اگر بکام بود هنوز همین جوری بود؟؟؟
تویه چنین شرایطی یکی از راه های فرار بازیکنان خلاق هستند که متاسفانه خلاقیت بازیکنان هم از بین رفته ...
چی فکر می کردم... چی شد!!
واقعا انگلیس بازی دیشب ناامیدم کرد!! متاسفانه در درجه اول ناهماهنگی تو تیم موج میزد! تو بعضی از دقایق تعداد پاس های پیاپی انگلیس به دو سه تا نمی رسید! جرارد و لمپارد بیشتر شبیه مدافع بودند تا هافبک! از مدافعی مثل جان تری انتظار میره که مثل پیکه تو اسپانیا عمل کنه و توانایی پاسوری و بازی سازی رو داشته باشه! اما در کمال تعجب میدیدیم که تو دقایقی تو کار های دفاعی با کرگر هم بسیار ناهماهنگ عمل می کردند! خط حمله هم فجیع بود! وقتی هسکی مهاجم تارگت هستش که نباید در خدمت تیم باشه! باید توپ رو بزنه به دربازه! به نظر من رونی هم بسیار ضعیف تر از بازی آمریکا بود! البته خوب کار نکردن هافبک ها و توپ های خوب ندادن به رونی هم مزید بر علت بود! در کل وقتی یه تیمی تو میانه میدان قدرتمند نباشه، همین میشه! عجیبه... من انتظار داشتم کریک برای تقویت میانه میدان بیاد تو زمین، اونم تو نیمه دوم! اما کاپلو همون قدر که به جوکول اعتقاد نداره، به کریک هم توجهی نداره!
در درجه دوم عجیبه که انگلیس چرا تو سیستمش (4-4-2) انعطاف نداره! چرا مثل خیلی از تیم ها نمیتونه این سیستم رو به (4-2-3-1) تغییر بده؟!
نکته سوم هم اینکه واقعا انگلستانی که هر کرنر رو یه نصف گل میدونه، باید اینقدر تو کرنر ها ضعیف کار کنه؟؟ سر زن های مثل تری، لمپارد و خود رونی واقعا تو کرنرا چی کار می کردند و کلا انگلستان برای ضربات شروع مجددی مثل کرنر برنامه ای داشته؟؟؟
در کل بازی با اسلوونی عیار تیم انگلیس رو می سنجه (علاوه بر اینکه صعود یا عدم صعودش رو مشخص می کنه)
ضمن اینکه انگلیس باید اون بازی رو با اختلاف گل ببره تا با رقابت با آمریکا در اول دوم شدن در گروه کم نشده!
امیدوارم بازی روز آخر رو ببریم! چون دیگه چیزی برای از دست دادن نداریم!
یاعلی![]()
به نظر من کاپلو اگه میخواد صعود کنه باید رونی رو بزاره تک مهاجم و از بین جرارد و لمپارد هم یکیشونو بزاره رو نیمکت
این2تا کنار هم نمیتونن خوب بازی کنن
از اون انگلیس چی؟حتماخیلی می ترسی.
![]()
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
کاملا درسته !
وقتی خط هافبک ضعیف باشه مهاجمین مجبور میشن بیان عقب توپ بگیرن ! یا مثل رونی اعصابشون خورد میشه تا خط دفاعی عقب می کشن ! هر بار که رونی پاس داد و فرار کرد هیچوقت پاس بعد به خودش ختم نشد ! امیدوارم بازی آخر انگلیس واقعی رو ببینیم ...
یه ملاک از اون انگلیس بدید لطفا
یورو 2000؟
جام جهانی 2002؟
یورو 2004؟
جام جهانی 2006؟
یورو 2008؟(که اصلا نیومدن)
یا این جام جهانی که طبق روال اکثر تیمای بزرگ نتیجه نگرفتن؟
لطفا به تک بازی و این صوبتا رفرنس ندید
به تورنومنت رو بگید که انگلیس توش واقعا قوی ظاهر شده باشه
به هر حال امیدوارم انگلیس بیاد بالا چون واقعا مزخرفه که تیمی مثل الجزایر یا اسلوونی به جاش بیان بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)