تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1560 از 3195 اولاول ... 560106014601510155015561557155815591560156115621563156415701610166020602560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,591 به 15,600 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بچه ها من خودم xbox دارم ولی اگه بخوام منصف باشم باید بگم حالم از kinect بهم میخوره در مقایسه با move هیجی نیست قبول دارم واقعا یه انقلاب توی دنیای دیجیتاله ولی بدرد بازی کردن نمیخوره بچه 10 ساله هم حاضر نیست star wars بازی کنه باهاش گرافیکای مسخره حرکات مسخره حتی ماشین سواریشم حال نمیده چون ادم خسته میشه دستشو مثلا واسه 15 دقیقه بخواد همینجوری نگه داره نمیدونم چی بگم به نظرم ماکروسافت باید سریع یه وسیله جانبی واسه تکمیلش بیرون بده یه چیزی که تو دستت باشه و باعث بشه طیف بازیهای مربوط به kinect وسیعتر بشه
    اگه سرباز نبودم خودم میرفتم e3 حالیشون میکردم یه ایکس باکس مفتی هم گیرم میومد تو همایش ماکروسافت به همه حضار یه ایکس باکس مدل جدید هدیه دادن
    چه بیانات اندیشمندانه ای !!! ببینم تا حالا از kinect استفاده کردی که میگی مسخرست اونوقت میدونی چه بازیایی قراره واسش بیاد که بازم میگی مسخرست !! حالا اینه هیچی move داشتی تا حا اصلا که میگی بهتره میشه بگش چیش بهتره ؟ اره واقا تمام مسیولین MCمنتظرن شما بری بهشون یاد بدی چی کار کنن

2. 4 کاربر از hamhami_333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بچه ها من خودم xbox دارم ولی اگه بخوام منصف باشم باید بگم حالم از kinect بهم میخوره در مقایسه با move هیجی نیست قبول دارم واقعا یه انقلاب توی دنیای دیجیتاله ولی بدرد بازی کردن نمیخوره بچه 10 ساله هم حاضر نیست star wars بازی کنه باهاش گرافیکای مسخره حرکات مسخره حتی ماشین سواریشم حال نمیده چون ادم خسته میشه دستشو مثلا واسه 15 دقیقه بخواد همینجوری نگه داره نمیدونم چی بگم به نظرم ماکروسافت باید سریع یه وسیله جانبی واسه تکمیلش بیرون بده یه چیزی که تو دستت باشه و باعث بشه طیف بازیهای مربوط به kinect وسیعتر بشه
    اگه سرباز نبودم خودم میرفتم e3 حالیشون میکردم یه ایکس باکس مفتی هم گیرم میومد تو همایش ماکروسافت به همه حضار یه ایکس باکس مدل جدید هدیه دادن
    حرفتون به هیچ عنوان منطقی نیست ، اگر شما توی منزل WII داشته باشید میفهمید که چه دستت رو روی هوا بگیری و چه یه ابول دستت بگیری هیچ فرقی نداره .

بعدش شما از تمام امکانات کینکت صرف نظر کردی ، گیر دادی به همین یک مورد ؟

شما از کجا میدونی که بچه 10 ساله از Star Wars خوشش نمیاد ؟ مایکروسافت سیاست های تولیدش بر حسب بازار کشور های طراز اول دنیاست که اتفاقا در این کشور ها بچه های 10 ساله خیلی هم از این سبک بازی ها خوششون میاد ، وگرنه فروش DS با اون بازی های مسخرش بیشتر از PSP و 360 و PS3 روی هم نبود !

PS Move تنها فرقی که با پدر خودش یعنی EyeToy داره اینه که بر حسب نور سرش ، سیستم میتونه موقعیت دقیق MOVE رو تشخیص بده که باز همین موضوع توی WII به صورت مادون قرمز وجود داره !

به عبارت ساده تر شما هر کاری که با WII میتونید بکنید ، با یک هزینه گردن کلفت تر و خرید کلی دم و دستگاه اضافی دارید با ps3 میکنید ! تنها فرق فقط گرافیک بالا تره که به نظر شخص من توی یک بازی گرافیک حرف آخر رو میزنه ، گیم پلی و صدا گذاری و سناریو و خلاقیت بازی سازان به نظر من خیلی خیلی مهم تره .

حالا شما همون سبک بازی ها رو به خصوص بازی هایی مثل بازی های EyeToy رو با گرافیک بالاتر بازی کنی ، فوقش یک هفته سر گرمی ، بعدش میندازیش کنار - همون طور که من همش یک هفته با EyeToy خودم او قدیم ها سرگرم بودم ، بعدش تبدیل شد به وبکم
    Last edited by sonixax; 19-06-2010 at 01:25.

4. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

به سوال . من بخوام بازی رایت کنم چه سرعتی رو ساپورت میکنه؟ اصلا سرعت درایو 360 چنده؟ تا 12 هست یا بیشتره؟
    چند بذارم واسه رایت؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

به سوال . من بخوام بازی رایت کنم چه سرعتی رو ساپورت میکنه؟ اصلا سرعت درایو 360 چنده؟ تا 12 هست یا بیشتره؟
    چند بذارم واسه رایت؟
    اینجا مطرح کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال abol_fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

حرفتون به هیچ عنوان منطقی نیست ، اگر شما توی منزل WII داشته باشید میفهمید که چه دستت رو روی هوا بگیری و چه یه ابول دستت بگیری هیچ فرقی نداره .

شما از کجا میدونی که بچه 10 ساله از Star Wars خوشش نمیاد ؟ مایکروسافت سیاست های تولیدش بر حسب بازار کشور های طراز اول دنیاست که اتفاقا در این کشور ها بچه های 10 ساله خیلی هم از این سبک بازی ها خوششون میاد ، وگرنه فروش DS با اون بازی های مسخرش بیشتر از PSP و 360 و PS3 روی هم نبود !

PS Move تنها فرقی که با پدر خودش یعنی EyeToy داره اینه که بر حسب نور سرش ، سیستم میتونه موقعیت دقیق MOVE رو تشخیص بده که باز همین موضوع توی WII به صورت مادون قرمز وجود داره !

به عبارت ساده تر شما هر کاری که با WII میتونید بکنید ، با یک هزینه گردن کلفت تر و خرید کلی دم و دستگاه اضافی دارید با ps3 میکنید ! تنها فرق فقط گرافیک بالا تره که به نظر شخص من توی یک بازی گرافیک حرف آخر رو میزنه ، گیم پلی و صدا گذاری و سناریو و خلاقیت بازی سازان به نظر من خیلی خیلی مهم تره .

حالا شما همون سبک بازی ها رو به خصوص بازی هایی مثل بازی های EyeToy رو با گرافیک بالاتر بازی کنی ، فوقش یک هفته سر گرمی ، بعدش میندازیش کنار - همون طور که من همش یک هفته با EyeToy خودم او قدیم ها سرگرم بودم ، بعدش تبدیل شد به وبکم
    البته نا گفته نماند دقت Move بيشتر از Wii هست.
    قسمت پررنگ: abol_fa
    Last edited by abol_fa; 19-06-2010 at 08:18.

9. 3 کاربر از abol_fa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال anf-b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    R@sht

پيش فرض

نگاه کن دوست من
    شاید الان گرافیک این دستگاه ظاهرا" کم باشه ولی مطمئن باش تا 6 الی 12 ماه دیگه Kinect همه دستگاه های رقیبش رو قورت میده!
    شما وسعت ارتقا و پیشرفت Kinect رو با هیچ دستگاهی نمیتونی مقایسه کنی! من مطمئنم روزی Kinect پیشرفتی خواهد کرد که هیچ کس فکرش رو الان نمیتونه بکنه!

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

prince of persia : forgotten sands و assassins creed 2 مال wave4 هستند؟!؟

gears of war 2 یه جاییش هست که همیشه وقتی اونجا میرسم میگه : the disc is unreadable.clean the disc or contact support center . در حالی که دیسکش کاملاً تمیزه و بازی هم رو هارد نصبه.مشکلش چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان یه سوال بمبی و شایدم چرت من یه جا خوندم چون بازیهای 360 full hd نیستند وقت ما تو تنظیمات 360 رزیولیشنو میزاریم رو 1080 P باعث میشه به خاطره upscale کردن کیفیت بازی بیاد پایین درسته این حرف ؟

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان من یه جاسپر ارکید گرفتم ولی دیگه پول هارد رو ندارم . فقط تصمیم گرفتم که دیسک های با کیفیت بزارم توش . میشه بگید تا چه موقع دووم میاره .

قیمت یه لنز چنده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

درسته که کینکت آخره تکنولوژی هستش ولی یه مشکلی که داره آدم رو نگران میکنه بحت چرخش به عقبه؟؟؟؟؟

15. 2 کاربر از omidkk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •