حرفتون به هیچ عنوان منطقی نیست ، اگر شما توی منزل WII داشته باشید میفهمید که چه دستت رو روی هوا بگیری و چه یه ابول دستت بگیری هیچ فرقی نداره .
بعدش شما از تمام امکانات کینکت صرف نظر کردی ، گیر دادی به همین یک مورد ؟
شما از کجا میدونی که بچه 10 ساله از Star Wars خوشش نمیاد ؟ مایکروسافت سیاست های تولیدش بر حسب بازار کشور های طراز اول دنیاست که اتفاقا در این کشور ها بچه های 10 ساله خیلی هم از این سبک بازی ها خوششون میاد ، وگرنه فروش DS با اون بازی های مسخرش بیشتر از PSP و 360 و PS3 روی هم نبود !
PS Move تنها فرقی که با پدر خودش یعنی EyeToy داره اینه که بر حسب نور سرش ، سیستم میتونه موقعیت دقیق MOVE رو تشخیص بده که باز همین موضوع توی WII به صورت مادون قرمز وجود داره !
به عبارت ساده تر شما هر کاری که با WII میتونید بکنید ، با یک هزینه گردن کلفت تر و خرید کلی دم و دستگاه اضافی دارید با ps3 میکنید ! تنها فرق فقط گرافیک بالا تره که
به نظر شخص من توی یک بازی گرافیک حرف آخر رو میزنه ، گیم پلی و صدا گذاری و سناریو و خلاقیت بازی سازان به نظر من خیلی خیلی مهم تره .
حالا شما همون سبک بازی ها رو به خصوص بازی هایی مثل بازی های EyeToy رو با گرافیک بالاتر بازی کنی ، فوقش یک هفته سر گرمی ، بعدش میندازیش کنار - همون طور که من همش یک هفته با EyeToy خودم او قدیم ها سرگرم بودم ، بعدش تبدیل شد به وبکم
.gif)