شهرهای بزرگ که خوبه خدا به داد شهرستانی ها برسه منم از شاتل (اصفهان) ناراضی بودم ولی وقتی شهرستانها را دیدم بر رو ح پدر مادرشون صلوات هم فرستادم
در کل اینجا ایرانه دلتون را زیاد خوش نکنید
شهرهای بزرگ که خوبه خدا به داد شهرستانی ها برسه منم از شاتل (اصفهان) ناراضی بودم ولی وقتی شهرستانها را دیدم بر رو ح پدر مادرشون صلوات هم فرستادم
در کل اینجا ایرانه دلتون را زیاد خوش نکنید
1 تست از speedtest.net بگیر بزار اینجا.اگه پینگش خوب باشه شاید منم پارس افلاین گرفتم.
الان تست كردم
ولي حالي به حاليه يه بار كمه يه بار زياد
.
Last edited by mortezaon; 15-06-2010 at 17:26.
مشکل اینجاس که 1 isp که سرعت بالا همراه ping خوب ارائه بده پیدا نیمشه.
اینم تست خودم.
شما مگه سرویس 1 مگ نگرفتی چرا آپلودت روی 128 هست حداقل باید 512 باشه. زنگ بزن پیگیر پدرشونو در آر.
بابا مي گم كه حالي به حاليه الان دوباره تست كردم شد اين
.
سلام به همه دوستان
امیدوارم از حرف من ناراحت نشید
ولی من از شاتل راضی هستم و تو ایران هنوز هیچ شرکتی نتونسته خدماتی بیشتر از شاتل بده
من حدود یک سال هست که دارم و تو این یک سال فقط یک بار به شمکل خوردم که در عرض نیم ساعت مشکل رو برام حل کردند و در غیر اینصورت هر بار که سرعت کم شد از مشکلات مخابراتی بود
این رو هم باید بگم در زمانی که خیلی از شرکت های خدمات دهی بخاطر .... اینتر نت رو قطع کرده بودند من اینترنت داشتم (البته سرعتش کم بود )
کاچی بهتر از هیچی هست
این تجربه من هستش
موفق باشید
شما تو این یکسال کجا بودی؟
ولی الان مشخصه که واسه چی اینجا هستی:
بعد عنوان تاپیک رو نگاه کردی اومدی پست میزنی نوشته شکایت نه تقدیر و شما می تونستی تو تاپیک شاتل پستت رو بزنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو تاپیک شاتل هم پست بزنه باز منو تو حالشو میگرفتیم خوب.![]()
ولی راست میگی.
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
بچه ها یه ضرب المثل جدید هم یاد گرفتن.
بعد از هرچی پول بدی همونقدر آش میخوری، حالا کاچی بعض هیچی هم به معلومات حامیان شاتل اضافه شد.
شاتل سرویس های چند ماهه به درد بخور نداره مثلا 3 ماه که باید 9 گیگ باشه 5 گیگه و قیمتاشم بد جور بالاست
همینطور سرعتش نسبت به نداگستر خیلی پایینه
در ضمن هزینه نصب 15000 تومن می گیرن در صورتی که نداگستر 5 تومن می گیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)