تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 428 از 503 اولاول ... 328378418424425426427428429430431432438478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,271 به 4,280 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

ساختن borc خوب سخته . rec که مسئله ای نیست اگه منظورت Def هست ، 300 Def+Abs خوبه.
    مهمترین چیز واسه borc یه dagger خوب با enchant +7 هست . اگه dagger خوب نداری کلا borc رو بیخیال شو ! مثل من !
    علی الحساب می تونی full int بری و به لباست Dual safe1 بزنی . من که 1 سال بازی کردم آخرش نتونستم یه dagger خوب بخرم QQ

بازی 1 گیگی خوب mmorpg خوب که خیلی شلوغ باشه وجود نداره.
    فعلا فقط Aion هست که +10 'gig هست و بخاطره اینکه نمی تونیم پول پرداخت کنیم و یا خیلی سخت فعلا سراغش نرفتیم . شاید بریم سرور free بازی کنیم !
    ------------------------------------------
    راستی کاظم GWH رو که elliot چیزای خوبش رو برداشته بود ! حتما قبل GRB این هفته سر بزن هنوز کلی crap توش هست ولی هر کدوم 3 تا 4 بیل میارزن ! بعد GRB حتما GH به فنا میره . آیتم ها رو نجات بده lol
    البته باید اینا رو تحویل Kevin بدم که بده به بچه ها.این عادلانه هست.همه زحمت کشیدن گرچه Crap هست
    ولی بازم می تونه به بعضی ها کمک کنه.

داره خودمونی میشه Dark^Knight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    سوپرماركت

پيش فرض

این چه بازییه بیاین این بازی حالشو ببرین گرافیکش خداست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ساختن borc خوب سخته . rec که مسئله ای نیست اگه منظورت Def هست ، 300 Def+Abs خوبه.
    مهمترین چیز واسه borc یه dagger خوب با enchant +7 هست . اگه dagger خوب نداری کلا borc رو بیخیال شو ! مثل من !
    علی الحساب می تونی full int بری و به لباست Dual safe1 بزنی . من که 1 سال بازی کردم آخرش نتونستم یه dagger خوب بخرم QQ
    ممنون . منظورم خیلی خوب نبود که . یعنی یه چیز خوب متوسط .
    300 Def+Abs رو با جزییات بیشتر توضیح می دی ؟ من چهار تیکه لباسم رو تا [5] ممکنه بتونم تهیه کنم . کلا 4 تا جا هم برای لپیس دارم . ( سلاحم لینک شده ست + top هم که ele هست) حالا Dual safe1 بزنم یا Dual Mystic که9 INT / 8 REC یا safe لول 5 و Mystic لول5

dagger خوب منظورت احتمالا worship هست ؟ من یه dagger الان دارم [4] کم کم می تونم برسونمش به 7 ولی چند ماه طول می کشه .

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

300 Def+Abs رو با جزییات بیشتر توضیح می دی ؟
    وقتی 100 تا abs می تونی جور کنی پس 200 def خیلی خوبه !
    ( سلاحم لینک شده ست + top هم که ele هست) حالا Dual safe1 بزنم یا Dual Mystic که9 INT / 8 REC یا safe لول 5 و Mystic لول5
    من باشم فعلا همه رو Dual safe1 می زنم که 4*21=84 تا Def میده . خرجش هم زیاد نمیشه .بعدا اگه دیدم damage کم هست یا def بی خودی زیاده ! یکی یکی extract می کنم و 5 mystic می زدم !
    dagger خوب منظورت احتمالا worship هست ؟ من یه dagger الان دارم [4] کم کم می تونم برسونمش به 7 ولی چند ماه طول می کشه
    نه منظورم worship نبود ! خودم الان worship دارم ! منظورم enchant +11 هست که +20 بیل قیمتشونه .
    اکیدا توصیه می کنم خودت dagger رو نساز . پول جمع کن بخر. مثلا dagger 7 با lvl6 Mystic دیده بودم 8 بیل . عمرا با 8 بیل نتونی چنین dagger بسازی..

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خودم الان worship دارم !
    جدی ؟ من فکر می کردم worship حدود 15-20 بیل باشه ...
    اکیدا توصیه می کنم خودت dagger رو نساز .
    من نمی تونم پول جمع کنم . نمی دونم چه مرضیه ولی نمی تونم. پول دستم باشه فوری خرج می کنم . در نتیجه فکر کنم بهتر باشه خودم بسازم ... لذتش هم بیشتره هی پاور می شکنی هی حرص می خوری ! ...

دستت درد نکنه پس فعلا 4*21=84 تا Defگزینه ی خوبیه . فوول int می رم و این لپیسا رو لینک می کنم.... فکر کنم تا مرداد طول بکشه اینو بخوام جور کنم >.< الانم که امتحانا اصلا نمی ذاره یه فارم درست حسابی بریم .
    Last edited by erf45; 18-06-2010 at 12:19.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان دارکی ! یه زحمت می کشید برای این آیتم یه مشتری از اون ور پیدا کنید ؟ پورسانت هم محفوظ

لپیس هاش هم craft lvl5 dc1 dc2

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

دوستان دارکی ! یه زحمت می کشید برای این آیتم یه مشتری از اون ور پیدا کنید ؟ پورسانت هم محفوظ

لپیس هاش هم craft lvl5 dc1 dc2

بذارش تو Barter عرفان جان.زودتر فروش میره.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

Barter که می ذاری یه روز می گذره می ره صفحه ی 10 ام :( بعد هم مشکل قرار گذاشتن و پرسه ترنسفر ... عدم اعتماد و ...
    معمولا آدم می دونه دوستاش چی نیاز دارن یا دنبال چی هستن . گفتم شاید اطرافیان شما هم سونیک بوت بخوان ... دیگه مصیبت فروش توی Barter رو نکشم .

قیمت پایه چند خوبه براش؟ طرف لایت که خیلی گرونه ولی دارک آیتم هاش ارزون تر فکر کنم .
    Last edited by erf45; 18-06-2010 at 14:14.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

Barter که می ذاری یه روز می گذره می ره صفحه ی 10 ام :( بعد هم مشکل قرار گذاشتن و پرسه ترنسفر ... عدم اعتماد و ...
    معمولا آدم می دونه دوستاش چی نیاز دارن یا دنبال چی هستن . گفتم شاید اطرافیان شما هم سونیک بوت بخوان ... دیگه مصیبت فروش توی Barter رو نکشم .

قیمت پایه چند خوبه براش؟ طرف لایت که خیلی گرونه ولی دارک آیتم هاش ارزون تر فکر کنم .

واسه این که پایین نره باید هر روز بری Bump کنی.
    Transfer هم از طریق GS انجام بدید.
    من 110 bil رو transfer کردم اونم بدون GS اینقدر سخت نگرفتم که تو داری سخت می گیری.
    بذار تو Barter و صبور باش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اینجا ap رایگان میدن من که سر از سایتاش در نیاوردم شما اگه تونستید بگیرید خواهشا اموزش تصویری بزارید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •