البته باید اینا رو تحویل Kevin بدم که بده به بچه ها.این عادلانه هست.همه زحمت کشیدن گرچه Crap هست
ولی بازم می تونه به بعضی ها کمک کنه.
البته باید اینا رو تحویل Kevin بدم که بده به بچه ها.این عادلانه هست.همه زحمت کشیدن گرچه Crap هست
ولی بازم می تونه به بعضی ها کمک کنه.
این چه بازییه بیاین این بازی حالشو ببرین گرافیکش خداست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون . منظورم خیلی خوب نبود که . یعنی یه چیز خوب متوسط .ساختن borc خوب سخته . rec که مسئله ای نیست اگه منظورت Def هست ، 300 Def+Abs خوبه.
مهمترین چیز واسه borc یه dagger خوب با enchant +7 هست . اگه dagger خوب نداری کلا borc رو بیخیال شو ! مثل من !
علی الحساب می تونی full int بری و به لباست Dual safe1 بزنی . من که 1 سال بازی کردم آخرش نتونستم یه dagger خوب بخرم QQ
300 Def+Abs رو با جزییات بیشتر توضیح می دی ؟ من چهار تیکه لباسم رو تا [5] ممکنه بتونم تهیه کنم . کلا 4 تا جا هم برای لپیس دارم . ( سلاحم لینک شده ست + top هم که ele هست) حالا Dual safe1 بزنم یا Dual Mystic که9 INT / 8 REC یا safe لول 5 و Mystic لول5
dagger خوب منظورت احتمالا worship هست ؟ من یه dagger الان دارم [4] کم کم می تونم برسونمش به 7 ولی چند ماه طول می کشه.
وقتی 100 تا abs می تونی جور کنی پس 200 def خیلی خوبه !300 Def+Abs رو با جزییات بیشتر توضیح می دی ؟
من باشم فعلا همه رو Dual safe1 می زنم که 4*21=84 تا Def میده . خرجش هم زیاد نمیشه .بعدا اگه دیدم damage کم هست یا def بی خودی زیاده ! یکی یکی extract می کنم و 5 mystic می زدم !( سلاحم لینک شده ست + top هم که ele هست) حالا Dual safe1 بزنم یا Dual Mystic که9 INT / 8 REC یا safe لول 5 و Mystic لول5
نه منظورم worship نبود ! خودم الان worship دارم ! منظورم enchant +11 هست که +20 بیل قیمتشونه .dagger خوب منظورت احتمالا worship هست ؟ من یه dagger الان دارم [4] کم کم می تونم برسونمش به 7 ولی چند ماه طول می کشه
اکیدا توصیه می کنم خودت dagger رو نساز . پول جمع کن بخر. مثلا dagger 7 با lvl6 Mystic دیده بودم 8 بیل . عمرا با 8 بیل نتونی چنین dagger بسازی..
جدی ؟خودم الان worship دارم !من فکر می کردم worship حدود 15-20 بیل باشه ...
من نمی تونم پول جمع کنم . نمی دونم چه مرضیه ولی نمی تونم. پول دستم باشه فوری خرج می کنم . در نتیجه فکر کنم بهتر باشه خودم بسازم ... لذتش هم بیشتره هی پاور می شکنی هی حرص می خوری ! ...اکیدا توصیه می کنم خودت dagger رو نساز .
دستت درد نکنه پس فعلا 4*21=84 تا Defگزینه ی خوبیه . فوول int می رم و این لپیسا رو لینک می کنم.... فکر کنم تا مرداد طول بکشه اینو بخوام جور کنم >.< الانم که امتحانا اصلا نمی ذاره یه فارم درست حسابی بریم .
Last edited by erf45; 18-06-2010 at 12:19.
دوستان دارکی ! یه زحمت می کشید برای این آیتم یه مشتری از اون ور پیدا کنید ؟ پورسانت هم محفوظ
لپیس هاش هم craft lvl5 dc1 dc2
![]()
بذارش تو Barter عرفان جان.زودتر فروش میره.
Barter که می ذاری یه روز می گذره می ره صفحه ی 10 ام :( بعد هم مشکل قرار گذاشتن و پرسه ترنسفر ... عدم اعتماد و ...
معمولا آدم می دونه دوستاش چی نیاز دارن یا دنبال چی هستن . گفتم شاید اطرافیان شما هم سونیک بوت بخوان ... دیگه مصیبت فروش توی Barter رو نکشم .
قیمت پایه چند خوبه براش؟ طرف لایت که خیلی گرونه ولی دارک آیتم هاش ارزون تر فکر کنم .
Last edited by erf45; 18-06-2010 at 14:14.
واسه این که پایین نره باید هر روز بری Bump کنی.
Transfer هم از طریق GS انجام بدید.
من 110 bil رو transfer کردم اونم بدون GS اینقدر سخت نگرفتم که تو داری سخت می گیری.
بذار تو Barter و صبور باش.
اینجا ap رایگان میدن من که سر از سایتاش در نیاوردم شما اگه تونستید بگیرید خواهشا اموزش تصویری بزارید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)