به علی خان، کم پیدایی
آب و هئاش شبیه نیست زیاد. بیشتر چون تو یه عرض جغرافیایی هستن و الان تو آرژانتین هم هوا سرده و پاییزه آؤژانتینی ها به این سردی تو این موقع از سال عادت دارن.کشوری با آب هوای شبیه افریقای جنوبی:
آرژانتین
به علی خان، کم پیدایی
آب و هئاش شبیه نیست زیاد. بیشتر چون تو یه عرض جغرافیایی هستن و الان تو آرژانتین هم هوا سرده و پاییزه آؤژانتینی ها به این سردی تو این موقع از سال عادت دارن.کشوری با آب هوای شبیه افریقای جنوبی:
آرژانتین
پله ومارادونا خوبه
هردواسطوره انتخاب شدن اما کسی نیست بگه کدوم بهتره کدوم اول کدوم دوم
عجب جایی مطرخ کردک![]()
آقا تو تاپیک زیر طرفدارای اسپانیا از آرژانتین بیشترنهرکی رای نداده بره بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا فینال که هیچ ، تو خود بازی فینال هم به برزیل نمیخوریم ،چون قبلش اون پایین ها حذف شده
با اون بازیش !
چیچی کم پی دا هم چیشده مگه من اسپم نبودم؟
والا هرچی عکس داشتم نمیشد بزارم تا حرفمو ثابت کنم....
مارادونا وپله از دونسل متفاوت ودو کشور متفاوت هستند اول پله بود بعد مارادونا راهشو ادامه داد بعد زیدان بود بعد کریس رونالدو ومسی درزمان حال هستند.
ای بخشکی شانس!
بله واقعا بازیش بده عمرا به ما برسه من الان میگم تو نیمه نهایی:
آلمان -برزیل-آرژانتین-هلند هستن ولی اگه هلند به برزیل بخوره نصفش میکنه!!!!
بای![]()
دیروز بازیکنهای آرژانتین چند بار سعی کردند با دست توپو بزنن که به نظر میرسید مارادونا یادشون داده!
احتمالا مصرف کوکائین و دوپینگ هم به بازیکناش یاد داده!!
طرفداران آرژانتین شک نداشته باشید با این روشها و این مربی حتما قهرمان میشید!!!
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
خوب معلومه روبرتو باجو
شما هم مطمئن باش با این حس شوخ طبعی زیادت به عنوان دلقک می تونی درآمد خوبی داشته باشی.دیروز بازیکنهای آرژانتین چند بار سعی کردند با دست توپو بزنن که به نظر میرسید مارادونا یادشون داده!
طرفداران آرژانتین شک نداشته باشید با این روشها و این مربی حتما قهرمان میشید!!!
اونایی که فوتبال نمی فهمن نیان داخل لطفاَ.![]()
بیخیالدیروز بازیکنهای آرژانتین چند بار سعی کردند با دست توپو بزنن که به نظر میرسید مارادونا یادشون داده!
طرفداران آرژانتین شک نداشته باشید با این روشها و این مربی حتما قهرمان میشید!!!ایتالیا که خودش مرکز پخش کوکایینه کل دنیاست
![]()
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بجه ها فقط 6 نفر دیگه تا اسپانیا کم داریم![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sakura; 18-06-2010 at 15:21.
انگار خبر نداری!
مربیتان یه مدت کوکائین مصرف میکرده
و در سال 94 به دلیل اعتیاد و دپیک از جام جهانی اخراج شد! (عجب اسطوره ای!!)
Last edited by united; 18-06-2010 at 15:27.
بله ... ولی این یه مورد چیزی از ارزش های این اسطوره کم نمیکنه چون اینقدرافتخار داره که این چیزا به چشم نمیاد ...
امثال تو فقط بلدن جو رو خراب بکنن .... باشه افرین ما صعود نمیکنیم ... مارادونا اسطوره نیست .... شما راست میگید
دادا شما برو به تیم ایتالیا جونت به چسب که امسال ترکوندن فکر کنم عصا هم باید براشون بیارید چون یه خورده سنشون زیاد شده طفلکی ها !
** دوستان فکرتون رو مشغول این چیزها نکنید بذارید هرچی دوست داره فکر کنه ... ما و تیم ارزشمون از این بحث های چرت و پرت خیلی بالاتر هست!...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)