سلام دوستان.
من دو روزه ویندوزمو عوض کردم و یه مشکل عجیب واسم پیش اومده. وقتی می خوام System Mechanic رو نصب کنم این ارور رو میده (در موقع نصب ورژن 8 و 9):
You cannot install a trial version of system mechanic over the top of an older licensed version.
بعد هم این ارور میاد:
Runtime error (at 464:1315) could not call proc.
خیلی تو اینترنت دنبال راه حل گشتم ولی چیز خاصی پیدا نکردم.
این ارور رو در حالی میده که من بعد از نصب ویندوز، این برنامه رو نصب نکرده بودم و حتی تو ویندوزای قبلی هم واسه برنامه هیچ license یا کدی وارد نکرده بودم و فقط کرکش می کردم (فقط فایل exe رو جابجا می کردم). پس نباید هیچ license یا رجیستر کدی تو سیستم باشه. البته ورژن 9 برنامه رو که نصب کردم، کنارش یه license manager داشت که یکم باهاش کار کردم و نتیجه نگرفتم. بعد از اون مجبور شدم برنامه رو کرکش کنم. حالا هرچی می گردم اون فایل license manager رو گیر نمیارم. کسی میتونه واسم لینکشو بذاره چون فکر میکنم بشه با اون رجیستر برنامه رو حذف کرد.
در ضمن کسی میدونه این برنامۀ system mechanic اطلاعات لایسنسش رو کجا ذخیره میکنه؟ تو فضای عادی درایوای هارد که بهش دسترسی مستقیم داریم، ذخیره نمیشه چون با عوض کردن ویندوز (و فرمت کردن درایو C) بازم برنامه میتونه license رو پیدا کنه.
اگه کسی راه حلی واسه مشکلم داره، ممنون میشم اگه کمکم کنه....