بدون مموری تست کردم شد...ریست کردم البته با مموری ولی چیزای داخلش رو کپی کردم...فکر کنم نباید مموری رو میزاشتم داخلش آخه دیگه APP installer ندارم...هرکاری هم میکنم با ایرانسل به اینترنت وصل نمیشه!!!تمام تنظیمات رو انجام میدم ولی Page باز نمیکنه
بدون مموری تست کردم شد...ریست کردم البته با مموری ولی چیزای داخلش رو کپی کردم...فکر کنم نباید مموری رو میزاشتم داخلش آخه دیگه APP installer ندارم...هرکاری هم میکنم با ایرانسل به اینترنت وصل نمیشه!!!تمام تنظیمات رو انجام میدم ولی Page باز نمیکنه
سلام
تنظیمات gprs رو از خود ایرانسل بگیر ، واسه منم با تنظیم دستی صفحه باز نمی کرد.
3#*140*
Last edited by dave3232; 16-06-2010 at 23:50.
نوشته ای که شما در مورد فارسی ساز نقل قول کردین جوابی بود که یکی از دوستان حدود دو ماه پیش به سوال من داده بودن. در این مدت هم هیچ اتفاق مثبتی برای قضیه ی فارسی ساز این گوشی نیفتاده مثل مشکل در مرورگر که البته مشکل پیامک با نصب یک برنامه حل شد. بنابراین دوست عزیز طوری به smaiel پاسخ ندین که هرکی ندونه فکر می کنه هزارجور فارسی ساز برای این گوشی هست و شما تنها و تاکید می کنم تنها به این دلیل که نیازی به فارسی ساز نداشتید تا الان نصب نکردید!!
حالا اگر من اصرار و تمنا کنم یکیش رو نصب می کنید؟!![]()
کد رو زدم میگه باید دستی وارد کنی که
کدوم هاش رو میخوای حذف کنی؟
هر کدوم میخوای انگشتت رو روش نگه دار بعد بکش پایین روی چند خط پایین
بعد از کد ازت می پرسه کدوم سرویس بعد شما 6 رو send کن، بعد تنظیمات رو sms می کنن که pin رو 1234
وارد کن، من این کارو کردم درست شد!
با این کاری که گفتی time scape اون مستطیل ها رو تونستم حذف کنم![]()
هرکاری میکنم بازهم میگه تنظیمات گوشی شما موجود نیست
من میخوام App installer رو بگیرم چون نرم افزارهام همه پاک شدند....با یکی دیگه از گوشیهام برنامه app inst رو بلوتوث کردم سیو شد ولی رفت توی مموری خارجی!!!
من همین الان دوباره تست کردم،تنظیمات رو فرستاد!!!!
دیگه نمی دونم!!!![]()
سلام
کسی با این گوشی 720p تونسته ببینه؟اگه اره با چه نرم افزاری تبدیل کردید؟
فکر کنم یکی گفته بود
من ندیدم ولی بهترین برنامه برای کانورت ویدئو Xilisoft HD Video Converter هست واقعا عالیه....
ایرانسل تنظیمات gprs و mms این گوشی رو داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)