اه حالم گرفته شد بد جورااا ... حاجی زدن پیکرو ترکوندن دیگه او خطا بود ...
خدا کنه صعود کنیم
اه حالم گرفته شد بد جورااا ... حاجی زدن پیکرو ترکوندن دیگه او خطا بود ...
خدا کنه صعود کنیم
قبلیه ایش نکنید! ما یک کشوریم!![]()
بهترین تیم رو یک مربی آشغال می تونه به بدترین تیم تبدیل کنه، آخه کدوم تیم تو جام این مهره ها رو داره! تو هر پستی یکی از بهترین های دنیا داره بازی می کنه! و من نمی دونم دل بسکه با این تیم چطور به سوییس باخت!!!
خط دفاعی که دیگه واقعا تبریک داره! آمار خنده دار 8 شوت سوییس در مقابل 24 شوت اسپانیا! و باخت 1 بر 0 اسپانیا! واقعا این خط دفاعی که من دیدم، در مقابل تیمی که دستور کارش دفاع بود اینطور شکننده بود! به فرض که بگیریم بره بالا در مقابل خط حمله ی آرژانتین و آلمان و حتی کره جنوبی می خواد چه کنه؟!!
یک فرصت هم که بازیکن سوییسی کل دفاع رو رد کرد بدشانسی زد به تیرک دروازه اگه نه الان 2 - 0 بود!!!
کاسیاس هم که انگار باباش مرده با اون ریشش!
واقعا کل تیم جای فحش داره! حیف که ممنوعه!!!!!!
آخه به سوییس!
این تیم می خواد چایل رو ببره؟!!!
تبریک داره به آقای دل بسکه که از اون تیم همچین تیمی ساخت! من اصلا نمی فهمم چرا دل بسکه؟!!!
با اینکه طرفدار اسپانیا هستم اما اینقدر خوشحال شدم که کاسیاس گل خورد
اشتباه اصلی از دفاع بود که بازیکن راحت از بینشون رد شد،اگه کاسیاس شیرجه میرفت و به بازیکن میخورد داور صد در صد پنالتی میگرفت،کاسیاس بهترین کار رو کرد ،نمیدونم شما چرا اشتباه رو به گردن کاسیاس میندازیعزیز اشتباه نکن این کاسیاس بود که با پا به سمت توپ تکل رفت.باید یه خورده بیشتر غیرت به خرج میداد و مثل یه دروازه بان واقعی واسه ی توپ شیرجه میزد،نه تکل.![]()
اشتباه که صد در صد از کاسیاس بود البته اگه والدز هم بود همین اشتباه را میکرد
مدافع های وسط عالی بودند تو این بازی فراموش نکنید که پیکه و پویول همش تو محوطه تیم مقابل بودند و به خط حمله کمک میکردند ولی امان از دست این بوسکت و الونسو اومدند افریقای جنوبی واسه تعطیلات امروز هم اون وسط و بازی قشنگی تماشا کردند بدون اینکه پول بلیط بدند
دفاع های کناری هم جالب نبودند سانتر درست که نمیکردند لااقل باید میرفتند عقب دفاع میکردند
تورس هم خوب نبود
شما که اسم خودتو اول همه نوشتی
اما از حق نگذریم بازیه هیجان انگیزی بودهر آن نزدیک بود توپ وارد دروازه دو تیم بشه
درسته از این تیم خوشم نمیاد اما انصافا از وقتی ناواس به زمین اومد تیم اسپانیا جون گرفت و فشارش رو دروازه سوئیس بیشتر شد
به هر حال بازیه اوله طبیعیه ان شالا تو مراحل بعدی جبران کنید
من نمیدونم روی ضربه شروع مجدد سوئیس پویول و پیکه توی محوطه تیم مقابل چیکار میکردن؟؟؟؟؟اشتباه که صد در صد از کاسیاس بود البته اگه والدز هم بود همین اشتباه را میکرد
مدافع های وسط عالی بودند تو این بازی فراموش نکنید که پیکه و پویول همش تو محوطه تیم مقابل بودند و به خط حمله کمک میکردند ولی امان از دست این بوسکت و الونسو اومدند افریقای جنوبی واسه تعطیلات امروز هم اون وسط و بازی قشنگی تماشا کردند بدون اینکه پول بلیط بدند
بحث کاسیاس یا دروازه بان دیگه ای نیست دوست عزیز،به نظر من اشتباه از دفاع بود که بازیکن به همین سادگی تک به تک شد،اما دوستان هوادار بارسلونا اصرار دارند تقصیر رو گردن کاسیاس بندازن،حالا چرا نمیدونم؟؟؟؟؟؟؟
اسپانیا تا حالا سوم هم نشده شما به فکر قهرمانی هستین؟!مگه برزیل کشکه
![]()
همون بهتر كه کاسیاس گل خورد تا باشه از اين اشتباهات نكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)