این جاودانی اصلا مطرح نبود اوایلش
کم کم مثل ویروس رخنه کرد توی شبکه 3 و همه چیزو تصاحب کرد
بازی های قهرمانان اروپا که بود از کارشناسه ( صدر ) یه سوال میپرسید و بعد دستش رو میزاشت جلوی دهنش و میخنددید
صدر هم با شوق جوابش رو میداد ...![]()
این جاودانی اصلا مطرح نبود اوایلش
کم کم مثل ویروس رخنه کرد توی شبکه 3 و همه چیزو تصاحب کرد
بازی های قهرمانان اروپا که بود از کارشناسه ( صدر ) یه سوال میپرسید و بعد دستش رو میزاشت جلوی دهنش و میخنددید
صدر هم با شوق جوابش رو میداد ...![]()
به نظر من همون بهت که جاودانیه وگرنه اگه یکی از این
گزارشگرا بود پدرمون در میومد
کارشناسا هم خوبن ولی چیزایی میگن که یه مخاطب
اماتور هم اونارو میدونه
اطلاعاتشون نسبت به تیمها خیلی پایینه
در ضمن دکور برنامه هم خوبه مثل شبکه دبی اسپورت طراحی کردن
مگه تقلید کردن دکور از روی یه شبکه دیگه خوبه.تازه شبکه 3 مخاطب بیش تری نسبت به دبی اسپورت داره.نباید از رو اون تقلید کنه.اونا باید از رو شبکه 3 تقلید کنن.
دكور الجزيره رو ببين حال مي كني! صفا داره![]()
من که اصلا با "ویژه برنامه ی " این دوره حال نمیکنم. بیشترش هم بخاطر روز افتتاحیه بود با اون مهموناشون.
دکورش که فقط میشه گفت بد نی-البته سلیقه ایه دیگه- اما جاودانیش خیلی تو ذوق میزنه. کسی نمیدونه تهیه کننده این ویژه برنامه های ورزشی کیه؟ چرا همیشه باید جاودانی پای ثابت اجرا باشه؟ هر چی برنامه ورزشی رو قبضه کرده. زیاد چیز منفی نداره ولی من اصلا باهاش حال نمیکنم ، نمیدونم، شاید به خاطر خنده های بی مزه و لوسش باشه.
نقدی بر گزارشگران ورزشی و نحوه اجرای برنامه " یک جهان یک جام"
سلام
در یک نگاه کلی میشه گفت این برنامه که به تهیه کنندگی حسین ذکایی پخش میشه از ضعیفترین برنامه ها در ژانر خودشه.
دکور برنامه هیچ ربطی به فضای جام جهانی نداره.
یکی از نکات آزاردهنده این برنامه این دو تا جوانی هستند که یکی میاد آمار بازی ها رو میده و یکی هم بابا برقی هست و اس ام اس رو آمارشو میده.
اینا مشخصه از دیدن دوربین ذوق زده اند و واقعا اجرای ضعیفی دارند.
برنامه " یک جهان یک جام" ضعفهای فراوانی داره:
- یکی از مهمترین ایرادات این برنامه ضعف بحثهای کارشناسی ست.افرادی که به برنامه دعوت می شن سالهاست دارند حرف تکراری می زنند و حتی نمی تونن یه تحلیل درست ارائه بدن. افرادی مثل حاج رضایی و صدر حداقل این حسن رو دارند به سبک نوشته های ژورنالیستی حرف می زنند و حرفاشون خسته کننده نیست. محصص دانش فنی خوبی داره اما اصلا قدرت بیان مناسبی نداره به علاوه اینکه تلفظهاش هم افتضاحه.برنامه یورو 2008 انصافا جذابتر بود در اون برنامه با دعوت از ژورنالیست ها (مثل سعید قطبی زاده، امیر پوریا)بحثها جذابیت بیشتری داشت. (من با این حرف خداداد عزیزی که باید کارشناس حتما فوتبال بازی کرده باشه صد در صد مخالفم)
- اجرای جاودانی: جاودانی خیلی سعی میکنه خودش رو نسبت به فوتبال مطلع نشون بده اما مشخصه که سوادش مثل طرفداریش و تحلیل هاش سطحی ست.بدترین کاری که جاودانی به کرات تکرارش میکنه پریدن وسط حرف کارشناس برنامه است. مثلا دیشب حاج رضایی بدبخت گیج شده بود جواب سئوالشو بده یا روی تصاویر حرف بزنه.اینقدر هم مردم رو مشنگ فرض کرده که میگه تصاویر رو همکارانمون تهیه کردند. یکی از بخشهایی که دراین دوره اضافه شده و جاودانی اجراش میکنه خوندن تیتر روزنامه های ورزشی فرنگی ست.خوندن تیتر به شیوه جاودانی حالمو بد میکنه. ای کاش این بخش رو شخص دیگری با یه سری تغییرات (مثلا انتخاب یک مقاله به عنوان مقاله خواندنی)اجرا میکرد.
- یکی از ضعفهای دیگر برنامه نداشتن ارتباط با مخاطبین خودشه.اس ام اس بیشتر کاسبی حساب میشه تا ارتباط مخاطب با برنامه.تو عصر فناوری اطلاعات این برنامه سایتی برای طرح دیدگاه مخاطبین خودش نداره.
-درباره گزارشگرها:گزارشگری فوتبال سالهاست در ایران پیشرفت چشمگیری نداشته. در این دوره گزارشگر ها خیلی بدتر از دوره های قبل ظاهر شدند. مثلا یکی از بزرگترین ضعفهای گزارشگرهای ما سواد کمشون در شناسایی افراد و شخصیت های مهم در جایگاه است. مثلا دوربین چند ثانیه روی یک شخصیت مشهور غیرفوتبالی زوم می کنه و گزارشگر مجبور سکوت کنه یا مثل خیابانی خرعبل تحویل بیننده بده. خیلی مواقع گزارشگرها به خاطر عدم آشنایی با زبانهایی مثل اسپانیولی و ایتالیایی(اینها مهم هستند چون لیگ های معتبری دارند و...)نمی تونه شعارهای تماشاچی ها رو ترجمه کنه و به بیننده منتقل کنه.
اما نگاهی کوتاه بندازیم به گزارشگرها
عادل فردوسی پور: محبوب ترین و بهترین گزارشگر حال حاضر ایران. درمورد فردوسی پور همین بس که مقلدان زیادی داره و کلی گزارشگر ازش تقلید میکنند. از محسنات عادل میشه به صراحت لهجه،عدم طرفداری از تیم خاص در حین گزارش ،تزریق به موقع اطلاعات به بیننده تلویزیونی بیان کرد. ایراد عادل و بسیاری از گزارشگرها کمبود اطلاعات کافی از گذشته فوتبال هست. مثلا عادل از 1986 به بعد رو خوب می دونه اما از قبلش اطلاعات زیادی نداره. فردوسی پور چند وقتی است با ترجمه کتاب خواندنی "فوتبال علیه دشمن" محبوبیت مضاعفی پیدا کرده.در مجموع گزارشگر و مفسر خوبیه. به شخصه تحلیل های عادل رو بیشتر از کارشناسهای برنامه قبول دارم.
مزدک میرزایی: میرزایی هم گزارشگر خوبیه و معمولا مشکلی با گزارشش ندارم اما چند تا ایراد بزرگ داره. یکی از ایراداش دادن اطلاعات بدرد نخور به تماشاچی است. مثلا تو همین جام بازی ایتالیا و پاراگوئه یه جا گفت این بازیکن یه برادر دوقلو داره که اصلا فوتبالیست نیست. انصافا این چه جور اطلاعاتی ست؟یکی دیگر از ایراداش اینه که وقتی تیم محبوبش اون جوری که مزدک خان میخواد بازی نمیکنه اینقدر انتقاد میکنه که بیننده شک میکنه واقعا این آدم طرفدار این تیم باشه. نمونه بارزش بازی ایتالیا و پاراگوئه. مزدک حتی زمانی که ایتالیا در نیمه دوم داشت خوب بازی می کرد دست از انتقاد و گزافه گویی هاش بر نداشت.
پیمان یوسفی: پیمان یوسفی بیشتر مجری خوبی هست تا گزارشگر خوب. اما با تمام این تفاسیر گزارشهاش قابل تحمل هست.نکته خاصی از پیمان یوسفی به ذهنم نمی رسه که بخوام بگم.یک گزارشگر کاملا معمولی
جواد خیابانی: زمانی گزارش های فوتبالی بدون صدای اون قابل تصور نبود اما با ورود نسلی که به نسل فردوسی پور معروف شد خیابانی خیلی زود محبوبیت خود رو از دست داد. خیابانی نه تنها از لحاظ سواد و اطلاعات از گزارشگرها عقب موند بلکه عادات بدی هم پیدا کرد. یکی از بدترین نکاتی که میشه در گزارش های خیابانی دید تکرار بیش از حد یک موضوعه. کسانی که بازی پرسپولیس و فولاد گستر رو دیدند حتما با من هم عقیده اند. گزارشگر حق داره اظهار نظر شخصی کنه و تا اینجا مشکلی نیست اما خیابانی این قضیه رو دیگه خیلی شخصیش میکنه و آدم فکر میکنه این تیم احتمالا مشکلی با خیابانی داشته که این جوری داره میکوبوندش.
یکی از بزرگترین ایرادهای جواد خان عدم توانایی اش در تشخیص دادن نام بازیکن صاحب توپه. تو این جام به کرات این اشتباه رو کرده. تو بازی پرتغال چندین بار بازیکن های دیگه رو با دکو اشتباه گرفت.کاروالیو رو با فررا اشتباه گرفت و ....
این رو مقایسه کنید با فردوسی پور. یادمه 6 سال پیش یه بازی توی دل آلپی برگزار می شد و مه غلیظی مثل همیشه مانع دید دوربین ها و تماشاچی ها میشد. یه بازیکن خواست تعویض بشه. تو تصویر هیچ چیزی مشخص نبود.فردوسی پور از نحوه دویدن بازیکن کنار خط اسمش رو گفت.
علیفر: فاجعه گزارشگرها. من راضیم با صدای سیانکی گزارش ببینم اما با صدا و گزارش این نه.
علیفر به خاطر مدرک مربی گری درجه سه ای اف سی که داره فکر کرده میتونه به همه مربی ها ایراد بگیره . آوردن اصطلاحات اعصاب خورد کنی مثل محوطه 16.5 متر،محوطه شش قدم، چمدانی از تجربه! و ....هر بیننده ای رو مجاب میکنه که دکمه Mute رو فشار بده.
علیفر سالهاست داره از سیستم دفاع خطی انتقاد میکنه اما کو گوش شنوا! هیچ مربی تو دنیا نیست که به حرف سرهنگ گوش کنه.استاد هنوز معتقده که تیم ها باید با Sweeper بازی کنند.آخه یکی نیست به این بگه تمام تیمهای مطرح از دفاع خطی دارند استفاده میکنند . یعنی تو بیشتر ازفرگوسن می فهمی؟
بزرگترین ضعف علیفر در شناخت بازیکن هاست. معمولا از اصطلاحاتی مثل : به بازیکن هم دسته پاس میده و .. استفاده میکنه. خیلی وقتا اسم بازیکن رو بی خیال میشه و میگه :بازیکنای اوروگوئه. دلیلش معلومه چون نود درصد مواقع اسما رو نمی دونه و باید از روی کاغذ بخونه.
این تبلیغ بانک ملی رو دیدید قبل از برنامه پخش می کنن. فاجعه معنای دقیق این تبلیغه که دم دستی ترین تبلیغی بود که می تونستن بسازن....
برای مقایسه ما با فرنگی ها حتما تبلیغ نایک رو با عنوان Write the future ببینید
شب خوش
اي ول بابا![]()
اینو من شنیدم گفتم می خواد از عادل تقلید کنه و بگه از همه چی میدونه، حتی چیزهای خیلی بی ربط مثل این.
در مورد جاودانی یه چیز جالبه.هی میگه: به هر حال، به هر شکل...حالا خیلی وقتا بی مورد و بی جاست.یه جا می خواست بگه به هر شکل، گفت : به هر شکل ممکن.جملش رو یادم نیست اما شبیه این بود: خوب، به هر شکل ممکن بازیکنان رو اینطوری چیده.![]()
خب اون تایپیک بسته شد گفتم اینجا جوب بدم :
باور کن به خاطر 4 نا تماشگر بی حجاب و 4 تا زن نگفتم !!!کاملا مخالفم .
شبکه مزخرف ندیدی ؟
جک داری میگی ؟
دیگه چه انتظاری از شبکه سه داری؟
از کل بازیهای جام جهانی گیر دیدن 4 تا تماشاگری ؟
واقعا که . میخوای فوتبال نگاه کنی و لذت ببری یا تماشاگر دید بزنی .
در ضمن نیازی به ایجاد تاپیک جدید نبود , تاپیکی با همین موضوع ( عملکرد صدا و سیما ....) وجود داشت .
فینال یورو 2008 اگه یادت باشه دقیقا موقعی که جام رو کاسیاس برد بالا سانسور کردن و فینال لیگ قهرمانان اروپا بازی اینتر بایرن
دقیقا موقع بالا بردن جام سانسور شد و اون جاودانی دروغگو میگفت تصاویر از منبع قطع میشه ... در واقع از منبع قطع نمیشد
چون از یه شبکه عربی دزدیده بودن موقع بالا بردن جام زیر نویس عربی میکردن و اینجوری سانسور میکردن !!!
خب اینجوری باشه آیا از فوتبال شما لذت میبری ؟؟؟ یک تصویر تکراری رو هزار بار پخش کنن ؟؟؟
اگه از من ذهنیت بد داری در آخر باز هم میگم به خاطر 4 تا تماشاگر بی حجاب اون تایپیک رو ایجاد نکردم !!!
خدايا
اين تركيب رنگ آبي و سياه ديگه داره رو مخم را ميره
به خدا چشمامو ميبندم
جاوداني و كارشناسا هم انگار مثله بچه مدرسه اي پشت ميز تحرير نشستن
ديگه مسخرگي هم حدي داره بابا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)