واقعن بازی سوییس کسل کننده بود.
با این دفاعشون گند زدن به بازی زیبای اسپانیا.
از فردا راه آهن شهر ری هم بلند میشه یاد دفاعی بازی میکنه هه تیما رو میبره!
گند بزنن به این بازی دفاعی مزخرف حال بهم زن
اه اه ایش تف خلط!
واقعن بازی سوییس کسل کننده بود.
با این دفاعشون گند زدن به بازی زیبای اسپانیا.
از فردا راه آهن شهر ری هم بلند میشه یاد دفاعی بازی میکنه هه تیما رو میبره!
گند بزنن به این بازی دفاعی مزخرف حال بهم زن
اه اه ایش تف خلط!
درست ولی میتونس تغییر کنه و توپ شانسی جلو بازیکن گل زن افتاده (دفاع هم کمی مشکل داشت ) اونم شاید کمی رو دربازبان حساب زیاد باز کرده بودنگلشون شانسی بود؟
خب 1 دیرک هم زدن....دیگه هر کاری خواست با دفاع اسپانیا کرد تو اون صحنه فقط اسپانیا شانس اورد که گل دوم را نخورد
البته ژابی هم 1 دیرک زد
سیستم ها مسخره دفاعی داره به بازی ها لطمه میزنه![]()
اتفاقا به لطف اوتمار سوئیس خیلی هم حساب شده و جالب بازی کرد..(بابا اینجا سوئیسی نداریم؟!)
خیلی بد گل خوردیم.........
سوئیس خیلی فوتبال بازی نمیکرد........دفاع میکرد فقط.......گلی هم که زدن به نظر من شانسی بود........ولی اونجا که زدن تیرک خیلی قشنگ کار کردن.........در کل بیشتر رو دفاع تمرکز کردن.........
در کل خیلی بهتر بودیم......ولی هنوز 2 تا بازی دیگه مونده که اگه هر 2 را ببریم صعود میکنیم.........شاید تیم اول هم بشیم........
به امید بازی های بعدی...........
تورس هم که چلاغ شده بود! این پدرو هم که یه دونه پاس هم به راموس نداد! همش راموسو میپیچوند توپا رو از دست میداد!
پیکه هم که بدبخت صورتش جر خورد :( خیلی دلم واسش سوخت! حساب کن تو اون شرایطش بغض هم کرده بود :|
مگه فیلم هندیه ؟{شوخی کردم، تیم خیلی خوبی دارین}
الان یه سری از بزرگان فوتبال میان میگن سوئیس خیلی خوب بازی کرد چون برد
در بزرگی اسپانیا و بارسا همین بس که وقتی میبازن تاپیک هایی که براشون زده میشه فوری شلوغ میشه...
کلا دشمن زیاد داریم ولی باکی نیست....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسه که دیگه تموم شد. یه اتفاق بود. همه آماده بازی بعدی
فقط اسپانیا
آقا سوسيس خوب بازي كرد چون برد.الان یه سری از بزرگان فوتبال میان میگن سوئیس خیلی خوب بازی کرد چون برد
من بزرگما حواستون باشه
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 40 (37 کاربران و 3 مهمان)
caca_caca888, 136209, Ali_Best, amins2007, amir_divooneh, arash66_2m, aRThaS_08, BIKHIAL_ALL_75, djmilad_mrb, DJ_EBI, ehsan6524, Elendil1, emo_key1, LeBron, malooli, masud-000000, mehdi_360, Mr Unknown, Mr.Unco, omdtjk, Peji2010, pouya_99999, s-b, SAEED_BARCELONA, shef, shutdown, sus2, vahid_ba, vroom
37 تا ميزبان همش 3 تا مهمان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)