این یک زنگ خطر برای اسپانیا بود وقتی این اتفاق برای یک تیم میفته غرور اون تیم از بین میره و به بازی های بعدی رو به شدت میچسبه ببینید امثال اسپانیا قهرمانه
اگر این شکست نبود من این حرفو نمیزدم
این یک زنگ خطر برای اسپانیا بود وقتی این اتفاق برای یک تیم میفته غرور اون تیم از بین میره و به بازی های بعدی رو به شدت میچسبه ببینید امثال اسپانیا قهرمانه
اگر این شکست نبود من این حرفو نمیزدم
به نظر من که گفتم اسپانیا بد بازی نکرد فقط بدشانسی اورد
نه عزیزم اول بازی آلمان بود بعد این بازی..!
شکی نیست ... سویس خیلی خوب بازی کرد. همیشه حساب شده بازی می کردن و مثل بعضی از تیم ها (××) دفاع اتوبوسی و زیر توپ زنی نداشتن. ولی سبک بازی سبک مخرب و تدافعی بود.
اسپانیا هم خیلی خوب بود، شاید از نظر نظم بازی بهترین تیم توی بازی های اول دور گروهی .. ولی نه شانس داشتن و نه انتظار همچین رقیبی رو. کاملا غافلگیر شدن بودن. مصدومیت تورس و اینیستا و فابرگاس هم روش دیگه نهایتا اینطوری شد!
سویس قشنگ بازی کرد که تونس اسپانیا رو شکت بده
اسپانیا تیمی که اتحاد ندارن
در واقع تیم نیستن
ناراحت شدم از باخت اسپانیا(یکی از تیم های محبوبم) اما از اون ور خیلی خوشحال شدم که این جاودانی --- تابلو شد!
مردیکه درومده خطاب به کسایی که به برد سوئیس رای دادن، میگه" با چه استدلالی ممکنه سوئیس ببره اسپانیا رو؟!"...
یکی نیس بهش بگه مردیکه هویج، تو برو برنامه های کشتی رو اجرا کن...دوزار نمیفهمی و همش از تیم های محبوبت الکی دفاع میکنی و هی زر میزنی...
این تورس، همون بهتر که رو نیمکت موند!خیلی عجیب بود که اول بازی اسپانیا با یه مهاجم کار رو شروع کرد...دل بسکه ی .......بی تربیت!!!![]()
اشتباه بزرگ دلبوسکه،بازی ندادن به فابرگاس بود که من همون اول بازی هم به یکی از بچه گفتم...
آقا اسپانیا حالمونو گرفت ولی نا امید نشیدمیاد بالا. ناسلامتی بعد از برزیل امیدم به اسپانیاست
خدا وکیلی چقدر بازیکن داره. وقتی فابرگاس و تورس روی نیمکت باشن دیگه حسابشو بکنید. ولی این باخت خوب بود براشون. این همه بازیکن دیدن دور خودشون مغرور بودن![]()
درسته اما اینها این شیوه بازی رو تمرین کرده بودن ... دفاع کنند و ضد حمله بزنن ! تویه همون 2 صحنه ای هم که موقعیت داشتن اشتباه فاحش دفاع اسپانیا باعثش شد وگرنه هیچوقت به گل نمی رسیدن ! یه جورایی شانس هم یارشون بود ! کلا تیم هایی که به این سبک بازی می کنن به عامل شانس هم خیلی نیاز دارن ...
به نظر من همین سوئیس مقابل شیلی کم میاره ! چون اونا هم یه تیم مثل خودشونن اما بسیار سرعتی !
اگه زورتون نرسید از پس 1 تیم بر بیایید , دلیل نمیشه که به مربیش و احیانا بازیکنانش بی احترامی کنی![]()
کار کار آقای خاصه که این روشو یادشون داده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)