یه سوال دارم میخوام بپرسم که این صبا نت تو اصفهان خوبه یا نه من برای دانلود شبانه میخوام قبلا شاتل داشتم ولی راضی نبودم میخوام عوضش کنم
یه سوال دارم میخوام بپرسم که این صبا نت تو اصفهان خوبه یا نه من برای دانلود شبانه میخوام قبلا شاتل داشتم ولی راضی نبودم میخوام عوضش کنم
ساعت 3 تا 7 شبانه رایگانه و از حجم شما کم نمیشه (یوزر نیم و پسورد جداگانه داره)
همه سرویس های صبانت شبانه رایگان دارن ، ساعت 3 تا 7
البته 6:45 دیسکانکت بشی تا 7:45 می تونی استفاده کنی
سرویس های همه شرکت ها آی پی داینامیک دارن، برای داشتن IP استاتیک باید هزینه ی بیشتری بدی
شما یه بار قطع و وصل بشی IP عوض میشه
ممنونولی چطوری دیسکانکت کنم؟من جدیدا تو یه جایی مشغول به کار شدم که adsl صبانت داره و مودشم هم انگار lan هست همیشه به اینترنت وصل هست و گزینه کانکت ودیسکانکت ندارهسرویس های همه شرکت ها آی پی داینامیک دارن، برای داشتن IP استاتیک باید هزینه ی بیشتری بدی
شما یه بار قطع و وصل بشی IP عوض میشه
صبانت هزینه فعال سازی هم داره؟؟
چقدره؟؟؟
بعد صبانت با همه مودمها سازگاره؟؟
چون شرکت قبلیم آسیاتک بود مودمم corecess هست
ممنون
بله اين چه سوالي بود پرسيديد ؟! همه شركت ها هزينه نصب دارن خب . 15 تومن هست .![]()
ممنون ولی چیزی تو سایت نبود
بعضی شرکتها هست نداره
یا اگه خودت نصب کنی نمیگیرن
فکر کردم اینم اینطوریه
ممنون![]()
هزينه ي رانژ خط 10 تا 20 هزار تومان(بستگي به انصاف نمايندگي داره) و اجباري هست
هزينه ي راه اندازي در منزل يا محل كار هم 10 تا 15 تومان هست كه اختياري هست و اگر خودت بلد باشي(كار مشكلي نيست)اين هزينه رو پرداخت نميكني
چون adsl شركت شما به صورت lan تقسيم شده و share هست و شما از يه سرور داخلي(سرور شركت)به اينترنت وصل ميشي نميتوني مستقيم با سيستم خودت ديسكانكت بشي و بايد بري پاي سرور و از اونجا ديسكانكت كني(كه در اين صورت كل سيستم اينترنت شركت ديسكانكت ميشه)
البته در مورد صبا و چند شركت ديگه اينجور هست ولي بعضي از شركت ها مثل دزدآوا(فناوا)ip از نوع استاتيك(البته منظورم از استاتيك اينه كه با ديسكانكت يا خاموش و روشن كردن مودم ip عوض نميشه)و در عين ناباوري invalid هست
طبق تحقيقات بنده مشكل از ip هاي nat در roter هاي اين شركت هستش
فقط 10 تومن هزینه رانژه کردن می گیره
نصبش هم که بلدی حتما ، خیلی ساده هستش
با اکثر مودم ها سازگاره ، البته خودش یه سری مودم تو سایتش زده ، ولی بعضی از دوستای من بدون این مودم هایی که تو سایت صبانت زده دارن از صبانت استفاده می کنن مشکلی هم ندارن
با توجه به وجود مودم های بی کیفیت در بازار و مشکلات بوجود آمده برای کاربران محترم و در راستای حفاظت از حقوق مشترکین بدینوسیله به اطلاع می رساند شرکت تنها امکان پشتیبانی از مودمهای مورد تایید کارشناسان فنی شرکت را دارا می باشد و در صورت استفاده از مودم های متفرقه شرکت قادر به پشتیبانی سرویس های خود نمی باشد.لذا از تمام مشترکین خواهشمندیم از لیست مودم های قابل پشتیبانی شرکت برای خریداری استفاده نمایید .
لیست مودم های قابل پشتیبانی شرکت :
1- Huawei MT800 – MT822
2- Huawei Wireless
3- Asus Am 602
4- Dlink 2640 – 2520
5- Fast Link
6- Linksys
7- Broadcom
8- ZTE
9- Symphony
10- Planet
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)