tp-link 8811... ham usb ham lan dare 22 toman font farsi nadaram bebakhshid
tp-link 8811... ham usb ham lan dare 22 toman font farsi nadaram bebakhshid
داشت يادم ميرفت بپرسم كه چرا وقتي گوشي رو يرميدارم خش خش ميكنه؟
8817 و 8840 رو قیمت نداری؟
اينا رو ميخواي چيكار 8901 يا 8910 بگير حالشو ببر قيمتاشونم تقريبا يكيه اوليش 50 تومن دومي 55 تومن منم ديروز دوميشو گرفتم عاليه!
لازم ندارم خودم Wag160N دارم دنبال یک مودم ارزون میگردم. 8811 که 22 قیمت دارم می تونی بپرسی چنده؟
دوستان کسی نبود؟
آقا یکی نیست به من کمک کنه؟ پست 8044. همش تو مودمای زیر متوسط بحث میشه اینجا. آقا مودم 40 تومنی اینقد تحقیق و دردسر نداره. همشون مثل هم هستن. تاپیک دیگه ای نیست که در مورد مودم روتر های وایرلس یه مقدار فنی تر و تخصصی تر بحث شده باشه؟ ممنون. به دوستانی هم که یه مودم ساده 30، 40 تومنی میخوان پیشنهاد میکنم مودم رو از ای اس پی خودشون بگیرن که بهانه دست ای اس پی ندن.
فردا شايد رفتم بيرون اگه بتونم ميپرسم
کشتی خودتو. من هم خودمو کشتم ولی کسی درست جواب نداد. شما میگی USB نداشته باشه مشکلی نیست ولی دانلودر داشته باشه . اونوقت رو چی فایلها رو بریزه؟ همچین چیزی هم باشه باید کلی پول هار بدی که پورت لن داشته باشه. الان Wag320N خیلی خوبه پورت 1000 داره USB برای پرینت سرور داره ولی دانلود منیجر نداره. ولی قیمتش بالای 180 فکر کنم باشه. از نظر سخت جونی هم خیالت راحت باشه.فکر کنم N درفت 1 و 2 داره که به ترتیب 150 و 300 مگ سرعتشون هست.در مرحله بعد نت گیر و بعد هم ایسوس رو پیشنهاد می دم.آنتن رو هم بیخیال شو لینکسیس هیچ کدوم از مدلهاش انتن نداره ولی اگر دیتا شیتشون رو بخونی میبینی آنتن داخلیشون قوی تره من خودم Wag54G که قدیمی شده با یک مدل از ایسوس که 2 تا آنتن داشت مقایسه کردم در عمل لینکسیس بهتر جواب می داد.
Last edited by sei_pm; 15-06-2010 at 21:59.
باید اسپلیتر رو وصل کنی به گوشی تلفن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)