چه ربطی داره؟!:|
پست 825 یک چیز دیگه هست 817 یک چیز دیگه...بعد پست 817 هم پست بنده هست که به 6 سوال یکی از درخواست کنندگان جواب دادم....پست 817 شما در مورد موبایل فروشیهای شیراز نظر دادید که نمیخواستم پستتون رو نقل قول کنم چون والا من شیرازیم تاحالا مغازه موبایل فروشی ندیدم که عرب باشند:|!!!فکر کنم اینجا رو با دبی اشتباه گرفتید...
شیراز بیشتر گوشیها از بندرعباس میاد ولی تهران نه....هزینه ای که میاد برای شیراز کمتر هست...شما زمانی که شیراز زندگی میکردی فکر کنم بچه بودید به خاطر ندارید...از 2هفته پیش به من گفتید 2 هفته دیگه میخوام بیام شیراز این 2 هفته تمام نشد؟:|
ما که پول نداریم فعلا که Nokia_N95 پولداره اینجاست....
ربطش رو من الان بهت میگم.ربطش اینه که رطب خورده کی منع رطب کند.اینکه شما شیرازی هستی رو من نمیتونم نظر بدم.چون مطلا" ظرف علی آباد قم زندگی میکنه میگه من تهرانیم.اون مغازه دارهایی هم که من گفتم عرب هستن ؟آدرسهاشون رو اینجا میزارم تا بچه هایی که اهل شیرازن برن ببینن بعد بیان اینجا بگن.
من هیجا رو با جای دیگه اشتباه نگرفتم.ضمن اینکه من هیچوقت شیراز زندگی نمیکردم اما از شما بیشتر به شیراز رفت و آمد داشتم.در مورد 2 هفته و اینحرفها هم برو یه بار دیگه پیغامهای خصوصی رو بخون ببین منگفتم 2 هفته؟
این صحبت من بوده:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونزمانی که من گفتم یکماه (و نه 2 هفته)تاریخ 1,6,2010 بوده اونموقع هم که گفتم 2 هفته 15,6,2010 بوده پس دقیقا" 2 هفته دیگه مونده .
امیدوارم شما هم 2 هفته دیگه فرصت داشته باشی بیای شیراز تا زیارتتون کنم..gif)
در مورد پولدار بودن هم هر کی هرچی داره خوش بحالش اما شما که خیلی ادعات میشه (مراجعه شود به تاپیک اتومبیل) البته اونجا هم یکی از دوستان یه سوال ازتون کردن که جواب ندادید پرسیده بودن صافکاریتون کجاست!!!!!.gif)