تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 598 اولاول ... 347480818283848586878894134184584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام.

دوست عزیز مثل اینکه شما پستهای قبل از خودتون را مطالعه نمیکنید نگاهی به پست 817 بکنید...

در ضمن شمارو چه به X10 شما باید از گوشیهای Vertu استفاده کنید
    چه ربطی داره؟!:|

پست 825 یک چیز دیگه هست 817 یک چیز دیگه...بعد پست 817 هم پست بنده هست که به 6 سوال یکی از درخواست کنندگان جواب دادم....پست 817 شما در مورد موبایل فروشیهای شیراز نظر دادید که نمیخواستم پستتون رو نقل قول کنم چون والا من شیرازیم تاحالا مغازه موبایل فروشی ندیدم که عرب باشند:|!!!فکر کنم اینجا رو با دبی اشتباه گرفتید...

شیراز بیشتر گوشیها از بندرعباس میاد ولی تهران نه....هزینه ای که میاد برای شیراز کمتر هست...شما زمانی که شیراز زندگی میکردی فکر کنم بچه بودید به خاطر ندارید...از 2هفته پیش به من گفتید 2 هفته دیگه میخوام بیام شیراز این 2 هفته تمام نشد؟:|

ما که پول نداریم فعلا که Nokia_N95 پولداره اینجاست....

مهاجون اتفاقا خونده بودم ولی یکم دیرتر فرستادم. ایراد داره به نظر شما؟

ورتو پیش کش مهاجون. ولی جات خالی 8800 داریم توپ باحال! دخترکش
    والا 23 دقیقه نمیشه یکم:|

نه گفتم شما که پولدارید و ادعای نظر منحصر به فرد دارید یهو حرفتون کپی نشه!!!!!

نمیدونم چرا یه احساس زشتی بهم میگه واسه ایکس 10 فقط ورژن 2.1 آندورئید میاد بیرون.
    فکر نکنم...چون توی 2.1 که گیر نکردن قبل از اینکه عرضه بشه روش کار کرده بودند!اگر بعد از 6ماه عرضه بیان تازه بگن میخوایم 2.1 بدیم بیرون اون موقع میشد شک داشت....البته بازهم هیچی مشخص نیست...

البته یک نکته هست که میشه اونو به عیبش شمرد...اینکه این گوشی خیلی وقته که معرفی شده!فکر نکنم اون موقع آندروئید 2.1 موجود بود!اگر آخرهای 3ماه اول 2010 معرفی میشد شاید بعضی امکاناتش بهتر بود....

مثل اینکه هنوز بر سر مالتی تاچ این گوشی بعضی جاها بحث هست....!
    Last edited by meha; 15-06-2010 at 09:55.

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

قضیه ربطی به بندر عباس نداره
    اینا خودشون مستقیم گوشی رو از تهران وارد میکنند
    قضیه ینکه اینا تو گمرک تهران یه پارتی گردن کلفتی دارن که بهش رشوه میدن مثلا 2000 تا گوشی X10 وارد شده هزنیه ورودی اینو زیر سبیلی رد میکنند بره
    بخاطر همینه که بعضی از فروشگاهای موبایل در شیراز زیر قیمت تهران میفروشند

3. این کاربر از farhooode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

از تهران؟!

نه خیر اینطور نیست....قیمت خود X10 رو توی سایتها ببینید توی کشورهای خارجی به همون قیمت میخرن...اگر بخواد بیاد تهران خب هزینه ای برای اومدن به شیراز داره اینکه از تهران هم بیشتر میشه!یعنی هیچ کدام از تهرانی ها توی گمرک آشنا ندارن؟!

اطلس موبایل شیراز که دوست پدر بنده هست که اینطور نمیگه!البته آشنا داره ولی از تهران به صورت عمده نمیاره...

داره خودمونی میشه smaiel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان و اساتید سلام
    یه سوال کلی دارم
    آیا تو ایکس 10 فایل یا فولدرهایی که اسمشون فارسیه حروف مربعی دیده می شوند و یا نه درست دیده می شن
    راه حلی داره اگر مربعی دیده بشن؟؟؟
    بسیار ممنونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

وای خدا داره ایکس 8 سونی اریکسون هم میاد! ایکس پشت سر ایکس...

مهاجان هر چی تو بگی! شما استادی تو کلوپ ایکس 10 و سرور مایی!

7. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوستان یک مشکلی هست

وقتی میخوام زنگ بزنم یا یکی زنگ میزنه یک ارور میاد به عنوان crash در مورد نرم افزاری به نام advancsms یادم نمیاد اینطور نرم افزاری نصب کرده باشم که میگه باید گزارش بدی دوتا گزینه داره یکی send یکی دیگه don't send هرکاری میکنم نمیره گوشی رو خاموش روشن هم که کردم همونطوره

چه کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان و اساتید سلام
    یه سوال کلی دارم
    آیا تو ایکس 10 فایل یا فولدرهایی که اسمشون فارسیه حروف مربعی دیده می شوند و یا نه درست دیده می شن
    راه حلی داره اگر مربعی دیده بشن؟؟؟
    بسیار ممنونم
    کسی از دوستان به پست ما هم توجه بکنه
    خلی برام مهمه

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

دوستان یک مشکلی هست

وقتی میخوام زنگ بزنم یا یکی زنگ میزنه یک ارور میاد به عنوان crash در مورد نرم افزاری به نام advancsms یادم نمیاد اینطور نرم افزاری نصب کرده باشم که میگه باید گزارش بدی دوتا گزینه داره یکی send یکی دیگه don't send هرکاری میکنم نمیره گوشی رو خاموش روشن هم که کردم همونطوره

چه کار کنم؟
    احتمالا نصب بوده و ناقص اون رو پاک کردید . Advanced task manager نصب کنید و از منوی Uninstall ببینید این برنامه رو دارید یا خیر

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

چه ربطی داره؟!:|

پست 825 یک چیز دیگه هست 817 یک چیز دیگه...بعد پست 817 هم پست بنده هست که به 6 سوال یکی از درخواست کنندگان جواب دادم....پست 817 شما در مورد موبایل فروشیهای شیراز نظر دادید که نمیخواستم پستتون رو نقل قول کنم چون والا من شیرازیم تاحالا مغازه موبایل فروشی ندیدم که عرب باشند:|!!!فکر کنم اینجا رو با دبی اشتباه گرفتید...

شیراز بیشتر گوشیها از بندرعباس میاد ولی تهران نه....هزینه ای که میاد برای شیراز کمتر هست...شما زمانی که شیراز زندگی میکردی فکر کنم بچه بودید به خاطر ندارید...از 2هفته پیش به من گفتید 2 هفته دیگه میخوام بیام شیراز این 2 هفته تمام نشد؟:|

ما که پول نداریم فعلا که Nokia_N95 پولداره اینجاست....
    ربطش رو من الان بهت میگم.ربطش اینه که رطب خورده کی منع رطب کند.اینکه شما شیرازی هستی رو من نمیتونم نظر بدم.چون مطلا" ظرف علی آباد قم زندگی میکنه میگه من تهرانیم.اون مغازه دارهایی هم که من گفتم عرب هستن ؟آدرسهاشون رو اینجا میزارم تا بچه هایی که اهل شیرازن برن ببینن بعد بیان اینجا بگن.
    من هیجا رو با جای دیگه اشتباه نگرفتم.ضمن اینکه من هیچوقت شیراز زندگی نمیکردم اما از شما بیشتر به شیراز رفت و آمد داشتم.در مورد 2 هفته و اینحرفها هم برو یه بار دیگه پیغامهای خصوصی رو بخون ببین منگفتم 2 هفته؟
    این صحبت من بوده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اونزمانی که من گفتم یکماه (و نه 2 هفته)تاریخ 1,6,2010 بوده اونموقع هم که گفتم 2 هفته 15,6,2010 بوده پس دقیقا" 2 هفته دیگه مونده .
    امیدوارم شما هم 2 هفته دیگه فرصت داشته باشی بیای شیراز تا زیارتتون کنم.
    در مورد پولدار بودن هم هر کی هرچی داره خوش بحالش اما شما که خیلی ادعات میشه (مراجعه شود به تاپیک اتومبیل) البته اونجا هم یکی از دوستان یه سوال ازتون کردن که جواب ندادید پرسیده بودن صافکاریتون کجاست!!!!!

12. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینجا ظاهرا مدیر نداره که به این بحث های خاله زنکی خاتمه بده؟؟
    عجب تایپیک تخصصی و با محتوایی
    واقعا از p30world بعیده

14. 2 کاربر از smaiel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •