این روش مخصوص گوشی هایی می باشد که فایل آپدیت آنها دارای پسوند DZ است . من خودم با این روش و به سادگی گوشی KC910 را آپدیت کردم. فقط کافی ست قدم های گفته شده را طی کنید تا در کمتر از 30 دقیقه گوشی خود را آپدیت کنید
مرحله اول: برنامه زیر را دانلود کنید. به کمک همین برنامه که حجم آن حدود 3مگابایت است، گوشی را آپدیت می کنیم
البته از این فایل زیپ شده که دانلود می کنید ما فقط به برنامه LGMDP Euro نیاز داریم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرحله دوم: گوشی را در حالت Pc Suite به کامیپوتر متصل کنید
مرحله سوم: برنامه LGMDP Euro را باز کنید و در صفحه باز شده گزینه select portرا بزنید ( شکل را مشاهده کنید )
مرحله چهارم: پنجره باز شده، مشخصات گوشی خود را مشاهده می کنید. تاکید می کنم که گوشی باید در حالت Pc suite به کامپیوتر متصل شده باشد. بعد از شناسایی گوشی ( مانند شکل زیر) گزینه connect را بزنید.
مرحله پنجم: حالا یک صفحه جدید می آید که چند تا گزینه دارد برای فایل browse کردن که ما به هیچ کدام از اینها کاری نداریم. ( ممکن است بعد از یکبار استفاده از برنامه این قسمت دیگر نمایش داده نشود) شما به قسمت پایین سمت راست صفحه توجه کنید . گزینه ای دارد به اسم Dz. روی آن کلیلک کنید تا پنجره ای به شکل زیر باز شود. فایل آپدیت خود را که قبلا دانلود کرده اید و فرمت آن DZ است را browse کنید. همان طور که در شکل می بینید، این پنجره یک تنظیم دیگر نیز دارد. این قسمت مربوط به نوع نصب فریمور می باشد که اگر حالت keep all contents را انتخاب کنید، هیچ کدام از برنامه ها و فایل ها شما پاک نخواهد شد. تنها مسیج ها پاک خواهد شد. توصیه می کنم از همین تنظیم استفاده کنید.
بعد از انجام این کارها، گزینه start را بزنید تا عملیات آپدیت شروع شود. توجه کنید که پس از زدن کلید start عملیات شروع خواهد شد. پس از جدا کردن کابل از گوشی، خودداری کنید.
در طول نصب با پنجره ای به شکل زیر مواجه هستید. قسمت مشخص شده در عکس، وضعیت نصب را نشان می دهد. ممکن است در طول نصب، صفحه گوشی به رنگ زرد در آید. نگران نباشید، چون این بخشی از فرآیند کار است.
هر گاه وضعیت نصب به صورت زیر در آمد، در واقع کار تمام شده است و شما می توانید کابل را جدا کرده و گوشی را روشن کنید.
کار تمام است... و گوشی شما آپدیت شده است