من در دهان این کره میزنم: دی
من هم با بهنام علیه الرحمه سر برزیل کره شرط بستم: دی
اصلا من چرا دارم اینجا پست میدم محسن؟
من در دهان این کره میزنم: دی
من هم با بهنام علیه الرحمه سر برزیل کره شرط بستم: دی
اصلا من چرا دارم اینجا پست میدم محسن؟
کره شمالی ...این کشور از نظر سطح آزادی و رفاه و درک اجتماعی و شعور ملی از کمترین های دنیااست...
این بدبختها ی از همه جا بی خبر که فرق دلار و یورو رو نمیفهمند هم رفتند جام جهانی... اونوقت ما به یمن وجود یه عده مفت خور با امکاناتی صد برابر بیشتر از کره شمالی از FIFA 2010 جا موندیم....
یادمه علی دایی پس از افتضاح در رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2006 آلمان گفته بود برای جام جهانی 2010 جبران میکنیم...
احتمالا جام جهانی 2014 هم همین وضع برای تیم ملی ایران تکرار خواهد شد....![]()
راستشو بگو ببینم که میخواستی از کره طرفداری کنی یا میخواستی یه تایپیک قانونی برای اسپم زدن افتتاح کنی
اصلا چیزی برای طرفداری داره...؟؟
قزپیت ترین کشور دنیاست..... تو همین دور اول هم حذف خواهد شد...
باور بکنی یا نکنی
کره شمالی قهرمان جام جهانی
: دی
این دوستانمون از شدت سوز و سرمای مفت خورهای ملی پوش بی عار بی درد مرفه .... )××÷!×@ وجودشون ملتهبه ! حق هم دارند .
اگه تیمی تو ایندوره باشه که لیاقت قهرمانی رو داشته باشه اون کره ی شمالیه ، شما هم اگه دوست داری اسپم بدی به یمن وجود این تاپیک تا دلت میخواد اسپم بده ، لذتش رو ببری... نوش جونت.
باز که اشتب زدی ، قزپیت که تیم خودمونه که همون بازی اول حذف میشه .
بابا بی خیال ... کره شمالی نایب قهرمانه ....چون آلمان اوله
نمی دونم چرا بعضی ها با کره بدن ..تیمی که با این شرایط بتونه بیاد تو جام جهانی باید بهش افرین گفت و یه کم ایران خجالت بکشه.. امیدوارم عالیه بازی کنه و ...
من دوست دارم كره شمالي بياد بالا ولي كره جنوبي نه!
كره شمالي با قهمراني در جام جهاني 2010 سهميه آسيا رو در جام جهاني 2014 بيشتر خواهد كر تا شايد ايران بتونه اون موقع بره جام جهاني![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)