فرانسه رو خوب اومدی. اون جایی هم که برای تیم ملی آلمان گفتم زیرش نوشتم جدا از شوخی نیگا کن:
آفریقای جنوبی
مکزیک
اروگوئه
فرانسه
آرژانتین
نیجریه
کره جنوبی
انگلیس
آمریکا
الجزایر
آلمان
استرالیا
صربستان
غنا
هلند
دانمارک
ژاپن
کامرون
ایتالیا
پاراگوئه
نیوزیلند
اسلواکی
برزیل
کره شمالی
ساحل عاج
پرتغال
اسپانیا
سویس
هندوراس
سایر تیمها
فرانسه رو خوب اومدی. اون جایی هم که برای تیم ملی آلمان گفتم زیرش نوشتم جدا از شوخی نیگا کن:
مطمئن هستم قصد ونیت شما درست عزیز خیر بوده!!!!!!که این حرف هارو زدی!اما فکر میکنم اطلاعات فوتبالی شما ضعیف باشه!!!
1-می تونم بیش از چند کشور صاحب سبک توفوتبال رو اسم بیارم که بازیکن هایی با اصلیت مختلف دارن،پس این یک نقطه ضعف نیست.
2-در زمانی که سطح فوتبال در قاره های مختلف به شدت به هم نزدیک شده اند.باید برای موفقیت از تمامی ظرفیت های موجود استفاده کنی.
3-مقایسه کردن دوران های مختلف کاری اشتباه ومانند آب در هاون کوبیدنه!هر دوران شرایط واتفاقات خاص خودش روداره.که اگر مبنای قضاوت را مقایسه دورانها در نظر بگیریم.در این دوران برزیل،آرژانتین،انگلیس،فرا نسه و......کاملا ناموفق عمل کرده اند.که الحق والانصاف اینگونه نیست.پس مقایسه دوران ها اشتباه است.
4-بایک نگاه ساده میتونی بفهمی بازیکنی مثل زیدان،مارادونا،پله و......دیگه ظهور نکرده است.یا اگر بازیکنی مطرح شده حداقل در سطح آنها نبوده.این اتفاق برای هسلر،سامر،فولرَ،کلیزمن و....افتاده. درست مثل فوتبالیست های افسانه ای دیگر...پس این یک مسئله همگانی است و متعلق به آلمان نیست.بنابراین نمیشود آلمان را مقصر شناخت.
5-کان وبالاک را نمیشود استثناءقرارداد!پس باید تک ستاره های تیم های دیگر را استثناءفرض کنیم وآن تیم هارا به ضعیف بودن متهم کنیم؟نه دوست من زیدان افتخار فرانسه،مسی افتخار آرژانتین،......هستندبنابراین کان وبالاک متعلق به آلمان وافتخار فوتبال آلمان هستندو هیچ گاه نمیشود این بازیکنان را از فوتبال کشورشان مستثناکرد!!
از آمریکا متنفرم (چون کلا از ذات آمریکا بدم میاد).
از انگلیس هم بدم میاد (چون وحشی هستند و فوق العاده نژاد پرست).
اون جایی که در مورد تیم ملی گفتم که از کشورای دیگه هستن همون جور که در پست قبلیم اشاره کردم فقط یک شوخی بود. می تونید پست من رو یک باره دیگه نگاه کنین.
در مورد کان و بالاک هم منظورم رو یک کم اشتباه برداشت کردین:مستثنی کردن من به خاطر این بود که الیور کان مربوط به این دهه هست و البته حالا از فوتبال ملی خداحافظی کرده و دراین تیم نیست.
از همه تیمهای عربی نفرت دارم!!!
و بسیار خدا رو شاکرم که هیچ کدومشون نتونستن بیان!
چون باعث آبروریزی خاورمیانه و آسیا هستن!
![]()
منم کلا حالم از تیمای عربی به هم میخوره ولی نمیدونم چرا بقیه تیما رو دوس دارم
هلند رو به خاطر روبن و نیستروی رنگ پیرنش
فرانسه رو به خاطر تیم 98 و زیدانش
ایتالیا رو به خاطر چهره و هیکل بازیکناشو لیگش
انگلیس و به خاطر بکامش و خط هافبکش و ابهتش
برزیل رو به خاطر تکنیکشون و همیشه مدعی بودنشون
آلمان رو به خاطر نظم بازی شون (بازی 2006 با آرژانتین تا ذقیقه 90 با امید) ولی جالبه بازیکنی که اصالتا آلمانی باشه موهاش بلند نیست خیلی نظم دارن
آرژانتین رو به خاطر طرح راه راهشو مسیش و رقیب برزیل بودنش
غنا رو به خاطر تیم 2006 و اسینش و قدرتی بودنشون
کامرون رو به خاطر پیرهن حلقه ایشون و قدرتی بودنشون
دانمارک رو به خاطر پیتر اشمایکلشون
ساحل عاج رو به خاطر دروگبا و نارنجی بودنشون
ژاپن رو به خاطر روحیه ساموراییشون و سرعتشون
و از همه بیشتر اسپانیا رو به خاطر مظلوم بودنش
ولی جدا از عربا نمیدونم چرا از 2006 به این ور حالم از ایرانم به هم میخوره به خاطر باند بازیاشون و هدر دادن استعدادا و کلا اعصاب خورد کردناشون و اینکه خیلی خوشحالم نیستن
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Never lose your belief
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کره شمالی . همینجوری
[QUOTE=EHHASSATNI;5058177]منم کلا حالم از تیمای عربی به هم میخوره ولی نمیدونم چرا بقیه تیما رو دوس دارم
هر کدو ماز تیمهای عربی اسیا تو جام جهانی بودند مطمئنا از ایران بهتر بازی میکردن ومن به عنوان یک اسیایی بهشون افتخار میکنم
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
من از تیمهای برزیل اسپانیا ارژانتین ایتالیا وپرتغال خیلی خیلی بدم میاد
وقتی اسم آلمان میاد حالم بهم میخوره میرم تو اغما.
آلمان خیلی مزخرفه
Last edited by p_0631; 14-06-2010 at 12:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)