کدومشو تقدیم به ما کردی عکس یا .........
کدومشو تقدیم به ما کردی عکس یا .........
چون عکس از هوادار تیمتون هست نوش جونتون همش مال شما![]()
ارژانتین قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه![]()
دانلود گل زیبای ارژانتین توسط هینزه:
با فرمت AVI و حجم 10 مگا بایت.
دانلود از MediaFire:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by salarhiv; 13-06-2010 at 15:01.
مارادونا
Last edited by H.Operator; 13-06-2010 at 17:27.
عکسسسسس....
.
.
.
.![]()
داف باز چرا!! فکر کنم به جز اولیو دومی که اولی از طرفدارشه که جوگیر شده و دومی(اون مدل خوشگلا!) بقیه همه عکسای زنشو اون دوتا دختراشه که سمت راستی زن اگروئه!!! حالا خودتم یه تحقیقی بکن!!
بدبخت مارادونا امروز تو P30world گی شدو داف باز شدو...!!! ولی کلا اره خیلی سر و گوشش میجنبه,دمش گرم!!
اون مدلا رو که میبینم دوس دارم جای مارادونا باشم ( فقط به خاطر اونهاااا,نه دیگو)!!!!
Last edited by salarhiv; 13-06-2010 at 15:34.
داف باز چرا!! فکر کنم به جز اولیو دومی که اولی از طرفدارشه که جوگیر شده و دومی(اون مدل خوشگلا!) بقیه همه عکسای زنشو اون دوتا دختراشه که سمت راستی زن اگروئه!!! حالا خودتم یه تحقیقی بکن!!
بدبخت مارادونا امروز تو P30world گی شدو داف باز شدو...!!! ولی کلا اره خیلی سر و گوشش میجنبه,دمش گرم!!
اون مدلا رو که میبینم دوس دارم جای مارادونا باشم ( فقط به خاطر اونهاااا,نه دیگو)!!!!
تحقیقات انجام شد.
ویرایش شد.
Last edited by H.Operator; 13-06-2010 at 17:37.
چه حالی داد واقعا امسال قهرمانه بازی تو عمرم از این منطقی تر ندیده بو دم همه چیش مارادونا رو منطق بود نمرش20.
ارادتمندعلی.![]()
اقا این همه از بقیه تیما بد گفتیم,بعد بازی المان دیدم انصافا باید ازش یه تعریفی هم بکنیم!!
خداییش المان خیلی خوب و روون بازی میکردنو معلوم بود فشار زیادی هم نمیارن به خودشون. البته اینم بگم که استرالیا هم برای باخت اومده بودو اصلا در حد یه تیم که اومده تو جام جهانی نبود.
حالا یه موقع واسه ارژانتین شاخ نشن این بچه مچه ها!!!
البته اگرم بشن ارژانتین بد میشکونه شاخشونو!!!!!!!!
viva Argentina
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)