بازی نسبتا متعادلی بود درسته برتری نسبی مال انگلیس بود ولی خیلی محسوس نبود آمریکا هم خیلی خوب بازی کرد
بازی نسبتا متعادلی بود درسته برتری نسبی مال انگلیس بود ولی خیلی محسوس نبود آمریکا هم خیلی خوب بازی کرد
سلام! از دیشب تا یکی دو ساعت پیش جایی بودم که به اینترنت دسترسی نداشتم! واقعا دیشب حرص خوردم! اول از همه از دست کاپلو واسه تیم ارنج کردنش (با اینکه خیلی دوسش دارم). دوم از دست گرین! کفرم رو درآورد و سوم هم از دست شانس! بدشانس بودیم دوستان! موقعیت کم خلق نکردیم (با وجود دفاع آمریکا) ولی شانس نداشتیم!
راستی وحید میخواستم تز نمره دادن به بازیککنا رو بگم که خوبه تو گفتی... منم تا چند دقیقه دیگه نمره هامو تو یه پست دیگه میدم.
اینم آمار بازی:
بعد زیاد سخت نگیرید دوستان! تازه بازی اوله! ما که در هر صورت ایشالا صعود میکنیم. اگه این بازی رو میبردیم، میتونستیم از همین حالا به مرحله بعد فکر کنیم. ولی خوبیه این مساوی این بود که نمیشه هیچ تیمی رو دسته کم گرفت! ایشالا به عنوان تیم اول میریم بالا.
یاعلی
آمریکا بدشانس بود وگرنه باید بازی رو می برد
اون توپی که به گرین خورد و بعد خورد به تیرک دروازه باید میرفت تو گل
از طرفدارای آلمان توقع نمیره چیز دیگه بگن.
شما بازیو معلومه درست ندید. اون آمارای بالا هم یه نگاهی بندازید خوبه![]()
هسکی هم تک به تک صد در صد گل رو زد به دربازه بان... شوت تو هدف انگلستان که دو برابر آمریکا بوده نشون میده که کدوم تیم بدشانس بوده...![]()
اشکال نداره آمریکا تیم بدی نبود اگه همین تیم بعضیا رو تو یک هشتم حذف نکرد !
پیش بینی منم درست دراومد البته !
ولی بدونید همیشه قهرمانا خوب شروع نمیکنن !
تیم انگلیس بد نبود برای بازی اولی که خیلی هم خوب بودامریکا هم جز دو موقعیتی که گرین داد هیچ حرفی برای گفتن نداشت در مجموع تیم انگلیس از اون ارژانتین پر ادعا بهتر بود سر بازیش خوابم گرفت
هسکی و فیلیپس در حد تیم ملی انگلیس نیستن باید برن شوت زدن یاد بگیرن
لمپارد ، جرارد ، رونی هم توپ هاشون گل نشد ولی خوب د رمجموع راضی بودم امریکا هم خیلی ضعیف بود
من نمی دونم تو انگلیس به این گندگی دروازه بان پیدا نمیشه اسیپولیکا میذارن تو دروازهولی فکر کنم کاپلو تو رختکن ترتیبشو داد
![]()
امارها که به هم نزدیکه
ضمنا فوتبال هندبال که نیست هر چی شوت میزنی بره تو گل
شوت امیل هسکی هم دقیقا جایی زد که دروازه بان وایساده بود
به هر حال تیمی که اینهمه ادعای قهرمانی داره نباید با خوردن یه گل دیگه ناتوان بشه
انگلیس هدفش سه امتیاز بود در این بازی که بعد از خوردن گل تساوی نتونست به این هدف برسه و این از ناتوانی خودشه
آلمان همیشه قاتل غول کش ها و پدیده ها بوده
هر تیمی که تیمای بزرگو حذف کرده جلو آلمان متوقف شده مثل کره 2002 ترکیه 2008
آمریکا هم اگر به یک هشتم برسه همین سرنوشت رو خواهد داشت
دیگه از اون حرفا زدیا .خداییش فقط تعداد موقعیت های مسی از کل بازی دیشب (انگلیس و امریکا)بیشتر بود
شما احتمالا کن خوابی داری
ما ادعایی جز قهرمانی نداریم که بهش میرسیم.
هرچی فکر میکنم میبینم که شکست انگلیس تو فینال از ارژانتین خیلی فینالمون رو رویایی تر میکنه
ولی حیف بکهام خداییش جاش خالیه.
احساسی قضاوت نکن موقعیت های خطرناک بازی های دیروز رو برات گذاشتم برات یاد اوری بشهببینی کی بهتر بازی کرد
تیمی که روی یه بازیکن بچرخه خیلی براش بده نیمه اول کلا 4 تا موقعیت داشتین 3 تاش مسی بود و یکی هگویین
نیمه دوم هم 2 تا موقعیت داشتین که جفتش هم رو مسی بود تیم نیجریه هم که شاخ نبود 2 تا موقعیت ایجاد کرد درمجموع اگر یه تیم درست و درمون بخورین مسی رو بگیرن کارتون تمومه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)