چقدر ذوق کردم وقتی اینو ساختم یادش به غیر اولین بازی سه بعدی ام دیگه داشتم می ترکیدم از خوشحالی ای روزگار
چقدر ذوق کردم وقتی اینو ساختم یادش به غیر اولین بازی سه بعدی ام دیگه داشتم می ترکیدم از خوشحالی ای روزگار
خوب شما که میخوای استراتژیک بسازی دیگه نیاز به نرم افزار دیگه نیست.آقا پرویز حرف شما متین
من با گیم مکر هم کار کردم بازم نصبش میکنم شاید تونستم کاری بکنم
درمورد اون نرم افزار هایی که آقا امیر رضا گفت اونا هم اگه دانلود شد میگیرم کار میکنم
در مورد ادیت هم بگم اقای x هنوز جواب ندادن
بهترینش گیم میکره..................
در مورد ادیت میتونی یه تاپیک بزنی و سوالت رو بپرسی........
در مورد ساخت بازی استراتژیک با گیم میکر میتونی از ehsan_wwe هم کمک بگیری.........
موفق باشی.......
لیلی پود هر وقت تغییر موتور دادی بگو (مخصوصاً اگه گیم میکر بود) تا شاید تونستیم کمکت کنیم.
آخ آخ این رو گفتی حس نوستالژی من زد بالا . رفتم پوشه گیم میکر رو آوردم کلی خاک روش نشسته بود اشکم در اومد . بازی اولم رو از توش در آوردم . این بازی رو من اون اولا ساخته بودم آموزش ساختش هم گذاشته بودم . اون روزها گیم میکر پادشاهی می کرد بخش بازیسازی هم خیلی فعالتر از الان بود واقعا که چه روزگاری بود . فکر کنم احسان جان یادش باشه و همینطور محسن جان که البته بازم غیبش زده.ماشا... لیلی پود نیومده می خواد قعله بسازه چند بازی ریزه بساز بعد این بازی رو بزرگ کن من که ببنینی اولین بازی ام رو موقعی سوم راهنمایی بودم ساختم یادش به خیر... گیم میکر 5
هنوز دارمش اینم لینک برید بخندید:>>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا هم به اینجا رسیدم البته الان کسی نیستم .می خوام رقیبی برای sakia25 باشم
اینم لینک اون بازیه ( نکته با ctrl شلیک می کنه ) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اوه بازیتون عالی بود........
سال84 یادش بخیر...............
راستی من که اون زمان نبودم![]()
پی سی ورد انجمن خیلی خوبیه راستش حتی من این انجمن از انجمن کازرون سیتی بیشتر دوست دارم راستش اون مال دوستمه
راستش وقتی تو asssicsnt 2005 این برنامه دیدم نمی دونید چه ذوقی کردم خیلی هستند که الکی میان دوست دارن بازی بسازن و لی بعضی هستند که واقعا علاقه به بازی سازی دارند تو help گیم میکر نوشته :
بازی کردن بازی های کامپیوتری جالبه ولی از آن جالب تر اینکه دیگران بازی که شما ساختید رو بازی کنند!
می دونی این تالار بازی سازی رو من و محسن و امید راه انداختیم .قبل از اون مجبور بودیم تو انجمن بازیهای کامپیوتری آموزشهامون رو بزاریم واقعا یادش بخیر. جالبه من هنوز حتی عنوان کاربر فعال بازی سازی رو نگرفتماوه بازیتون عالی بود........
سال84 یادش بخیر...............
راستی من که اون زمان نبودم
دقیقا این جمله بهترین جمله ای بود که شنیدم.. الان اینایی که بازی سازی می خوان شروع کنن خیلی خوشبحالشونه با این همه منبع و انجین قوی . ما اونموقع حتی منبع آموزشی انگلیسی درست و حسابی هم برای گیم میکر نداشتیم . یعنی گیم میکر هم اینقدر معروف نشده بود.بازی کردن بازی های کامپیوتری جالبه ولی از آن جالب تر اینکه دیگران بازی که شما ساختید رو بازی کنند!
من الان دارم با گیم مکر کار میکنم به زودی سوالاتم رو از تمام دوستان می پرسم
واسه آموزش می تونی بیای تو تاپیک آموزش کامل گیم میکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)