منفورترین : رونالدو
محبوب ترین : کاکا
بابا حالا یارو دستش خورد به توپ داور هم ندید از شانس بد هانری همون توپ رفت تو گل
اتفاق میافته دیگه یارو نمی تونه بیاد به داور بگه نه این گلو قبول نکن چون ناجوانمردیه
حالا اگه یه ایرانی با دست تو دوره ی مقدماتی گل می زد و ایران میرفت جام جهانی شما باز می گفتید فلانی از همه منفورتره چون با دست گل زد؟؟؟
من که میگفتم! اصلن مهم نیست چه کشوریه و چجوری اومده! مهم اینه که گل اومدنش هند بوده.
درضمن برای موفقیت باید نظر دیگران رو راجع به خودت بدونی. نه اینکه نظر خودت رو مقدّم بدونی!
کلن خیلی باتعصب حرف میزنی. واقع بین باش :| ببین ایرلندیا چه حرصی دارن میخورن الان :|
یجور دیگه میگم اصلن! اگه ایران میرسید پلی-آف اونوقت تیم مقابل با گل هند صعود میکرد. شما فک و فامیل یارو رو جلوش نمیوردی؟!!!!!
اهم...
منفورترین رونیو همه بازیکنای انگلیس
محبوبترین هم همه بازیکنای آلمان
ایشون که نگفتن منفور ترین بازیکن دنیا از نظر همه که . نظر خودشونو گفتن![]()
حرفت خیلی خنده دار بود...دستش خورد به توپ؟!! توپو با دستش پرت کرد جلو پاش!!!
کلا نامردی نامردیه...ایرانی و غیر نداره!
نمی خواستم جوب بدم ولی دیدم سه تا از دوستان به یک باره ریختن سر من مجبور شدم جواب بدم...
من هم در مورد کشوری صحبت نکردم در مورد هانری حرف زدم.
توی اینجور بازی ها هر آدمی فقط به گل زدن و بردن تیم کشورش به جام جهانی فکر می کنه(هر آدمی حتی شما دوست عزیز) حالا طرف توپ خورد به دستش (اصلا از قصد با دست توپ رو زد) و توپ گل شد به نظر من هیچ حیوونی نمیاد نفرین تمام هموطناشو به جون بخره یه دفعه بازیو به هم بزنه بگه داور هند بود تو ندیدی اصلا هیچکس تو اون لحظه عقلش نمی رسه که بخواد بازی جوانمردانه رو رعایت کنه نمی شه از هانری توقعی داشت.
ما اینجا راجع به همدیگه نظر نمی دیم . و من هم فقط نظر خودمو بیان می کنم من به کسی نظرمو تحمیل نکردم
با تعصی حرف می زنم چون راست میگم دیگهدرسته که ایرلندیا دارن حرص می خورن ولی ما نمی تونیم تمام این تقصیرها رو روی سر هانری خراب کنیم و بگیم خیلی منفرور هست
در مورد ایران اگه همچین اتفاقی میافتاد بله ما فک و فامیلشو میاوردیم جلو چشمش ولی خوب فوتباله دیگه از این اتفاقا میافته دلیل نمیشه اون یارو به خاطر این حرکتش ترور شخصیتی بشه که
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
چون خیلی ها اسم هانری رو آوردن من اون حرفو زدم
اگه قرار باشه هر کی بیاد تو این تاپیک و نظرشو بگه و بره و هیچکس بحثی نکنه که دیگه اصلا این تاپیک به درد نمی خوره![]()
منفور-همه بازیکنای انگلیس
محبوب = همه بازیکنای ایتالیا
چرا همه از این انگلیسیا متنفرن مثل خودم ؟![]()
محبوب ترین:مسی
منفور ترین:رونی و رونالدو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)