تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 426 از 503 اولاول ... 326376416422423424425426427428429430436476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,251 به 4,260 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تو linked event یکی در مورد enchant از GM سوال کردن و لعنتی ها +20 Enchant رو هم طراحی کردن مثل [21]enchant !!
    برای همین [17] رو به زودی با GM Enchant آزاد می کنن . یعنی فقط به این فکر می کنن چطوری بچاپن ملت رو .
    یعنی باید هی 15k AP بخری 3 تا 3 تا Enchant بالا ببری تا به 17 نزدیک شی !! لعنتی بعد از enchant 10 به طور تصاعدی برای weapon ها خفن Attack power بالا میره . یعنی اگه 15 با یه 10 بجنگن اگر همه لباس ها و لاپیس هاشون هم یکی باشه راحت اون 15 میبره . همون اتفاقی که واسه elliot افتاده . full6 هست و بهترین Acc ها رو هم داره . فقط بخاطره weapon کلی attack power کم میاره و زورش به بعضی از +13 enchant ها نمیرسه.
    -----------------------
    من فعلا بازی رو 2 هفته ای ول می کنم تا ببینم چی میشه.
    اکانت wow ارزون شده . 90 روزه 16 تومن!! ماهی 6 تومن. با 12 تومن هم میشه بازی رو شروع کرد . من احتمالا اکانت wow رو از این سایت بخرم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا اینکه 4story بازی کنم که بنظرم بازی Free خوبی هست :
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تو linked event یکی در مورد enchant از GM سوال کردن و لعنتی ها +20 Enchant رو هم طراحی کردن مثل [21]enchant !!
    برای همین [17] رو به زودی با GM Enchant آزاد می کنن . یعنی فقط به این فکر می کنن چطوری بچاپن ملت رو .
    یعنی باید هی 15k AP بخری 3 تا 3 تا Enchant بالا ببری تا به 17 نزدیک شی !! لعنتی بعد از enchant 10 به طور تصاعدی برای weapon ها خفن Attack power بالا میره . یعنی اگه 15 با یه 10 بجنگن اگر همه لباس ها و لاپیس هاشون هم یکی باشه راحت اون 15 میبره . همون اتفاقی که واسه elliot افتاده . full6 هست و بهترین Acc ها رو هم داره . فقط بخاطره weapon کلی attack power کم میاره و زورش به بعضی از +13 enchant ها نمیرسه.
    -----------------------
    اکانت wow ارزون شده . 90 روزه 16 تومن!! ماهی 6 تومن. با 12 تومن هم میشه بازی رو شروع کرد . من احتمالا اکانت wow رو از این سایت بخرم :
    کد:
    کد:
    ما blade رو داریم هنوز.منو پول داد تا برم واسه خودم یه goddess sonic بگیرم تازه من که گاردم هر چی طرف من قوی تر باشه به نفع منه چون زود تر خودشو میکشه با حمله کردن به من.تو هم که orc هستی به حالت چه فرقی میکنه با دو تا abs 5 خدا میشی فقط این مشکل واسه war o hunter بد رو اعصابه.ملت تو guild ما pain debuff لینک میکنن یه ارتش رو میکشن با صلاح های تخمی.اینجا هر گاردی که debuff belind side o pain freezing داشته باشه کلاشو میندازه هوا هیچکی حریفش نمیشه با هر صلاحی هم باشه بعضیا اینجا هستن یه pain 7 ,pain 6 ,belindside دارن رو صلاحشون که اگه گیرشون بیفتی در جا مردی با هر ضربه یا stun میشی یا کور میشی ادم هم تو اون لحظه قاطی میکنه کدوم pot رو بخوره از یه طرف هم اون هی میزنت میکشت.واسه همینه blade همیشه به ما میگه یه goddess weapon واسه debuff بخرید
    تازه pvp 90% تو raid هست نه تک به تک.
    GM Enchant هم که تو فروم ریختس هر دفعه من رفته چند نفر در حال فروختنش هستن
    Last edited by DJmoji; 12-06-2010 at 10:35.

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

من بازیو دانلود کردم ، موقع اینستال بازی ارور میده و می گه که ارور دیتا داری توی خود فایل اصلی اینستال بازی ، باید چیکار کنم؟؟؟؟

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-----------------------
    کد:
    کد:
    ببين به نظر من اشتباه نكن دوباره وقتت رو با يه بازي فري ديگه تلف نكن.اين 4story هم يه چيزي مثل شايا هستش تو لولهاي پايين چيزي مشخص نيست و ممكنه بتوني راحت بازي كني ولي تو endgame مثل شايا بهت قول ميدم به مشكل ميخوري و مجاني عمرا بشه بازي كرد.خيلي هم گرونتر از wow در مياد.برو wow رو اكانتش رو بگير.منم احتمالا بيام wow يه خورده وقتم آزادتر بشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

من بازیو دانلود کردم ، موقع اینستال بازی ارور میده و می گه که ارور دیتا داری توی خود فایل اصلی اینستال بازی ، باید چیکار کنم؟؟؟؟
    نمی دونید باید چیکار کنم تا درست شه؟ حیفه 1 گیگ و خرده ای دانلود کردم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

craft lvl6 چه قیمتی خوب فروش می ره ؟

نمی دونید باید چیکار کنم تا درست شه؟ حیفه 1 گیگ و خرده ای دانلود کردم!
    چجوری دانلود کردی ؟ از خود سایت بازی ؟ ببر روی یه ویندوز دیگه یا pc دیگه اگه برات ممکنه تست کن . معمولا در این جور مواقع می گن دوباره دانلود کن .

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

craft lvl6 چه قیمتی خوب فروش می ره ؟

چجوری دانلود کردی ؟ از خود سایت بازی ؟ ببر روی یه ویندوز دیگه یا pc دیگه اگه برات ممکنه تست کن . معمولا در این جور مواقع می گن دوباره دانلود کن .
    ای بابا ، از خود سایت دانلود کردم ، مجبورم امشب دوباره بذارم دانلود!

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یه res 30 خریدم امروز 4 بیل ^^

امروز یه کلیپ دیدم در مورد ه___ک گلد شایا 0.0 طرف هر عددی رو وارد می کرد می رفت توی چارش . 200 میل ... 2 بیل و ... یک ثانیه ای ره صد ساله می ره >.<

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

اه دیگه بازیش این چیزا رو داشته باشه اصلا حالی نمیده!
    راستی من دیشب دانلود کردم رفتم توی بازی فول اسکرین نمیشه ، چیکار کنم؟ این خط های کنار بازی دیده میشه!

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

امروز یه کلیپ دیدم در مورد ه___ک گلد شایا 0.0 طرف هر عددی رو وارد می کرد می رفت توی چارش . 200 میل ... 2 بیل و ... یک ثانیه ای ره صد ساله می ره >.<
    گولد -- به این سادگی ها هم نیست. اولا که تو inventory بیشتر از 4.2 بیل نمیشه نوشت یا نگه داشت !! دوما اون گولدی که -- کرده معلوم نیست که اون گولد کار می کنه یا نه.
    گولد هکرها Gold bar رو -- می کنن و 2 تا می کنن نه خود گولد رو.
    راستی من دیشب دانلود کردم رفتم توی بازی فول اسکرین نمیشه ، چیکار کنم؟ این خط های کنار بازی دیده میشه!
    همون اول تو بازی نرفته وارد قسمت option بشو و بعد Full Screen رو به جای window انتخاب کن.
    تو هم که orc هستی به حالت چه فرقی میکنه با دو تا abs 5 خدا میشی فقط این مشکل واسه war o hunter بد رو اعصابه
    فول Abs lvl5 , lvl6 هم بزنی کوچیکترین تاثیری نداره !! باز هم 1 hit kill . گفتم که Maha یه Orc داره full lvl6 safe و lvl5,6 abs و full Rec هست باز هم +2K می خوره . کافیه رو Full rec نکنی تا با یک ضربه بمیری . راستی pagan , assasin هم هستن که خیلی براشون بد تموم میشه.
    ببين به نظر من اشتباه نكن دوباره وقتت رو با يه بازي فري ديگه تلف نكن.اين 4story هم يه چيزي مثل شايا هستش تو لولهاي پايين چيزي مشخص نيست
    4story تازه شروع شده و مثل اوایل شایا می مونه و میشه باهاش حال کرد . شایا خودش بازی عالیه فقط GM ها گند زدن تو بازی.رسما خودشون می خوان بازی رو تعطیل کنن . دیگه ما چیکار می تونیم بکنیم.
    نکته جالب در مورد GM های این بازی اینه که عین مسذولین مملکت ما هستن !! برای ملت 2 زار ارزش قائل نیستن ! هیچ پیشنهادی رو قبول ندارن ! هر کاری انجام میدن فکر می کنن فوق العادست . یه حالت رییس باهات صحبت می کنن . بر خلاف GM های بقیه بازی ها که مشتری مدار هستن و محترمانه رفتار می کنن و فقط بر اساس واکنس player ها تصمیم می گیرن و بازی رو تغییر می دن ! نه صرفا بخاطر فقط پول.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •