دیجیکالا رو نمی دونم ولی تو گوشی شاپ دو قیمت متفاوت باهاش زده. از گوشی شاپ مشکلی واسه خرید ندیدم. قبل خریدت از دیجی کالا بخش مشاوره خرید داره باهاش تماس بگیر77640275 بپرس
دیجیکالا رو نمی دونم ولی تو گوشی شاپ دو قیمت متفاوت باهاش زده. از گوشی شاپ مشکلی واسه خرید ندیدم. قبل خریدت از دیجی کالا بخش مشاوره خرید داره باهاش تماس بگیر77640275 بپرس
طبق گفته GSMArena :
Great audio quality
Update 08 Apr: After we updated our Sony Ericsson XPERIA X10 to the latest version of its firmware its audio output improved greatly and the handset achieved excellent results in our test.
The Sony Ericsson XPERIA X10 is still pretty quiet in terms of pure volume, but noise levels reading (indicating the signal-to-noise ratio) and the dynamic range are now excellent and comparable to the best in class.The frequency response is still spot-on for the entire audible range
سلام.
این پست رو بعد از ظهر خونده بودم یه چیز دیگه بود.
![]()
سلام.
این کدها مربوط به برنامه نویسهای آندروید هست و برای اینه که بتونن از این کدها تو برنامه هایی که مینویسن استفاده کنن.(با توجه به توضیحاتی که همون جا داده)(جایی که شما رفتید و دانلود کردید)![]()
قبلا گوشی های سونی اریکسون یک کد مخصوص به خود داشتن که این بود راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره یه همچی چیزی تو این گوشی بنظرتون چه کدی کاربرد داره؟ واسه تست قطعاتش مثل بلندگو و دوربینو غیره
سلام، من تازه واردم، میشه یکی بهم بگه الان قیمت x10 چنده؟ و اینکه قضیه این شیراز چیه؟ و اینکه کدوم گارانتی بهتره؟؟؟؟
خیلی ممنون
دوستان قیمت این گوشی تو سایت gsmarena زده شده 515 دلار یعنی 20 دلار از i8910 کمتر میشه کسی اخرین قیمت بدون گارانتی این گوشی بگه
اصلی ترین گارانتی سونی اریکسون در ایران سیتادل و در کشورهای عربی الرمس هستش. تو ایران با پارسه هم عرضه میشه
قیمت این گوشی تو دیجیکالا 644 و هاف پکش 595 با گارانتی 18 پارسه هستند بهمراه یه کیف رایگان ارجینال با مارک گلا شاید تحویلشم رایگان باشه
گوشی شاپ فول پکش: 635 تومن و هاف پکش 575 با پارسه هستند18ماهه
سلام.
تو بازار قیمتش خیلی پایین تره.اما به نظر من اگر کسی میخواد با گارانتی 18 ماهه پارسه بخره بهتره بی گارانتی بخره و اصلا" واسه پارسه پول اضافه نده (من یه بار پیه گارانتی پارسه به تنم خورده مفتش هم گرونه و اصلا" بدرد نمیخوره و جوابگو نیستن)(البته این نظر شخصیه و دوستان خودشون باید تصمیم بگیرن)![]()
سلام مجدد
یکی از دوستان لطف کرده میگه از شیراز میتونه گوشی رو بخره و برام پست کنه، سوال اول اینه که چرا اونجا ارزونتره؟ و سوال دوم اینکه چه فرقی بین half pack و غیر half pack هست؟؟ یعنی چیزی کمتر داره؟
من چون تازه واردم نمیتونم پیغام خصوصی بفرستم، به همین دلیل مجبورم اینجا بنویسم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)