انگلیسی ولی خیلی ساده. اگه تا ریس 1 کانون زبان رفته باشی بدون دیکسنری راحت می فهمی.
انگلیسی ولی خیلی ساده. اگه تا ریس 1 کانون زبان رفته باشی بدون دیکسنری راحت می فهمی.
من موندم برنامه ی Real Draw چه ربطی به ویرایش و -- بازی داره !!! ؟! ؟؟! ؟! ؟![]()
ربط بسیار. شما بخوای بازی بسازی باید تکسچر یا اسپرایت درست کنی. برنامه های این کارم یکیش همین Real Draw هست.
پس از این بعد برنامه های Photoshop و Illustrator و Corel Draw و ... که میشه باهاش تکسچر و اسپرایت ساخت بیارید تو ویرایش و -- بازیربط بسیار. شما بخوای بازی بسازی باید تکسچر یا اسپرایت درست کنی. برنامه های این کارم یکیش همین Real Draw هست.
البته به من که مربوط نیست ولی واقعا واسم سوال شده بود.
اینا هم میشه ولی خیلی سخت هستن واسه یه مبتدی.
بعدشم ایشون گفت این برنامه رو میخوام. شما گیر دادی پس اینا چی میشه؟
1 اینجا جای درخواست نرم افزار نیست
2 تا وقتی میشه با photoshop کار حرفه ای کرد چرا بره سراغ real ولی برای مبتدی ها خوبه
3 جای در خواست آموزش نیست
4 صلوات بفرستین دعوا نداره که
من که اصلا منظورت رو از شما گیر دادی پس اینا چی میشه نفهمیدماینا هم میشه ولی خیلی سخت هستن واسه یه مبتدی.
بعدشم ایشون گفت این برنامه رو میخوام. شما گیر دادی پس اینا چی میشه؟
ایشون اگه این برنامه رو میخواست بهتر بود تو قسمت درخواست نرم افزار مطرح میکرد یا یه تاپیک مخصوص این نرم افزار میزد تو انجمن سایر مباحث گرافیکی ... به هر حال به من ربطی نداره مثیکه شما دوست داری دعوا کنی !!
من که چیز بدی نگفتم![]()
نه من اهل دعوا نیستم تا کار به فحش نکشه. شما درست میگی که باید یه جای دیگه این تاپیک رو زد.
اون جمله که گفتی این چیه، منظورم اینه که ایشون یه چیزی خواسته بعد شما گفتید که این نرم افزارها بهترن که منم گفتم ایشون مبتدیه.
لطفاً دعوا نکنید و اسپم ندید و از موضوع خارج نشید.![]()
age safheie aval ro khonde bashi goftam soal ha dar inja
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)