تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 304 از 2365 اولاول ... 2042542943003013023033043053063073083143544048041304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,031 به 3,040 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه Amir Yousof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    دوست من اسپيكرهاي 9*6 عموما داراي طول و عرض يكسان هستند،غير از برخي برندهاي معدو مثل DLS يا كن وود كه 10*7 هستند.عمق آنها هم بسته به ميزان ارتفاع Voice Coil و مگنت متفاوته.حالا برات يه كاريش ميكنم
    ضمنا با اين قيمت نميشه هم اسپيكر ،هم ساب و هم آمپلي تهيه كنيد
    حد اقل پيشنهاد من:
    1-اسپيكر آلپاين مدل SPE-69C3 قيمت 65000
    2-ساب ووفر Mtx T4512-04 قيمت 85000
    3-آمپلي فاير كن وود مدل KAC-M845 قيمت 117000
    4-پك برق +rca هم حدود 40 تومن.
    البته كمي زد بالا ولي ديگه از اين بيشتر نميشه چلوند.
    ممنون . میشه دو جفت کامپوننت خوب برای جا باندی فابریک ریو معرفی کنید که در محدوده قیمت 80 تومن باشه ؟
    راستی یک سوال آیا دو جفت کامپوننت به پای یک جفت باند بیضی میرسه ؟

Last edited by Amir Yousof; 09-06-2010 at 12:44.

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام عرض كرديم خدمت دوستا گلم از جمله برادر حميد....
    بچه ها امروز ماشينم رو جرثقيل برد پاركينگ
    وقتي كه رفتم برا ترخيص ماشين يه پرشيا اسپرت ديدم كه حدس زدم بايد سيستم نازي روش باشه آقا رفتم پشت شيشه عقبش واي!!!!!!!! ديوانه شدم تا حالا اينطوري نديدم جريان اينا چيه؟ فقط ميدونم كه اون دو تا لوله لوله هاس ساب باكسش هست اما را اينهمه باند ريز ريز؟؟؟؟ اينا صداي خوبي دارن؟ از باند بيضي بهترن؟؟؟؟ قيمتشون چطوره؟؟؟؟

اينم عكسش

داره خودمونی میشه aaa1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شهرك اكباتان

پيش فرض

يه monitor ميخوام واسه آوانته كه جي پي اس بخوره.اين مدل ها رو انتخاب كردم:

pioner 5150 dvd fh
    jvc avx 830
    kenwood ddx71036 bt

لطفا راهنمايي كنين كه كدوم يكي بهتره و يه قيمت هم بدين.

داره خودمونی میشه vahoa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام عرض كرديم خدمت دوستا گلم از جمله برادر حميد....
    بچه ها امروز ماشينم رو جرثقيل برد پاركينگ
    وقتي كه رفتم برا ترخيص ماشين يه پرشيا اسپرت ديدم كه حدس زدم بايد سيستم نازي روش باشه آقا رفتم پشت شيشه عقبش واي!!!!!!!! ديوانه شدم تا حالا اينطوري نديدم جريان اينا چيه؟ فقط ميدونم كه اون دو تا لوله لوله هاس ساب باكسش هست اما را اينهمه باند ريز ريز؟؟؟؟ اينا صداي خوبي دارن؟ از باند بيضي بهترن؟؟؟؟ قيمتشون چطوره؟؟؟؟

اينم عكسش

اون باند های متوسط ووفر هستن و اون کوچیکا هم میدرنج یا به قولی تیوتر هستن ، این سیستم بیشتر صداش زیاده تا قشنگ ! البته همین سیستم رو با مارک های معروف ببندی خیلی ناز میشه .

5. این کاربر از vahoa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

بيس قوي داره يا حجم صداش زياده؟؟؟؟

داره خودمونی میشه eh_robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان و سیستم بازا . من تازه عضو شدم و از سیستم میستمو اینا سر در نمیارم البته یه دوری تو تاپیکا زدم و یه چیزایی یاد گرفتم .
    سرتونو درو نیارم میخواستم یه ضبط برا سمند بخرم حدود 200000-150000 تومن(dvd بگیرم یا mp3 ؟ دوستام میگن دی وی دی نخر اmp3 بخر usb دار ارزونتر و بهتره) و یک جفت باند با کیفیت و قوی(صدای شفاف و بدون نویز و باس غنی) و اینکه اسپیکر بیضی چی خوبه؟ کامپوننت وات بالا چی خوبه؟ اگه بیضی بخرم تو جای فابریکه سمند جاش میشه یا باید تخته بذارم؟ آهان یادم نبود این ضبط و باندی که میخوام بخرم میشه بدون آمپ استفاده کرد ضرری برای ضبط نداره؟
    خیلی سایتا و بحثا رو گشتم و دیدم اما وقتی سراغ باندای سونی رفتم انگار به نظرم خوب اومدن مثلا باند 500 واتی 6*12!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من دوسال پیش یه جفت باند p953 و ضبط پایونیر3050 ub گرفتم.نصاب هر چه با پخش ور میرفت صدای قشنگی از باند نمیومد مثل باند فابریک ماشین صدای تیزی داشت و اصلا کوبش نداشت واسه همین نصاب گفت باید آمپ ببندی تا صداش در بیاد. حالا که آمپ ساند استریم pca360.2بستم باز باندها کوبش ندارند. طرف مغازه رو جم کرده و رفته .پیش یه نصاب دیگه نشون دادم گفت اشکال از بانده و p953 اصلا آمپ خور نیست . از طرفی این باندا رو خیلی دوست دارم و میدونم نصاب چیزی بارش نیست خواهش میکنم منو راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    برای جای فابریک جلوی پراید قصد تعویض باند ها رو داشتم و به این چند مدل برخوردم
    اگه دوستان برای انتخاب بین اینها کمک کنند ممنون میشم و یا اگر مدل بهتری رو مد نظر دارند حتما بگند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    45 وات RMS
    140وات PEAK
    6/3 اهم - 97 هرتز - 22 کلیو هرتز - 10 سانتی متر

کد:
    30 وات RMS
    150 وات PEAK
    50 هرتز - 30 کیلو هرتز -10 سانتی متر - 2 خروجی

کد:
    20وات RMS
    120 وات PEAK
    4 اهم - 55 هرتز - 25 کیلو هرتز -10سانتی متر

یکی دو مدل هم پایونیر وJVC نشونم دادند که گارانتی نداشتند.در کل مثل اینکه انتخابای باند 10 سانتی خیلی کمه

در آغاز فعالیت dynast parsi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

[QUOTE=hamidR15;5038048]سلام
    سلام،خواهش ميكنم
    چرا ميتونيد براي هر دو استيج كامپوننت بگيري،ولي براي استيج جلو ،براي بالا بردن كارائي توصيه ميشه حتي المقدور از كيك پنل استفاده نمائيد.
    قيمتها رو دقيق ندارم.شما اگر ميتونيد زحمت بكش قيمت بگير اگر ديدي خيلي بالا در مياد بگو تا يه فكر ديگه بكنيم.
    در مورد توان كامپوننتها ،پاسخ چرا،توانهاشون متفاوت هست.بر اساس توان ورودي اونها بايد امپ تهيه بشه.
    1:[/QUOTE
    دوست خوبم از راهنماییتو خیلی ممنونم .مشه لطفآ بگید برای عقب چه کامپونتی با چه توانی و چه امپی خوبه که من قیمتش در بیارم؟ اگه لطف کنید بگید کجای تهران میتونم قیمتهارو در بیارم و خرید کنم ممنون میشم . راستی از کجا اصل و غیر اصلشونو تشخیص بدم .بازهم ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام

کسی نمیخوادجواب منو بده

من دوسال پیش یه جفت باند p953 و ضبط پایونیر3050 ub گرفتم.نصاب هر چه با پخش ور میرفت صدای قشنگی از باند نمیومد مثل باند فابریک ماشین صدای تیزی داشت و اصلا کوبش نداشت واسه همین نصاب گفت باید آمپ ببندی تا صداش در بیاد. حالا که آمپ ساند استریم pca360.2بستم باز باندها کوبش ندارند. طرف مغازه رو جم کرده و رفته .پیش یه نصاب دیگه نشون دادم گفت اشکال از بانده و p953 اصلا آمپ خور نیست . از طرفی این باندا رو خیلی دوست دارم و میدونم نصاب چیزی بارش نیست خواهش میکنم منو راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •