باب دونگا دیگه کیه برزیلو به گند کشیده مربی قحطی بود اینو آوردن
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
3متردرثانیه
![]()
باب دونگا دیگه کیه برزیلو به گند کشیده مربی قحطی بود اینو آوردن
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
3متردرثانیه
![]()
این پست پاک شود.
Last edited by Mr.Unco; 24-10-2010 at 10:17.
بازی با با کره چن چند میشه ؟
البته مسلمه که بسته میاد بازی کنه که باید همون اول بازی کار رو تموم کنیم تا بشه بسکتبالی بردشون![]()
فکر نمی کنم به کره زیاد گل بزنه . با اختلاف 2 گل می بره. حدس منه
حذف شود . . .
Last edited by mani_2004_2006; 11-06-2010 at 13:05.
با احترام به حدستمن حدس میزنم کره بدبخت نهایتش 15 دقیقه بتونه دفاع کنه کمتر از 5 تا نمیخوره
![]()
ایشاالله با بروچ همین تاپیک همینجا جشن قهرمانی بگیریم![]()
بحث بی فایدس اصلا ارزش بحث ندارهبازی که رونالدینهو توی دورانش انجام داد هیچ شخصیتی انجام نداده وهیچکی توانایی انجام آن را در آینده نخواهد داشت مطمئن باش او جادوگر واقعی بود
هیچکس مثلش بازی نمیکنه اما برای کی بازی کرد؟؟برای برزیل نه جان من برای بارسلون
برای کی جادوگری میکرد ؟؟برای برزیل ؟ نه عزیز من برای بارسلون
میگی نه مثال بیار چرا بحث بی فایده میکنید خودتونم خوب میدونید رونالدینیو تو تیم ملی فقط اسمش بود بازی که نمیکرد هیچ بازی تیمو رو هم خراب میکرد خیلی زودتر از اینها میبایست خط میخورد حقش همین و بس
من خودم بشخصه از دونگا خوشم نمی اومد ولی بخاطر همین کارش خیلی میخامش
با احترام به نظر دوستان هرکسی یه نظری داره بازم بحث بشه من دیگه جواب نمیدم آخه بازی گری نویل یا وس برون برای منچستر بحث داره
Last edited by beckham7; 11-06-2010 at 09:45.
یه نگاهی به بازیکنهای برزیل تو این عکس بندازید واقعا رونالدینیو درحد کدوم یکی از اینها برای برزیل بازی کرد؟؟؟؟ ریوالدو روماریو به به تو پله رونالدو کاکا و.....![]()
Last edited by beckham7; 11-06-2010 at 09:53.
کره 6تا کمتر نمی خره.
ایشاالله با بروچ همین تاپیک همینجا جشن قهرمانی بگیریم:ایشاالله![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)