تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 425 از 503 اولاول ... 325375415421422423424425426427428429435475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تو linked event ها که اصلا هیچ لایتی از gaia نمی بینم
    اینی که گفتی عین جمله حاج مجتبی ست ! ماها رو آدم حساب نمی کنید چرا شما ؟
    اونی که شما بهش میگید جوجه ما فعلا لغطی پیدا نکردیم
    من چند وقت پیش می خواستم شرایط جدیدم (الان 175 تا luc اضافه کردم و 50% کریت شدم) رو تست کنم رفتم event . خوب بود . فقط یه هانتر بود که 3.5 کیلو کریت می زد . خوبی event برا ما اینه که راحت می شه فرار کرد اونقدر پینگ ما پایینه

کلا خیلی سخته برای اونایی که ضعیفن بتونن به سطح قویا برسن ... خیلی بازی نا برابر و نا عادلانه ایه ... طرف توی 1-15 آیتم 4 slot داره دیگه معلومه نمی شه کاریش کرد ...

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینی که گفتی عین جمله حاج مجتبی ست ! ماها رو آدم حساب نمی کنید چرا شما ؟
    من وقتی اسم pvp رو نمیگم منظورم pvp اصلی یعنی pvp60 هست .
    من linked event 60 فقط میرم . 1-15 که دیوانه کننده هست. لایت ها از همه سرور ها میان و لشکر 27 کربلا درست می کنن .
    ما رو تو نقطه respwn پایین تپه میکشن !!! جلوی چشم GM ها ! و GM ها هم کاری نمی کنن . واسه همین به هیچ عنوان دیگه 1-15 linked event نمیرم.
    فقط یه هانتر بود که 3.5 کیلو کریت می زد .
    اینجا دیگه archer ها به +4K رسیدن و طبیعی شده واسه ما 4k دمیج خوردن ! با Nuke shot که +10K میزنن.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

pvp 30-60 رو گفتم . hm فایترم 175 luc اضافه کردم با باف می شه 50 % کریت . 500 str و 250 dex هم دارم . build خوبیه . یعنی با توجه به تجربه ی نه چندان زیاد من توی این بازی بنظرم بهترین بیلد برای hm فایتره که می خواد لول 5 و daul فارم کنه .

این رینگ رو هم می خوام بفروشم اگه از بچه های اینجا کسی بخواد ارزون تر بهش می دم . یه Dread Mirage Helmet دیدم خیلی چشم رو گرفته لینک شده .

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من احتمالا یه یک هفته ای دوباره بازی نکنم . بازی خیلی رو اعصاب رفته . این GM ها خفن احمق هستن . حالا دیگه مطمئن شدم این بازی ساخته GM های حال حاضر این بازی نیست و خیلی از GM ها چیزه زیادی در مورد این بازی و pvp نمی دونن . اینا احتمالا این بازی رو از یه سری کاربلد بازی سازی در ابتدا خریدن (این بازی اوایل ریلیز شدن فوق العاده بود) بعد کم کم خواستن تغییراتی توش بدن تا هم به روز تر بشه هم بشه پول بیشتری ازش درآورد ولی هر تغییری که تو بازی میدن بدلیل آشنا نبودن با شرایط بازی بیشتر می رینن تو بازی !!
    تغییرات اسکیل ها رو خوندم احساس کردم دارم جوک می خونم !
    اولش GM گفته ما با Hard working و از این حرف های قلمبه به این نتایج در مورد تغییرات اسکیل ها رسیدیم ! حالا تغییرات رو داشته باشین :
    1- برای Healer ها Health assistant رو حذف کردن !! یکی از موثرترین اسکیل های pvp که بدونه این همه wis build ها با 1 ضربه کارشون تمومه !
    2- واسه تانک ها روی اسکیل two-Hand کار و تغییرات ایجاد کردن !! هیچ گاردی تا حالا shield رو بیخیال نشده بره سراغ two-hand (آخر خندست این تغییر)
    3- اسکیل spear واسه war / fighter !!!!!!
    یعنی با این تغییراتشون رسما نشون دادن تا حالا 3 روز این بازی رو بازی نکردن .
    من کم کم دارم بیخیال این بازی میشم . اگه یه بازی خوب دیگه پیدا کنم این بازی رو ترک می کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

جالوپلاستون رو جمع کنید بیاید گایا.باز ما دوباره با لایت ها قرارد داد همکاری بستیم البته ایندفعه برعکس دفعه قبله قراردامون.
    دفعه قبل ما با CS قرار داد بستیم تا ONIK o EndLess رو ضعیف کنیم ولی به ضررمون شد CS خیلی قوی شد حالا با ONIK قرارداد بستیم تا CS یا اسم جدیدش ACES رو ضعیف کنیم بد جوری رفتن رو اعصاب اصلان نمیزارن باس CS رو بگیریم.
    فقط این وسط شرمنده مشهدی عرفان هم میشیم که باز باید واستن تا dd2 مثل خرمشر ازاد بشه هرچند ایندفعه متحد ما 1/10 قبلیه زور نداره و اصل کاریه هی ما رو clean میکنه ولی زیاد طول نمیکشه که کمرشو میشکونیم به نظر من هم تو برو تو Guild ONIK از اینا که عقده نداری همیشه هم قدیما قصدشون ازاد کردن dd2 بود ولی زورشون نمیرسید

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه یه بازی خوب دیگه پیدا کنم این بازی رو ترک می کنم.
    منم امیدوارم بتونم کلا بازی انلاین رو ترک کنم . قدیم چند وقت به چند وقت یا بازی می گرفتم 7 یا 8 ساعت تموم می شد .

فقط این وسط شرمنده مشهدی عرفان هم میشیم که باز باید واستن تا dd2 مثل خرمشر ازاد بشه
    فعلا که من dd2 کاری ندارم بیام ^^ در نتیجه همه ی لایتها رو پاره کنید اونجا . تابستون هم اگه برم تو کار um دیگه می شم کربلایی عرفان و میام سراغتون با این وضعیت conti 15 روزه 4 بیل و لوازم exp بعیده اصلا بشه دیگه ادامه داد .
    راستی حاج مجتبی یادم میاد شما گفتی conti کالای سرمایه ای خوبیه ... حیف گوش نکردم بهت وگرنه الان کلی پول به جیب می زدم ... اینطور که پیداست به زودی conti 7 روزه بشه 4 بیل ... فاتحه ی بازی خوندست مگه این ep5 یه انقلاب اساسی بکنه .

واقعا عجیبه که ACES تونسته با این تعداد کم پلیر اون قدرت افسانه ای دارک های گایا رو خراب کنه !

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خراب نکرده فقط توی CS ما کم میاریم پیششون

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

مگه این ep5 یه انقلاب اساسی بکنه .
    EP5 قراره یه انقلاب اساسی بکنه و اون هم ریدن تو بازی هست.من که دیگه امیدی به این بازی ندارم.
    اگه تا 3-4 روز دیگه ببینم اتفاقی نمی افته شایا رو ترک می کنم.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر میاد عمر شایا دیگه داره تموم میشه.
    من واقعا به این معتقدم که بازی فری رو باید بیخیال شد.اگه همون موقع که این رو شروع کردیم میرفتیم wow تو بلیزارد بازی میکردیم الان یه چیزی شده بودیم.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

EP5 قراره یه انقلاب اساسی بکنه و اون هم ریدن تو بازی هست.من که دیگه امیدی به این بازی ندارم.
    اگه تا 3-4 روز دیگه ببینم اتفاقی نمی افته شایا رو ترک می کنم.
    هنوز که ما از چیزی خبر نداریم.وای میستیم تا ببینیم چی میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •