500 اینا که خوبه.من حدس میزدم الان بالای 800 باشه و بعد ها هم فوقش به 700 برسه.
550 خوبه.می ارزه وایسم تا بیاد![]()
500 اینا که خوبه.من حدس میزدم الان بالای 800 باشه و بعد ها هم فوقش به 700 برسه.
550 خوبه.می ارزه وایسم تا بیاد![]()
گوشیه خوبیه، اما فکر کنم بگیم گوشیه خوبی »بود« بهتره...
جلوی آیفون 4G حرف آچنانی برای گفتن نداره.
اصلا چیزی بیشتر از اون نداره.
ضایع شدیم
چه حرف عجیبی زدیدگوشیه خوبیه، اما فکر کنم بگیم گوشیه خوبی »بود« بهتره...
جلوی آیفون 4G حرف آچنانی برای گفتن نداره.
اصلا چیزی بیشتر از اون نداره.
ضایع شدیم![]()
سامسونگ مثه آیفون سالی 1 گوشی نمیده که اگر اینجوری بود مطمین باش سامی یه چیزی میزد که
نوکیو یونیو اپلو مپلو تپل با هم جم میشدن تا سال 2012 نمیتونستن یه گوشی مثه اون بدن
مگه نه امیر تازه اونم با سیستم عامل بادا
منظور این بود که اولا چیزی زیادی نداره
و اینکه گوشی بعدیهای سامی راحت کلشو میخوابونن خیالت راحت اونم با سیستم عامل بادا![]()
چه چيزي به غير از فلش ! كه ايفون4 داره و اين گوشي نداره ؟ چرا اين گوشي كم مياره ؟ دليل ؟
اتفاقا فقط اينجا سيستم عامل مطرحه و i9000 از لحاظ سخت افزاري ميچربه به ايفون 4 ... هم از لحاظ صفحه نمايش ... تاچ ... پردازنده ... دوربين هم كه در يه رده هستن رو كاغذ ! ...
بايد ديد كدوم سيستم عامل فرويو يا مك ..
Last edited by pulp_152; 10-06-2010 at 13:21.
سامسونگ مثه آیفون سالی 1 گوشی نمیده که اگر اینجوری بود مطمین باش سامی یه چیزی میزد که
نوکیو یونیو اپلو مپلو تپل با هم جم میشدن تا سال 2012 نمیتونستن یه گوشی مثه اون بدن
مگه نه امیر تازه اونم با سیستم عامل بادا
و اینکه گوشی بعدیهای سامی راحت کلشو میخوابونن خیالت راحت اونم با سیستم عامل بادا
اين چشم باداميها هنوز تو فكر كشتن آيفون هستن !
ولي جدا از اين حرفا ، به نظرم ميشه كم كم به مرگ آيفون كمي اميد داشت البته نه بخاطر اين كالسكه، بلكه بخاطر معرفي گوشيهاي خوبي كه همه برندا توليد كردن و اپل هم با اين آيفون4 ش كه .... :(
شما رو اول ارجاع میدم به این شکلک دوستمون:
بعد هم داداش من چه ربطی داره به سالی یدونه و 2 تا؟ اپل سالی یدونه میده، اما بازم کَل همه رو خوابونده!
(این هم بگم من اصلا طرفدار اپل و آیفون نیستم! اتفاقا عقیده دارم شرکتهای دیگه رو دست آیفون بزنن خیلی خیلی خوب میشه)
سامسونگ هم نمیتونه گوشی رو دست آیفون با این قیمت (400، 500 $) بده. وگرنه مطمئن باش این کار رو میکرد!
گوشی بعدی سامی هم باز دیرتر ازIPhone 4 میاد. پس فایده نداره.
از خیلی جنبه ها(پردازشگر، کیفیت صفحه، تاچ، قیمت و غیره) حداقل روی کاغذ از I9000 بهتره فعلا که...
فلش هم که دوستان اشاره کردن.
سیستم عامل هم که بحث زیاد کزدیم، همین الانش رو دست آیفون نیست.
چه برسه به اینکه 100 تا امکان و نمیدونم چی چیه دیگه هم میخواد برای توسعه دهنده ها اضافه کنه.
مالتی تسکینگ هم که اومد...
چیزی مونده که I9000 رو دست آیفون داشته باشه؟
سیپیو آیفون که ساخت سامسونگه عزیزمشما رو اول ارجاع میدم به این شکلک دوستمون:
بعد هم داداش من چه ربطی داره به سالی یدونه و 2 تا؟ اپل سالی یدونه میده، اما بازم کَل همه رو خوابونده!
(این هم بگم من اصلا طرفدار اپل و آیفون نیستم! اتفاقا عقیده دارم شرکتهای دیگه رو دست آیفون بزنن خیلی خیلی خوب میشه)
سامسونگ هم نمیتونه گوشی رو دست آیفون با این قیمت (400، 500 $) بده. وگرنه مطمئن باش این کار رو میکرد!
گوشی بعدی سامی هم باز دیرتر ازIPhone 4 میاد. پس فایده نداره.
از خیلی جنبه ها(پردازشگر، کیفیت صفحه، تاچ، قیمت و غیره) حداقل روی کاغذ از I9000 بهتره فعلا که...
فلش هم که دوستان اشاره کردن.
سیستم عامل هم که بحث زیاد کزدیم، همین الانش رو دست آیفون نیست.
چه برسه به اینکه 100 تا امکان و نمیدونم چی چیه دیگه هم میخواد برای توسعه دهنده ها اضافه کنه.
مالتی تسکینگ هم که اومد...
کیفیت صفحه هم سوپر او ال ای دی از ips آیفون بهتره قیمت هم متوجه نشدم آیفون ارزونتر از گالاکسیه؟
شما اگر 500 تونستی بیاری و 3 تا ازت میخرم عزیزم
الانش 3 جی واسه سال 2008 قیمتش 600_700 میخوای آیفون 4 500 باشه هاهه
ایول خیلی باحالی هاهه
خسته نباشن ایشون خوش اومدمالتی تسکینگ هم که اومد...![]()
اول بگم به مقايسه بي ربط هيچ علاقه اي ندارم ! مثلا 8910 رو سال پيش با 3gs مقايسه كردن يك عده كه بنده هميشه و هميشه ميگفتم 3sgs يك چيز ديگست و نبايد فقط به صرف داشتن امكانات بيشتر بگيم 3gs ضعيفتر از 8910 هستش ...
اما قبل از اينكه ايفون 4 بياد و i9000 معرفي شد ! از همون اول هم گفتم كه يك رقيب داره و اون هم iphone 4 هستش در حال حاضر ...
پس اگر مقايسه اي ميكنم چون بهش اعتقاد دارم نه صرفا از روي كل كل يا طرفداري برندي خاص
خود بنده از طرفداران اپل هم بودم و هستم و همه جا هم از گوشيهاش خوب گفتم چون واقعا خوب بودن ...
اينهارو گفتم چون دوستاني كه فعاليت بيشتري تو سايتها دارند در جريان هستند احتمالا و ميتونن تاييد يا رد كنند ... و صحت گفته ها رو مورد سنجش قرار بديد
شما عنوان كرديد كه سامسونگ با قيمت 400 يا 500 دلار نميتونه با اپل رقابت كنه !
اين گفته 2 جواب داره
1-چرا وقتي اپل قطعاتش رو از سامسونگ تامين ميكنه نبايد سامسونگ خودش با قيمت ارزونتر از اون همون قطعات رو وارد بازار كنه ؟
2- فكر ميكني ايفون 4 چنده مگه ؟
شما اگر قيمت هاي اپراتورهاي مختلف رو ببينيد ميبينيد كه اپل هم تفاوت انچناني كه شما گفتيد نداره ..منتها چون بايد انلاك شده رو بگيريد قيمت مخصوصا در ايران فضايي ميشه ... اين گوشي هم 500 دلار بيشتره !
دقيقا بر عكس گفتيد ! شما براي گفته هاتون منبعي داريد بر چه اساسي ميگيد صفحه ايفون بهتر از سوپر امولدي؟؟يا پردازشگر بهتره ؟ يا تاچ ؟ اگر داريد خوشحال ميشماز خیلی جنبه ها(پردازشگر، کیفیت صفحه، تاچ، قیمت و غیره) حداقل روی کاغذ از I9000 بهتره فعلا که...
چيزايي هست كه iphone 4 نداره ...مثل صفحه نمايش 4 اينچي ...بلوتوث ورژن 3 ... dlna ..موتور جاوا ... و ..چیزی مونده که I9000 رو دست آیفون داشته باشه؟
اين صفحه رو كه ميتونيد ببينيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه دوستمون جواب خودشو میده میگه اپل سالی 1 گوشی میده
خوب همین باعث میشه که تمام فکرش رو همون یه گوشی باشه و بهترین شکل
گوشیو در اختیار مشتریاش میذاره
حالا اگر تونست مثه سامسونگ هفته ای 5 تا گوشی بده (به قول بعضیا در پیت ) اگر تونست همون درپیتشم بده
من دیگه اینجا نمیام![]()
گوشی ساختن و طرح دادن الکی نیست سامسونگ تمام قطعاتشو خودش میزنه
من بهت قول میدم اگر سامی مثه اپل بخواد سالی یه گوشی بده یه چیزی میده که آیفونو راحت قورت بده
همیشه هم رقیب اصلی گوشیهای آیفون سامسونگ بوده
و اما در مورد os
درسته os آیفون یکی از بهترین هاست اما آندرویید و شما با سیمبیناشتباه گرفتید
یه سیستم عامل اپن سورس که داره روزبه روز برنامه و بازیهاش بیشتر میشن و خود سیستم عاملش
داره پیشرفت میکنه
و اینکه وقتی گالاکسی به فرویو آپدیت شد اونوقت سرعت 2 برابر هم میشه عزیزم![]()
خوب منم با نظر آقایه pulp مواقم
واقعا نمیشه همینجوری دو گوشی رو مقایسه کرد هر دو گوشی امکانات خوبی دارن اما گلکسی به نظرم بهتره
1داشتن بلوتوث 3 (در صورتی که در آیفون بلوتوث بلا استفاده است حتما باید جبل بریک بشه)
2-مقدار رم بیشتر 512 (طبق اطلاعات موجود رم iphone 4 256 هستش )
3-پردازش گرافیکیه بیشتر نسبت به آیفون
4-ساپورت تمامیه فرمتهایه ویدویی از جمله divx و xvid، mkv و flac
5-قیمت کمتر
....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)