تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 773 اولاول ... 374344454647484950515797147547 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان کسی اطلاعاتی در مورد ال ای دی سری 9000 فیلیپس داره و اینکه فیمتش چند هست؟

با تشکر
    سلام دوست عزيز در مورد سري 9 من مطلبي رو (نقل قول) ميكنم اميدوارم بدردتون بخوره

سري جديد تلويريون‌هاي فوق‌باريک فيليپس در راهند
    باريکي بدون LED هم ممکن است
    سرويس تصويري – فيليپس با وجود عدم استفاده از فناوري LED در نسل جديد محصولات خود، مدل‌هاي فوق‌باريک را به زودي عرضه مي‌کند.

به گزارش عصر ارتباط، مهمترين بازتاب فناوري LED Edge lit در بازار بالا رفتن تقاضاي مصرف‌کنندگان معمولي براي داشتن تلويزيون‌هاي باريک‌تر است. عدم نياز به لامپ‌هاي ضخيم و پر مصرف CCFL موجب شده تا سازندگان زيادي به سمت توليد تلويزيون‌ هاي LED بروند اما شرکت فيليپس اخيرا تلويزيوني ساخته که داراي پنل LCD است و بدون استفاده از فناوري مذکور قطري معادل 5 سانتي‌متر دارد. در اين بخش به نقد و بررسي تلويزيون 42PFL9664 مي‌پردازيم تا مشخص شود فيليپس در راه باريک کردن اين دستگاه جذاب چه چيزهايي فدا کرده است.

تلويزيون 42PFL9664 از آن دسته محصولاتي است که انسان با نخستين نگاه شيفته طراحي پيچيده و زيباي آن مي‌شود. در حاليکه توليدکنندگاني مثل سامسونگ، سوني، ال‌جي و پاناسونيک بازار را با تلويزيون‌هاي يک شکل داراي قاب مشکي براق، ساده و خسته کننده آکنده کرده‌اند ديدن تلويزيوني که در طراحي و ساخت آن اين همه دقت به خرج داده شده بسيار اميدوار کننده است. با اينکه پس از آويزان کردن دستگاه روي ديوار يا جاي دادن آن در گوشه تاريک و دنجي از اتاق هيچ کس متوجه يکي دو اينچ کاهش قطر دستگاه نمي‌شود اما در نظر مصرف‌کنندگان داشتن تلويزيوني باريک‌تر و امروزي بسيار بهتر از تلويزيون‌هاي ديروزي و ضخيم‌تر است. قاب چهار لايه دستگاه داراي بدنه‌اي مشکي و براق است که نوار نقره‌اي رنگي آن را در بر گرفته و در بخش جلويي آن فريم تراشدار و ماتي نصب شده که زيبايي دستگاه را چند برابر مي‌کند. لايه قبلي تا پائين بدنه ادامه مي‌يابد و اختلاف جنس مات و براق ايجاد شده نيز در جذابيت دستگاه بي‌تاثير نيست. مثل تمام تلويزيون‌هاي اخير فيليپس به جاي ساقه‌هاي گردان استوانه‌اي يک قطعه فلز باريک و پهن بدنه دستگاه را به پايه متصل مي‌کند. اين پايه توانايي چرخش ندارد اما جنس آن با قاب تراشدار دستگاه هماهنگ است. براي بهتر کردن ظاهر دستگاه و متحير کردن طراحان ساير کمپاني‌ها، سيستم Ambilight Spectra در پشت دستگاه جاسازي شده که با استفاده از تعداد زيادي LED، رنگ‌هاي حاکم بر تصوير تلويزيون را بر ديوار پشت دستگاه مي‌تاباند تا چشم بيننده از اختلاف روشنايي پنل و محيط تاريک اطراف خسته نشود.

کانکتورهاي دستگاه در دو بخش پشتي و جانبي طبقه‌بندي شده‌اند. اين دستگاه داراي 5 ورودي HDMI است که 4 تا در بخش پشتي و يکي در بخش جانبي جاسازي شده‌اند. به علاوه تمام جک‌هاي معمول مانند کامپوننت، کامپوزيت، ورودي رايانه، آنتن، خروجي‌ها و ورودي‌هاي صوتي ديجيتال و آنالوگ، هدفون و S-Video نيز در پشت دستگاه تعبيه شده است. صرف‌نظر از کانکتور شبکه و رابط Wi-fi داخلي که براي اتصال دستگاه به اينترنت استفاده مي‌شود يک ورودي USB در بخش جانبي تعبيه شده که تمام فرمت‌هاي چندرسانه‌اي عجيب و غريب امروزي را به خوبي اجرا مي‌کند. ريموت کنترل 42PFL9664 داراي قاب تراشدار است و دکمه‌هاي آن برحسب کارآيي داراي اندازه‌هاي متفاوت بوده و در دسته‌هاي متعدد طبقه‌بندي شده‌اند.

همانطور که از يک تلويزيون سري 9000 فيليپس انتظار مي‌رود موتورهاي پردازش تصوير فراواني روي دستگاه نصب شده است. در راس آن‌ها واحد Perfect Pixel HD وجود دارد که تقريبا تمام ويژگي‌هاي تصوير را مورد پردازش قرار مي‌دهد. با اينکه فيليپس در مورد واحدهاي پردازش Perfect Color و Perfect Contrast تبليغ زيادي مي‌کند اما اين بدين معنا نيست که در مدل‌هاي قبلي رنگ و کنتراست به خوبي پردازش نمي‌شوند و فيليپس فقط براي تاکيد روي دقتي که در پردازش اين فاکتورها به خرج مي‌دهد نام اين فناوري‌ها را در ليست امکانات دستگاه ذکر مي‌کند. در مورد نحوه اجراي تصاوير متحرک فيليپس از فناوري Perfect Natural Motion نام مي‌برد که فريم‌هاي از دست رفته را تخمين زده و در لابلاي فريم‌هاي اصلي قرار مي‌دهد تا تصويري بدون پرش و نرم ايجاد شود.

طبق ادعاي سازنده تلويزيون 42PFL9664 داراي قابليت پردازش 200 هرتز است اما دستگاه در حقيقت سرعت پردازش 100 هرتز خود را با نور پس زمينه‌اي که با سرعت بالا روشن و خاموش مي‌شود ترکيب مي‌‌کند تا حالت 200 هرتز مجازي ايجاد شود. مهمترين مشکلي که در مورد تلويزيون‌هاي سطح پائين‌تر دستگاه مانند مدل 42PFL8404 وجود دارد عمق کم رنگ‌های سياه و خاکستري کردن بخش‌هاي تاريک تصوير است که به لطف پردازش بهتر، اين مشکل در 42PFL9664 به خوبي برطرف شده و طبق استانداردهاي موجود در تلويزيون‌هاي LCD داراي لامپ کاتدي سرد، درجه سياهي تصوير دستگاه جزو بهترين‌هاي موجود به حساب مي‌آيد. اگر طالب درجه سياهي بيشتر هستيد بايد به سراغ تلويزيون‌هاي LED فيليپس برويد اما براي استفاده‌هاي عادي اين تلويزيون عملکرد بسيار خوبي دارد. از نظر دقت رنگ در حاليکه سازندگان ديگر هنوز با عمق رنگ‌هاي 12 و 14 بيت مشکل دارند، فيليپس به سراغ پردازش 17 بيت RGB‌ رفته بنابراين در مورد طيف‌هاي رنگ نامحسوس و تدريجي نمي‌توان عملکر دستگاه را با عبارتي شايسته تر از عالي بيان کرد. تنها عيب موجود در کار دستگاه روشنايي به نسبت کم آن است به طوريکه در اماکن روشن‌تر، بالا بردن شدت نور پس زمينه موجب فدا شدن مقداري از درجه سياهي دستگاه مي‌شود. بسياري از تلويزيون‌هاي فوق باريک در مورد صدا عملکردي مطلوبي ندارند اما مهندسان فيليپس با موفقيت کامل توانسته‌اند دو ساب‌ووفر و دو توييتر گنبدي داخل بدنه 49 ميلي متري دستگاه قرار دهند و تلويزيون 42PFL9664 بدون شک جزو خوش صداترين تلويزيون هاي باريک امسال قرار مي‌گيرد.

با اينکه سازندگان ديگر روش LED‌ را براي روشن کردن تلويزيون‌هاي فوق باريک خود استفاده کرده‌اند فيليپس با ساخت 42PFL9664 نشان داده که مي‌توان با اندکي دقت تلويزيوني باريک ساخت که ضمن استفاده از لامپ سرد کاتدي، تصويري با عمق رنگ عالي و درجه سياهي مطلوب خلق کند.
    مشخصات رو هم اينجا ببينيد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by t_tanhayam; 07-06-2010 at 14:31.

2. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه masoooud's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نهران

پيش فرض

یه سوال نیمه فنی:
    از نظر زمانی بین LH500 و B690 کدوم قدیمیتر هستن؟و فارق از usb وسایر امکانات جانبی از نظر کیفیت تصویر و رنگ با هم قابل قیاس هستند؟

4. این کاربر از masoooud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

یه سوال نیمه فنی:
    از نظر زمانی بین LH500 و B690 کدوم قدیمیتر هستن؟و فارق از usb وسایر امکانات جانبی از نظر کیفیت تصویر و رنگ با هم قابل قیاس هستند؟
    مسعود خان 2 تا تاپيك مجزا براي جفتشون هست ببين همه رو نظرات همه رو مقايسه كن اخر خودت تصميم بگير
    دعوا ميشه كسي حرفي بزنه كدوم بهتره يا بدتره

6. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نهران

پيش فرض

با تشکر میدونید که من عاشق پلاسما هستم ولیکن غیر از پاناسونیک بقیه برندها fullhd رو در سایز 50 به بالا تولید میکنن که در حال حاضر به جیب من نمیخورن ! من قبلا تایپیک هر دو رو خوندم که به نظرم هر دو طرف مغرضانه هم رو میکوبند و تقریبا هر دو در یک حد هستند با توجه به معایب و مزایای هر دو طرف کفه ترازو رو زمان ساخت به سمت یکطرف سنگین میکنه ! تازه مگه حضرات اعظام در سال ساخت هم اختلاف دارند؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوست عزيز در مورد سري 9 من مطلبي رو (نقل قول) ميكنم اميدوارم بدردتون بخوره

مشخصات رو هم اينجا ببينيد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی لطف کردی دوست من

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

مسعود جان در اينكه هر كدوم مزايا ومعايبي دارند شكي نيست فكر ميكنم هر دو 2009 و سمسانگ فكر ميكنم برج 5 ميلادي اومد در مورد ال جي مطمئن نيستم
    ولي فكر نميكنم البته جسارتا تاريخ ساخت محصولي بتونه بگه بهتر يا برتر
    موافق نيستين؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نهران

پيش فرض

خوب فاصله زمانی کمتر با زمان ارائه یعنی تکنولژی جدیدتر! و از اونجایی که این دوشرکت کره ای برا هم مثل هوو میمونن سعی میکنن در مدلهایی که ارائه میکنن نقاط ضعف حریف رو نشونه بگیرن و در مدلهای خودشون اونها رو رفع کنن بنا براین با توجه به نزدیکی امکانات هر دو فکر میکنم تاخر زمانی هم مقداری مزیت حساب بشه(البته فقط چند درصد)

11. این کاربر از masoooud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

تا حدودي با حرفت موافقم ولي اين بازه زماني خيلي كم واين محصولات از مدتها پيش ديفالتشون تعريف ميشه ميتونيم اين حرف رو توي محصولات بعدي اون برند بگيم ولي نه تو محصولات همزمان
    در اين مورد هم واقعا همون چند در صدي كه هم در نظر گرفتي رو با خيلي اغماض شايد بشه قيول كرد مسعود جان
    ببين مثلا پايونر كيورو رو ببين 2007 اومد هنوز كه هنوزه نتونستن مشكي در حد اون بدن بيرون هم سعي ميكنند برسند بهش
    و محصولات موفق ديگري كه كم شمار هم نيست
    اين قضيه در خيلي موارد ديگه هم اتفاق ميوفته من خودم نزديك 10 تا ضبط حرفه اي تعويض كردم همه متعلق به 20 سال پيش حدودا
    ولي باور كن من ضبطي رو نميبينم توي رده اونها هنوز

13. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

یکی جواب منو بدههههههههههههههههههههههه ههههههه

Lh700 از LH500 بهتر هست دیگه

من رفتن توی فروشگاه LH700 رو با SL800 مقایسه کردم با اینکه امکانات Sl800 بیشتر بود توی سایت cnet یکی از بهترینها بود و همچنین نمی دونم جایزه چی 2009 رو هم برده بود ولی

ولی تصویر LH700 یکم بهتر بود و فروشنده هم می گفت نباید اینجوری باشه ولی هست

اخر من چیکار کنم SL800 بگیرم یا LH700 ?

نکته دیگه اگه شما جای من باشید 1800 می دید یک LCD 47 می گیرین یا یک LED 42 ؟

15. این کاربر از ehsan_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

یکی جواب منو بدههههههههههههههههههههههه ههههههه

Lh700 از LH500 بهتر هست دیگه

من رفتن توی فروشگاه LH700 رو با SL800 مقایسه کردم با اینکه امکانات Sl800 بیشتر بود توی سایت cnet یکی از بهترینها بود و همچنین نمی دونم جایزه چی 2009 رو هم برده بود ولی

ولی تصویر LH700 یکم بهتر بود و فروشنده هم می گفت نباید اینجوری باشه ولی هست

اخر من چیکار کنم SL800 بگیرم یا LH700 ?

نکته دیگه اگه شما جای من باشید 1800 می دید یک LCD 47 می گیرین یا یک LED 42 ؟
    سلام احسان عزيز
    در مورد LH700 گزينه خوبي نيست تا جايي كه من ديدم وميدونم رنگ مشكي خوبي نميتونه ارائه كنه وكنتراستش هم پايين البته نا گفته نمونه رنگ هاي خوبي داره
    در مورد SL800 خوب گزينه متفاوتي تز نظر طراحي كنتراست هرتز وبدون قاب بودن هرتز بالاتر و...
    شايد تنظيمات متفاوت بوده به هر صورت نميشه با يك بار ديدن نظر داد
    نظر شخصي من اينه هنوز LED‌ها نتونستن خودشون رو غالب كنند از نظر برتي بر LCD ها فعلا تنها چيزي كه ازشون داريم ديزاين قشنگ تر مصرف برق كمتر (تا حدودي) والبته پول بيشتر

17. 5 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •