توی ویستا stand by نداره !sleep داره !
توی ویستا stand by نداره !sleep داره !
در ویستا چطور میشه فایلهای hidden رو پیدا کرد.
ضمن اینکه اگه میشه د مورد پست قبلیم هم اگه کسی مدونه توضیح بده چون فونت نوشته ها رو به شکل عجیبی میبینم.
my computer رو که باز می کنی بالای صفحه منوی organize....بعدش folder and search option....همون فولدر اپشن توی ایکس پی هستش مثل همونه...
view hidden files رو تیک می زنی!
درضمن اگه بخوای منوی قدیمی xp ظاهر بشه می تونی توی my computer یا مرورگرت دکمه Alt رو نگه داری ! بعدش tools....بعد هم فولدر اپشن!
--------------------------------------------------------------------
در مورد فونتهای نقل قول من اطلاعی ندارم خیلی عجیبه به مرورگرت ربط داره احتمالا!
Last edited by parisa6628; 09-06-2010 at 16:35.
سلام
من بر روی یک گزینه با فرمت exeراست کلیک کرده و اشتباها آن را با ویندور مدیا پلیر باز کردم .حالا تمامی نرم افزارها با مدیا پلیر باز میشه که خطا ایجاد میکنه.ضمنا بر روی فایل های exe گزینه open with جهت بازگرداندن این مشکل ظاهر نمی شود.
لطفا راهنمایی کنید.
سپاسگذارم
سلام من برنامه ی جدید برای اکتیو کردن ویستا sp2 می خواستم
ممنون میشم دوستان
با سلام
دوستان یه راه حلی پیشنهاد بدید ویستا بعد یه مدت سرعتش کم نشه یعنی از پروسس های اضافی خلاص بشیم.vista sp2 رو از روی لرد 8نصب کردم بعد یه مدت کلا از بین رفت و مجبور شدم دوباره نصبش کنم.
بعد این فایل 1وخرده ای گیگیه pagefile و یکی دیگه چیه چه جوریه میشه پاکشون کرد؟؟؟
درضمن یه راه حل میخوام که همه ی permission ها برداشته بشه یعنی به تمام فایل های ویندوز دسترسی داشته باشم.
الو آقا کسی نیست
به ما که رسید جواب نمیدید
این ویندوزه رفته رو اعصاب اشتباهی یه فایل به اسم bootmgr رو پاک کردم ویندوز بوت نشد بعد یه ویندوز دیگه(همون ویندوز)رو تویه درایو دیگه ریختم تا فایلی که می خواد رو بردارم ولی فایل نبود جالب اینجاست که در قسمت بوت last good known رو زدم ویندوز اولم بوت شد ولی وقتی راست کلیک میکنم explorer کرش می کنه دیوووووونه شدم رفته رو اعصاب جالب اینجاست بعضی جاها کرش میکنه ازشانس بد من جایی که من میخوام کرش میکنه/
دی وی دی ویندوز هم اصلا گزینه ی تعمیر نداره وباید ویندوز جدید نصب کنی.
جون مادرتون کمک کنید
windows vista sp2از روی لرد8
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من رو ویندوز ویستا sp1 سرویس پک دو ریختم الان میخوام دوباره sp1 اش کنم، چیکار باید بکنم؟
ویندوزمم ultimate 32 bit هست،لطفا راهنمایی کنید.ممنون
ممنون که جواب دادین!!
یه مشکل دیگه هم دارم!
وقتی تو بازیها با print screen sys rq عکس میگیرم از محیط بازی، عکس سیاه نشون میده!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)