1 - ایتالیا به خاطر جام جهانی قبل
2 - برزیل ( بدون هیچ دلیلی )
3 - انگلیس ( بدون هیچ دلیلی )
آفریقای جنوبی
مکزیک
اروگوئه
فرانسه
آرژانتین
نیجریه
کره جنوبی
انگلیس
آمریکا
الجزایر
آلمان
استرالیا
صربستان
غنا
هلند
دانمارک
ژاپن
کامرون
ایتالیا
پاراگوئه
نیوزیلند
اسلواکی
برزیل
کره شمالی
ساحل عاج
پرتغال
اسپانیا
سویس
هندوراس
سایر تیمها
1 - ایتالیا به خاطر جام جهانی قبل
2 - برزیل ( بدون هیچ دلیلی )
3 - انگلیس ( بدون هیچ دلیلی )
Last edited by MOHAMMAD2010; 08-06-2010 at 21:15.
بنده از تيمهاي برزيل و انگليس و بعدش هم اسپانيا نفرت دارم.
شايد انگليس و اسپانيا ليگ فعالي داشته باشن اما هيچ گاه در زمينه ملي يك تيم خوب و يا عادي هم نبوده ونيستن.
از اون اول از آلمان متنفر بودم و هستم ! ( بین بچه ها هم منفورترین بوده تا الان ) !!
منم از آلمان متنفرم.مخصوص با این طرفدارایی که آدم می بینه متنفرتر میشه![]()
منم از آلمان بدم میاد
کلا از زمان بچگی تا حالا
از بوندس لیگا هم متنفرم
کلا آلمان دیگه
عزیز دل!
شما برو پستی که باعث شد من اینجوری از کوره در برم رو بخون... بعد بیا هر چی دلت میخواد بگو!من تو این یک سالی که عضو پی سی هستم تا حالا کم پیش اومده از خوندن یه پست اینقدر ناراحت بشم و اینجوری پاسخ بدم (از نظر شما حمله!) کسایی که منو میشناسن، اینو میدونن.
حرفی که تو اون پست زده شده به قدری با عرض پوزش مسخره است که قشنگ معلومه چه نیتی پشت ظاهر ناسیونالیستی اون حرف پنهانه! مثل این میمونه که من بیام بگم از تیم ملیه فوتبال آلمان متنفرم، چون به واسطه هیتلر، بابای ایران و کلی کشور، n سال پیش در اومد. یا بگم از ایتالیا متنفرم، چون ایتالیایی ها مافیایی اند و طرفداراش اخلاق ندارن! عزیز من مگه من و شما بچه کفه بازاره برلین و لندن و رم یا اصلا اروپا هستیم که دلیل نفرتمون از یه تیم ملی فوتبال یه کشور رو به دولت و ملت و روابط اون کشور ها ربط میدیم؟؟ شاید انگلیسی ها و آلمانی ها تو فوتبال هم به خاطر جنگ جهانی دوم از هم متنفر و بیزار باشن (مثل ما و اعراب)، اما منه ایرانی اگه از یه تیم متنفر باشم، فقط دلیلم فوتبالیه و فرضا تیمم جلوی اون تیم باخته! همین!
بعد گمون کنم اگه یه نفر به یه تیمی کاملا علاقه مند باشه، اصلا تیمای دیگه واسش مهم نیست که ازشون متنفر باشه! عجیبه که این حمله کردن از طرف اون دوستمون بوده، و بعد این حمله به بنده نسبت داده میشه!
جای بسی تاسف!![]()
خیلی جالبه... دعوا ژرمن ها با بریتانیا اینجام حرف اول و آخر میزنه...! اینا به فینال برسن چی بشه..!
آلمان
همیشه خدا بازیشون رو اعصابه وقتی هم که دیگه جلو بیفتن همه میدونن![]()
واقعا آدم نمی دونه چی بگه!!!!!
آلمانی ها که آریایی هستن و همنژاد ما
چه بی رحمید شماها![]()
woooooow
آلمان خیلیا رو سوزونده انگار
دلیلی برای تنفر از انگلیس ندارم چون توی همه جاما توی مراحل حساس که بهشون خوردیم بردیمشون ولی خب رایم رو به انگلیس دادم همینجوری
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
خب چی میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)