سلام
من ویندوز ویستا رو تازه نصب کردم. متاسفانه مشکل صدا دارم و فایلهای ویدئویی را هم نشون نمیده.
ضمن اینکه وقتی وارد این فروم میشم فونت نوشته ها رو به شکلی عجیب نشون میده که قابل خوندن نیست.
لطفا اگر میشه راهنمایی کنید بنده رو.
ممنون.
سلام
من ویندوز ویستا رو تازه نصب کردم. متاسفانه مشکل صدا دارم و فایلهای ویدئویی را هم نشون نمیده.
ضمن اینکه وقتی وارد این فروم میشم فونت نوشته ها رو به شکلی عجیب نشون میده که قابل خوندن نیست.
لطفا اگر میشه راهنمایی کنید بنده رو.
ممنون.
درايورهاي صدا رو خوب نصب كرديد شما، اگه نصب كرديد و همچنان مشكل رو داريد به سايت سازنده مادربردتون برويد و فايلهاي جديدش و بگيريد و نصب كنيد
موفق باشيد.
سلام
این ویستا سرویس پک 2 اومده؟؟؟؟/ مثل سرویس پک 1 داغونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
آره بابا پک 2 خیلی وقته اومده. من که دارم از ویستا به سون کوچ می کنم.
چرا من فونت نقل قولها رو در ویندوز ویستا به شکل زیر میبینم:
به نظر شما چطوری این مشکل رو میشه حل کرد؟
من تو ویندوز ویستا نمیتونم stand by کنم باید چکار کنم.
سلام دوستان..
من یه وین ویستای بیزینس اورجینال به دستم رسید که اکتیونامبرش رو نداشتم !! واسه همین اومدم بعد از 30 روز مثلا اکتیوش کنم یه سرچ زدم ، از یه سایت ایرونی یه برنامه windows activator دانلود کردم و نصبش کردم ... خب دستشون درد نکنه ویندوزم اکتیو شدش ولی حالا موقع بالا امدن همون اول ( به محض بالا امدن ) صفحه ویندوز یه پیغام ( مذهبی ) میده که میخوام این نیاد دیگه...
باید کجا برم دستکاری کنم پاک بشه؟ ممنون میشم راهنمایی پلیززززززززززززززز![]()
زحمت نکشین!
اینقدر جواب نمی دین ادم مجبور میشه یه ذره مخشو تکون بده خودش یاد بگیره
حالا به شما هم یاد میدیم اگه بلد نبودین؟!!
run...ms config.....boot....no GUI boot
تیکش رو برداشتم!
من ویندوزم خودش بصورت اتومات اپدیت میشد کلی از فضای درایو c رو میگرفت ، بعدش رفتم اتوماتش رو خاموش کردم ، خواستم بدونم اگه اپدیت نشه که مشکلی نداره ؟ وقتی میرم تو قسمت add/remove program یه عالمه برنامه هست که اولش نوشته ...update for اگه اینا رو پاک کنم چی میشه ؟
مثلا update for outlook2007
update for microsoft office script
....
در مورد سوال اولتون ، نه مشکلی پیش نمیاد! من چون هر دقیقه میرفت اپدیت کنه و حجم adsl ام کم میشد غیر فعالش کردم خیلی وقته! اتفاق خاصی هم نیوفتاده... تازه ویندوزم اورجینال هست.. غیر اورجینال که اصلا فکر کنم اپدیت نمیشه توی مایکروسافت!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)