احتمالا بجا اينكه وسط ديسك رو فشار بده از كنارش گرفته كشيده ...
اخه 1 بار اين بلا سر يكي از رفيقام اومد فقط جالبيش اينجاس كه همون روز اولي كه ps3 خريده بود اين جوري شد ميخواست سريع باز كنه كه بشينيم pes10 بزنيم كه زد ديسكه 55 تومني رو به فنا داد.![]()
احتمالا بجا اينكه وسط ديسك رو فشار بده از كنارش گرفته كشيده ...
اخه 1 بار اين بلا سر يكي از رفيقام اومد فقط جالبيش اينجاس كه همون روز اولي كه ps3 خريده بود اين جوري شد ميخواست سريع باز كنه كه بشينيم pes10 بزنيم كه زد ديسكه 55 تومني رو به فنا داد.![]()
خدا بهت شانس بده
دوستان چنتا سوال داشتم من قراره یکم یادوم ماه بعدیکps3بخرم حالااین نوع جدید 3که نسخه ی 45 نانومتری چیپ RSX جایگزین نمونه ی 65 نانومتری شده است که میادازکجابفهمم که 65نانومتری نیست اونی که خریدم بعد نظردوستان درموردledسامسونگ سری8چیه واسهps3می خوام (بهترین تلوزیونledواسهps3چیه ممنون)![]()
Last edited by P I R A N H A; 08-06-2010 at 15:08.
اي بدبخت!!!
ميگم اين بت من هم خيلي چيزه شاخي نيست كه اين همه دوست داري بازيشو!
البته من براي پول از بين رفته ناراحتم
اتفاقا خيلي هم بازي خوبيه و كلي هم امتياز گرفته!!!قسمت دومش هم قراره بياد---
تازه من براي پول ناراحت نيستم---به خاطر اينكه كالي رفتم توپخونه گشتم پيدا نشد بعد توي سايت جستجو كردم تا پيدا كنم و بعد ثبت نام و تماس و منتظر زنگ پست چي و غيره------
منظورت از بدبخت بدشانس بود؟؟؟؟؟آخه يه طوري گفتي بدبخت!!!
منظوري نداشتم اخه به نظر ميومد زياد دنبالش گشتي گفتم خيلي حيف شد شكست من بتمن دارم اگه ميخواي بدم؟![]()
سلام به همه................میشه تمام bundle های ps3 رو معرفی کنید ؟
از اون موقع که به بازار اومد فقط FAT بود.
20،40،60،80،160 البته اون اوایل اگه اشتباه نکنم فقط 20 و 60 تو بازار بود بعد 80،40،160 اومدن!
الانم Slim تو بازار راحت پیدا میشه 120 و 250 گیگابایت.250ها یه ریموت کنترل و یه فیلم BlueRay هم دارن!
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
خداوند صبر و مقادیری شانس بهت اعطا کنه!
الهی آمین!
به احترام بتمنی که شکسته شد یه دقیقه سکوت!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)