تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 53 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 523

نام تاپيک: تیم ملی هندوراس : شگفتی ساز جام نوزدهم

داره خودمونی میشه 19baby91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

من هنوز در تعجبم پس مدیریت این بخش وظیفه اش چیه اینجا ؟؟؟
    دوستان خودتون بگید این چندمین پستیه که در کمال آرامش تیم رو به سخره گرفته ؟؟؟

[/RIGHT]

---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------

خدایاوندا شکرت که با قدرت خودت ما را از گزند طرفدارانی زیان بار تر از صد دشمن در امان داشتی ... دوست عزیز، باید بگم بازی سختی با ما خواهید داشت... از خشم ما و از خشم خدا بترسید!
    عزیزم شما بگو به سخره گرفتنش کجاشه،احتیاجی به مدیریت نیست،من خودم دیگه پامو اینجا نمیذارم،انگار شما از بحث الکی خوشت ماد

2. این کاربر از 19baby91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

خیلی خوب شد این تاپیک باعث شده یه عده از بیکاری در بیان.خدا خیرتون بده که فرصت شغلی درست کردین
    راستی هندوراس توی کدوم قاره هستش؟ تا حالا چند تا تیم درجه یک یا درجه دو دنیا رو برده؟
    دوست عزیز شما تکلیفت با خودت معلوم نیست چرا میای اینجا بذله گویی میکنی ؟

در مورد تیم هم توضیح داده شده قبلا ، لطفا خودتون توی تاپیک جستجو کنید ! پیشاپیش خسته نباشید

4. 4 کاربر از officer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیزم شما بگو به سخره گرفتنش کجاشه،احتیاجی به مدیریت نیست،من خودم دیگه پامو اینجا نمیذارم،انگار شما از بحث الکی خوشت ماد
    اگه تا حالا به سخره نگرفته بودی، حداقل الان به بار توهین های خود گرفتید، ولی بدانید هندوراس بادی نیست که از بیکاری بخواد شما بیدا رو بلرزونه، کارای مهم تری داره!!

6. 4 کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

منم جوگیر شدم می خوام طرفدار تیم هندوراس بشم
    ویوا هندوراس /\

8. 3 کاربر از Erfan64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز شما تکلیفت با خودت معلوم نیست چرا میای اینجا بذله گویی میکنی ؟

در مورد تیم هم توضیح داده شده قبلا ، لطفا خودتون توی تاپیک جستجو کنید ! پیشاپیش خسته نباشید
    اولا که من دوست عزیز نمی دونم کیه.
    دوما جستجو لازم نیست. شما با زدن این تاپیک باعث شدید که جام جهانی به مسخره گرفته بشه و این توهین آشکار به فوتبال هستش چیزای دیگه رو میشه به شوخی گرفت ولی چیز مقدسی مثل فوتبال رو نمیشه باهاش شوخی کرد و این حرام هستش
    تازه به خاطر همین تاپیک بحثای کارشناسی توی انجمن کم میشه

10. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

12

دوما جستجو لازم نیست. شما با زدن این تاپیک باعث شدید که جام جهانی به مسخره گرفته بشه و این توهین آشکار به فوتبال هستش چیزای دیگه رو میشه به شوخی گرفت ولی چیز مقدسی مثل فوتبال رو نمیشه باهاش شوخی کرد و این حرام هستش
    دوست عزیز !
    شما خیلی ناراحتی برو توی تاپیک تیم مورد علاقه ی خودت . هیچ چیزی مانع از ایجاد و ادامه ی این تاپیک نمیشه ... هر کسی به یک تیم علاقه داره و علاقه ی ما به تیم هندوراس هست ... هر چقدر هم دوست داری فاز منفی بده
    هندوراس Honduras האָנדוראַס ہونڈوراس Гондурас ฮอนดูรัส Ονδούρα הונדורס हौंडुरस Hondúras Հոնդուրաս
    امسال قهرمانه !

12. 5 کاربر از bersam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مطمئنا تو نبودی
    اولا که این تاپیک هر چی باشه تاپیکه و توش هیچ مسخره بازی انجام نشده فقط همه به جای اینکه طرفدار یک تیم غول و معروف باشن اومدن طرفدار هندوراس شدن !(البته هندوراس به شما اثبات خواهد کرد که خودش یه پا غوله )
    فوتبال برای ما هم مقدسه ولی خود فوتبال و تیم هایی که فوتبال بازی میکنن مثل هندوراس !
    بعدشم ما داریم معرفی میکنیم بازیکن ها رو به محض اینکه بازی اول شروع بشه کارشناسی خواهیم کرد شما هم همون بهتر بری طرفداری انگلیسی ها رو بکنی !

14. این کاربر از M O B I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز !
    شما خیلی ناراحتی برو توی تاپیک تیم مورد علاقه ی خودت . هیچ چیزی مانع از ایجاد و ادامه ی این تاپیک نمیشه ... هر کسی به یک تیم علاقه داره و علاقه ی ما به تیم هندوراس هست ... هر چقدر هم دوست داری فاز منفی بده
    هندوراس Honduras האָנדוראַס ہونڈوراس Гондурас ฮอนดูรัส Ονδούρα הונדורס हौंडुरस Hondúras Հոնդուրաս
    امسال قهرمانه !
    البته احساس میشه با توجه به اعضای اینجا این تاپیک به یه گروهی در سایت ما ارتباط داره

مطمئنا تو نبودی
    اولا که این تاپیک هر چی باشه تاپیکه و توش هیچ مسخره بازی انجام نشده فقط همه به جای اینکه طرفدار یک تیم غول و معروف باشن اومدن طرفدار هندوراس شدن !(البته هندوراس به شما اثبات خواهد کرد که خودش یه پا غوله )
    فوتبال برای ما هم مقدسه ولی خود فوتبال و تیم هایی که فوتبال بازی میکنن مثل هندوراس !
    بعدشم ما داریم معرفی میکنیم بازیکن ها رو به محض اینکه بازی اول شروع بشه کارشناسی خواهیم کرد شما هم همون بهتر بری طرفداری انگلیسی ها رو بکنی !
    مبین جان با بد کسی در اوفتادی
    اشکالی نداره طرفدار این تیم باشید. ولی مسئله این هستش که شما که مدعی هستین این تیم قهرمان میشه با چه استدلالی اینو میگید؟ این تیم یه فاکتور قهرمانی رو اصن داره؟لیگ این کشور توی رده بندی لیگ ها چندمه؟ جزو 50 تا لیگ برتر دنیا هستش؟ تا حالا بزرگترین تیمی که این کشور برده چه تیمی بوده؟به جز دو تا بازیکن که در تیم های بزرگ بازی کردن چه بازیکنای معروف دیگه این تیم داره؟
    جواب این سوالا مشخصه و کامل مشخصه این تاپیک برای چیه نمیشه که الان بگید مثلا ایران میاد دوره بعدی قهرمان میشه. قهرمانی یه شرایطی داره. اگه اینجوری بود آنگولا هم دوره قبل می تونست قهرمان بشه.
    یه نفر کارشناس بیاد از اینجا رد بشه این تاپیکو ببینه دیگه کلا به این انجمن سر نمی زنه

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

12

اشکالی نداره طرفدار این تیم باشید. ولی مسئله این هستش که شما که مدعی هستین این تیم قهرمان میشه با چه استدلالی اینو میگید؟ این تیم یه فاکتور قهرمانی رو اصن داره؟لیگ این کشور توی رده بندی لیگ ها چندمه؟ جزو 50 تا لیگ برتر دنیا هستش؟ تا حالا بزرگترین تیمی که این کشور برده چه تیمی بوده؟به جز دو تا بازیکن که در تیم های بزرگ بازی کردن چه بازیکنای معروف دیگه این تیم داره؟

دوست عزيز....ما طرفداران اين تيـــم هستيم!

مگه برزيليها و فرانسويها نميگن قهرمان ميشن؟ ما هم ميگيم قهرمان ميشه و براي تيم مور علاقمون دعا ميكنيم

شما ناراحتي نيا توي اين تاپيك

با تشكر....

روابط عمومي طرفداران هندوراس

17. 3 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

البته احساس میشه با توجه به اعضای اینجا این تاپیک به یه گروهی در سایت ما ارتباط داره
    اولا حرفت پایه اساسی نداره
    دوما اگر هم داشته باشه (فرض محال) دلیلی نداره اینجا اسمی ازش ببری ! جواب دوستمون رو بده چه ربطی داشت این حرف تو به حرف این دوستمون ؟؟؟؟؟
    مبین جان با بد کسی در اوفتادی
    جواب این سوالا مشخصه و کامل مشخصه این تاپیک برای چیه نمیشه که الان بگید مثلا ایران میاد دوره بعدی قهرمان میشه. قهرمانی یه شرایطی داره. اگه اینجوری بود آنگولا هم دوره قبل می تونست قهرمان بشه.
    یه نفر کارشناس بیاد از اینجا رد بشه این تاپیکو ببینه دیگه کلا به این انجمن سر نمی زنه
    مگه همیشه همه چی باید بر وفق مراد حال شما تما شاگر ها باشه
    جای دوری نریم کی فکر میکرد یونان سال 2004 از گروهش بالا بیاد؟ رفت و قهرمان شد ! کی اون سال فکر میکرد کره شمالی که به طوفان زرد معروف شد بره و سوم جهان بشه مگه همه اهل فن فوتبال نمیگن فوتبال قابل پیش بینی نیست تو از اونها بالاتری ؟
    ایران تا حالا شگفتی آفریده ؟ شگفتیش نهایتا اینه بیاد بره تو آسیا اول بشه ولی هندوراس تو بازیهای کونکاکاف همه رو شگفت زده کرد !
    خب نمیخواستم این جواب رو بدم ولی دیگه ظاهرا چاره ای نیست
    «سخت ترین کار در دنیا محکوم کردم یک احمق است»
    وینستون چرچیل
    من دیگه به بحث ادامه نمیدم چون تیم و بچه هایی که میان اینجا رو دوست دارم
    من دیگه جوابی نمیدم !

Last edited by M O B I N; 08-06-2010 at 15:57.

19. 2 کاربر از M O B I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •