رو چیشمرفیق
حالا یه خورده از هندوراس برام بگید تا شاید بنده هم مشتاق بشم و بشم یکی از هواداراش
خدا رو شکر دوستان عزیزم و طرفداران پر تعصب تر از من که به این تیم عشق دارن مطالب کاملی رو در مورد بازیکن های کهکشانیمون گذاشتن صفحات قبل رو بخون![]()
رو چیشمرفیق
حالا یه خورده از هندوراس برام بگید تا شاید بنده هم مشتاق بشم و بشم یکی از هواداراش
خدا رو شکر دوستان عزیزم و طرفداران پر تعصب تر از من که به این تیم عشق دارن مطالب کاملی رو در مورد بازیکن های کهکشانیمون گذاشتن صفحات قبل رو بخون![]()
نخیر!!! چه بی ادب.بله به شما میگن یه خانومه تحصیل کرده و با شخصیت که وقتی تیمی با عظمت هندوراس رو میبینه بهش علاقه مند میشه درود بر شما![]()
میتونم اسمتونو بپرسم ؟![]()
امضاتونو دیدم که اومدم پستاتونو خوندم
نخیر!!! چه بی ادب.
امضاتونو دیدم که اومدم پستاتونو خوندم
ببخشید فکر نمیکردم ناراحت شین ولی از اینکه طرفدار تیمی شدین که بازیکن خط میانیش توی لیگ جزیره توپ میزنه و فورواردی داشته که توی سری آ بوده واقعا خوشحال کننده هست و اینکه خانوم ها هم حتی با منطق طرفدار تیم هایی پر استعداد همچون هندوراس میشن خوشحال کننده تره![]()
بچه ها من چقدر خوابم میاد
Last edited by elendil; 07-06-2010 at 22:45.
من سرعت اینتزنتم کمه. نمیتونم صفحه های قبل رو بخونم.
یکی درباره تیم به طور خلاصه توضیح بده.
خوشحالم که دوستان ما اینجا دارن عضو میشن.کاری نمیشه کرد تیم کله جذبه داره همه رو جذب می کنه
ما از بانوان طرفدار کهکشانی های هندوراس استقبال می کنیم. مخصوصا که دوست ما هم باشه
به وطن خودت خوش اومدی![]()
دوستان من برم بخوابم شما هم این تاپیک و تیم ملی بزرگ و کهکشانی هندوراس رو زنده نگه دارین تا همیشه فعلا خداحافظ شما و هندوراس باد
جواب پستم چی شد؟
مال کجاس این تیم؟ هندوستان؟
من خدمتتون عرض کنم که این تیم یک تیم بسیار جوان هست که با انرژی جلو اومده و مدعی عنوان قهرمانی هست
ویژگی های بارز این تیم میانگین سنی پایین بازیکن هاش هست که با داشتن سن کم از تکنیک و روش بازی فوق العاده ای
برخوردارند ، یکی دیگه مسائلی که توجه هر شخص عاقل جلب میکنه و بسیار تامل برانگیز هست انسجام و هماهنگی درونی
این تیم هستش !
کافی بود توضیحاتم دوست عزیز ؟
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
هندوراس کشوریه که در آمریکای مرکزی ، شرق گواتمالا واقع شده![]()
من از بچگی به تیم ملی هندوراس علاقه داشتم
از زننده تاپیک کمال تشکر رو دارم که به فکر تیم مورد علاقه بچه ها بودن
از بقیه عزیزان هم تقضاضا دارم که حمایت همه جانبه خودشون زو از این تیم بزرگ و کهشکشانی به قولی بچه ها گفتنی دریغ نکنن
با تشکر
یک طرفدار متعصب هندوراس
Forever Honduras
خوشحالم که تو هم اومدی. واقعا منتظرت بودیم.
به وطن خوش اومدی
من اضافه کنم که این تیم ستاره های زیادی داره از جمله پالاسیوس و سوازو که بازیکنای خیلی تاثیر گذاری هستن و برای هر تیمی می تونن خطرناک باشن و به هیچ تیمی رحم نمی کنن.
کلا مدعی اصلی قهرمانی به همراه انگلیس هندوراس هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)