تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 117 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 1166

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی انگلیس

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان نظرتون چیه که امضاهامون ثابت بمونن و این نوار رو کنارش بندازیم؟! سایز امضا هم 350 * 150 باشه؟ بعد اون موقع که وحید طرفدار چلسی عکس لمپارد رو میزاره، لیورپولی ها جرارد رو میزارن، آرسنالی ها هم بازیکن مورد علاقشون و... نمونش امضای من:

اگه موافقید، بگید که فایل psd رو بزارم یا امضاهاتونو با سایزی که گفتم بدین، واستون درستشون کنم و نهایتا اپشون کنم.
    راستی تو این لینک ویکی شماره بازیکنا اومده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی وحید کاپیتان دوم هم لمپارده! خوشحال باش!
    در مورد امضای مشترک موافقم. ولی حالا چه کاریه هر کسی طرفدار هر باشگاهی هست عکس بازیکن مورد علاقشو بذاره؟ اگه یه عکس از تمام بازیکنان پیدا کنی خیلی بهتره.
    در مورد لمپارد هم خبر خیلی خوبی بودش امیدوارم تا قبل فینال جرارد باشه بعدش دو کارته یا مصدوم بشه تا کاپیتان لمپارد باشه و بتونه جامو بالا ببره

2. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

آقا خبرای جدید از تیم بزارین چرا همش کل کل میکنین؟

4. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

/همگام با جام جهاني 2010- آفريقاي‌جنوبي/
    فرديناند:‌ مرا نفرين كردند تا مصدوم شوم
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم ملي فوتبال انگليس گفت: فكر مي‌كنم كسي مرا نفرين كرد كه جام جهاني را از دست دادم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي‌اكسپرس، ريو فرديناند اظهار داشت: با مصدوميت پاي چپ‌ام اكنون ديگر شكي ندارم كه كسي از دست من دلخور بوده و مرا مورد لعن و نفرين قرار داده كه با چنين سرنوشت شومي روبرو شدم و فرصت طلايي حضور در جام جهاني را از دست دادم.

كاپيتان تيم انگليس كه دو روز قبل ز ناحيه ليگامنت پاي چپ دچار مصدوميتي شديد شد و بخت حضور در آفريقاي‌جنوبي را از دست داد، از طريق پيني زاهوي، دوست صميمي و سال‌هاي دورش اين جملات را بر زبان آورد. اين مقام كه در عين مدير برنامه‌هاي مدافع تيم منچستريونايتد نيز است،‌ عنوان كرد: وقتي ريو صدمه ديد، اتفاق بسيار تلخي براي او و تيم انگليس روي داد. او مرتب مي گفت و تاكيد مي‌كرد كه كسي او را لعن و نفرين كرده كه اينگونه سرنوشتي پيدا كرده است.
    وي افزود: ريو از زمان آسيب ديدگي در حالتي بهت‌زده است. او هنوز نتوانسته وضعيت جاري را درك كند و متوجه شود چه اتفاقي روي داده است.

براساس اظهارات وي، فرديناند حداقل به مدت 6 هفته دور از ميدان خواهد بود و به استراحت خواهد پرداخت. اين در حالي است كه او فصل قبل تنها در 13 بازي ليگ براي يونايتدي‌ها حضور يافت و در باقي اوقات اسير مصدوميت كتف بود.
    زاهوي گفت: مشكل پيش‌آمده هيچ ربطي به مصدوميت قبلي وي ندارد. ريو واقعا براي حضور در جام جهاني آماده بود و انگيزه داشت.

در پي وقوع اين رويداد تلخ، فابيو كاپلو،‌ سرمربي انگليس مجبور شد مايكل داسون، عضو تاتنهام را به جاي بازيكن صدمه ديده به اردو فرا بخواند.
    اين تيم در گروه سوم با آمريكا، الجزاير و اسلووني به رقابت خواهد پرداخت.
    پيكارهاي جام جهاني آفريقاي‌جنوبي از تاريخ 21 خرداد با حضور32تيم در 8 گروه آغاز خواهد شد.
    انتهاي پيام/

6. 3 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اگه یه عکس از تمام بازیکنان پیدا کنی خیلی بهتره.
    آخه تو این سایز کوچیک، یه عکس دسته جمعی باشه، هیچی ازش معلوم نمیشه! بعد منظور من از طرفدارای تیما اینه که باتبع وحید لمپارد رو از رونی بیشتر دوست داره... ولی وقتی بازیکن رو میزاری و لوگوی تیم ملی انگلیس رو میزاری بغلش، یه اتحاد باحالی به وجود میاد...
    امیدوارم تا قبل فینال جرارد باشه بعدش دو کارته یا مصدوم بشه تا کاپیتان لمپارد باشه و بتونه جامو بالا ببره

من ترجیح میدادم لمپارد کاپیتان باشه به خصوص شماره 8 واسه اونه (عاشق عدد 8 هستم!) حالا شده دیگه! ایشالا قهرمانیم!

8. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

پس از مصدوميت فرديناند،
    كاپلو: شيوه‌ام را عوض نخواهم كرد

فابيو كاپلو گفت: تصميمي براي ممانعت از مصدوميت بازيكنان كليدي‌ام ندارم و شيوه‌ام را عوض نخواهم كرد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از مصدوميت ريوفرديناند كاپيتان تيم ملي انگليس كه در جريان يك جلسه تمريني و در اثر تكل خشن اميل هسكي اتفاق افتاد و يك شوك بزرگ را به انگليسي‌ها وارد كرد، به نظر مي‌رسيد كاپلو در فاصله چند روز مانده به آغاز جام جهاني ريسك كند و در بازي تداركاتي پيش‌ رو به بازيكنان اصلي خود استراحت دهد تا به سرنوشت فرديناند دچار نشوند.
    اما سرمربي ايتاليايي انگليس در عين شگفتي در تازه‌ترين سخنانش اظهار كرد: من مي‌دانم چه اتفاقي ممكن است بيفتد. شما در اين شرايط چه مي‌كنيد؟ شنا مي‌كنيد و بازي نمي‌كنيد؟! شما بايد به تمرين ادامه دهيد. بعضي اوقات شما مي‌خواهيد كه مراقب باشيد تا اتفاقي رخ ندهد اما اين كار ديگر جواب نمي‌دهد.
    قرار است عصر دوشنبه شاگردان كاپلو در آخرين بازي دوستانه خود قبل از رويارويي با آمريكا در برابر يك تيم محلي قرار بگيرند كه احتمال مي‌رفت كاپلو براي بازيكنان خود نظير روني، جرارد و لمپارد استراحت كامل در نظر بگيرد.
    اما دن فابيو با اشاره به اينكه من شيوه خودم را عوض نمي‌كنم، تصريح كرد: شما از آينده خبر نداريد. من بايد تمام بازيكناني كه قرار است دربرابر آمريكا بازي كنند را 45 يا 60 دقيقه بازي دهم. شايد اين يك ريسك بزرگ باشد. ما بايد مراقب بازيكنانمان باشيم اما در عين حال بايد براي آن بازي نيز آماده شويم.
    كاپلو ادامه داد: من واقعا براي ريو متاسفم. داستان او مثل اين است كه شما يك سال تلاش و تمرين كنيد و ناگهان آن اتفاق بيفتد. اين نشان مي‌دهد كه بازي در جام جهاني اصلا ساده نيست.
    سرمربي سابق ميلان، يوونتوس و رئال مادريد افزود: بزرگترين تفاوت ميان من و بازيكنان اين است كه من به عنوان يك سرمربي براي چنين اتفاق و مصدوميتي آماده بودم. من تنها اميدوار بودم كه اين اتفاق در حين يك مسابقه بيفتد نه تمرين.
    دن فابيو در مورد تركيب اصلي‌اش در بازي شنبه آينده گفت: من كم و بيش 11 مرد اول خود را مي‌شناسم اما آن را نخواهم گفت.
    وي ادامه داد: ريو در ميان 11 مرد اصلي من بود اما حالا بهتر است كه ديگر به آن فكر نكنيم. با مصدوميت مدافع منچستر، كاپلو بايد از ميان ماتيوآپسون، لدلي كينگ، جيمي كارگر و مايكل واسون يكي را جايگزين كند.

---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------

پس از مصدوميت شديد ريو فرديناند از ناحيه زانو و ترك خاك آفريقاي جنوبي جانشين وي مشخص شد.

مايكل دائوسن مدافع با تجربه تاتنهام هاتسپر انگليس با اولين پرواز به سمت آفريقاي جنوي حركت كرد.
    دائوسن در تمرين انگليس با ساير بازيكنان آشنا شد و رسما كار خود را در جام 2010 آغاز كرد.
    با رفتن فرديناند، كاپيتان تيم ملي انگليس نيز استيون جرارد خواهد بود.

10. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

دوستان نظرتون چیه که امضاهامون ثابت بمونن و این نوار رو کنارش بندازیم؟! سایز امضا هم 350 * 150 باشه؟ بعد اون موقع که وحید طرفدار چلسی عکس لمپارد رو میزاره، لیورپولی ها جرارد رو میزارن، آرسنالی ها هم بازیکن مورد علاقشون و... نمونش امضای من:

اگه موافقید، بگید که فایل psd رو بزارم یا امضاهاتونو با سایزی که گفتم بدین، واستون درستشون کنم و نهایتا اپشون کنم.
    راستی تو این لینک ویکی شماره بازیکنا اومده:
    کد:
    راستی وحید کاپیتان دوم هم لمپارده! خوشحال باش!
    کار قشنگیه من که هستم .
    ولی یه عکس توی امضای ray milad 007 هست که خیلی قشنگه .
    به نظر من از ایشون بخوایم عکسشو بده تا همه تو امضامون استفاده کنیم .
    (البته همین عکس شما هم خداییش خیلی شاخه )

12. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    لطفا تمومش کنید
    هم با بچه های این تاپیک هستم
    هم بچه های تاپیک های دیگه که میان اینجا کل کل و توهین میکنن

کد:

14. 4 کاربر از Amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

4

کار قشنگیه من که هستم .
    ولی یه عکس توی امضای ray milad 007 هست که خیلی قشنگه .
    به نظر من از ایشون بخوایم عکسشو بده تا همه تو امضامون استفاده کنیم .
    (البته همین عکس شما هم خداییش خیلی شاخه )
    سلام
    به نظر من این عکسی که حسین ( pcforlife ) گذاشت خیلی توپه ...
    ...

سایزش خوبه ...!
    میگم چون بکام مصدوم شد کله ی لمپارد یا جراردو بزاریم رو کله بکام با فتو شاپ

16. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به نظر من این عکسی که حسین ( pcforlife ) گذاشت خیلی توپه ...
    مرسی میلاد جان! لطف داری! خداییش امضای تو هم خیلی باحاله، یه جوری آدمو میبره به گذشته!
    دوستان اگه موافقید طرحو اجرا کنیم! بعد انگلیسی های تاپیک چقدر کمن!
    الان مثلا واسه نمونه من یه امضای دیگه رو هم اینجا میزارم که در کلا شباهت امضاها تو نوار سمت راست، امضا رو جذاب می کنه:

18. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H.P1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اینا چه طوره

اگر خوب بودن بگین تا کوچیکشون کنم و بذارم اگرم نه که هر چی شما بگین ولی من نظر خودم این بود که یه عکس باشه که توش سه نفر به نمایندگی سه شیر انگلیس باشن (ترجیحا رونی جرارد و لمپارد)

20. 3 کاربر از H.P1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •