فرانسه
فرانسه
فرانسه
فرانسه
برزیل
![]()
برزيل
آرژانتين
انگليس
ايتاليا
اسپانيا
آلمان
پرتغال
فرانسه
هلند
ساير تيمها
فرانسه
فرانسه
فرانسه
فرانسه
برزیل
![]()
معلوم نیست چه تیمی قهرمان میشه و رقابت ها حساسه
برزیل و اسپانیا مرحله گروهی رو عالی کار کردند اما آرژانتین خوب نبود اما رقابت بین این تیما خیلی زیاده
پرتقال هم با کاپیتان پرآوازه اش میتونه مدعی باشه
در ضمن نباید شگفتی سازهارو فراموش بکنیم
من خودم قبلا طرفدار المان بودم اون موقع كه المان رودي فولر يورگن كلينزمن توماس هسلر لوتار ماتيوس اندرايس كوپكه و....
توش بازي ميكردن واقعا نميشد اون المانو دوست نداشت يادمه وقاي المان تو جام ملتهاي 96 باگلهاي بيرهوف چك رو شكست داد از خوشحالي پا برهنه رفتم تو كوچه ميدويدم و هوار ميكشيدم (ديوونه شده بودم)
ولي المان الان رو دوست ندارم سبك بازيشون با نسلي كه من نام بردم خيلي فرق ميكنه وفوتبال كم انعطاف و به شدت ماشيني رو بازي ميكنن بازيكنهاي شاخصش هم ادمو به ذوق نميارن!
والان فقط هوادار ارژانتين هستم دوست دارم مارادونا يه بار ديگه جام جهاني رو بالاي سر ببره در كل دوست دارم اسطوره ها اسطوره باقي بمونن.
ويه چيز ديگه اميد وارم تو اين جام شگفتي نداشته باشيم و همه تيمهاي بزرگ به مراحل بالا صعود كنن چون هيجان و كيفيت بازيا خيلي بالاتر ميره
يكي از بي كيفيت ترين جامهاي جهاني جام 2002 بود كه جام شگفتيها لغب گرفت اميد وارم جام جهاني 2010 جام بزرگان باشه وبازيهاي خاطره ساز زيادي رو تو اين جام ببينيم
اين تذكرم اضافه كنم دوستاني كه در نظر سنجي شركت ميكنن واقعا تيمي رو كه دوست دارن انتخاب كنن نه تيمي رو كه احتمال ميدن قهرمان ميشه
باغرور وافتخار(آلمان همیشه سرور)
![]()
آرژانتین![]()
فقط و فقط :
آرژانتین
.::برزیل::.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)