دوستان کسی بلد نیس من باس چیکار کنم؟
دوستان کسی بلد نیس من باس چیکار کنم؟
کاری که گفتید رو کردم. بله آی پی هست . چیکار باید کرد ؟
---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 03:03 AM ----------
وضعیت چراغ ها عادیه. alarm خاموشه . line هایی که وصل هستند روشنن link روشنه و ACT خاموشه . چیکار کنم ؟![]()
ولی بعضی از دوستان فرمودند که لازمه!!
یا شاید اونا با این فرض که همه ی گوشی های تلفن اسپلیتر ندارند این حرف رو زدند.
در هر صورت این دوستان ذکر کردند که اگه مودم اسپلیتر نداشته باشه ، وقتی تلفن زنگ بخوره ، اینترنت قطع میشه!!!
مغالطه.اون مال زمانی بود که بعضی ها فرق اسپلیتر و میکروفلتر رو نمی دونستند. الان دیگه فرقش رو می دونند پیشتهاد میکروفیلتر می دهند برای تلفن خالی. من یک حرفی زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم همت کرد یک اسپلیتر رو باز کرد مشخص شد حرف من درسته از اون موقع دیگه فرق اسپلیتر با میکروفیلتر مشخص شد برای بعضی ها.مغالطه
بعضا دیده شده طرف فرق اسپلیتر رو با اسپلینترسل نمی دونه.
گمان می کنم این پاسخ من نیست دوست عزیز!!!
سلام
مودم من یه D'Link 2640 u هست،با پورت های lan به چندتا کامپیوتر وصله و مشکلی نداره!وایرلسشم با موبایل و ps3 هم مشکل نداره،امایه لبتاب ASUS دارم روانیم کرده!به روتور وصل میشه ولی اینترنت نداره!آنتی ویروس و firewall رو هم غیر فعال کردم بازم درست نشد،چه جوری باید config کنم درست بشه؟
گفتم که هیچ مشکلی پیش نمی یاد شما می تونی اسپلیتر رو فقط به تلفن وصل کنی و مودم رو مستقیم به خط ولی چون اسپلیتر گرونتر هست بصرفه تر هست که برای تلفن میکروفیلتر بگیری.
بعضی از دوستان نظرشونو گفتن
به هر حال من توی پست قبلم توضیح کامل رو دادم
با یه سیستم تنها هم مشکل داره؟
مودمو ریست کردی یا ری استارت؟
سلام
طبق گفته شاتل امروز خط من رانژه شده ولی من روی مودم چیزی ندارم ! ساختمونمون هم 10 واحده و مشخص نیست کابلمون از کجا اومده تا بیرون از واحدمون تستش کنم. از شاتل هم گفتن مشکل از خودتونه. راهی هست ببینم خطم رانژه هست یا نه ؟!!
فعلا از پریز تلفن وصل کن به مودم ، ببین چراغ adsl روشن میشه؟
راه دیگه هم اینه که زنگ بزنی به مخابرات منطقتون ببینی خطتون رانژه هست یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)