بد ترین تیم تیمیه که با خطا و تقلب اومد جام جهانی
بد ترین تیم تیمیه که با خطا و تقلب اومد جام جهانی
آلمان مزخرفترین تیم جام جهانی هست یادش بخیر یورو 2008 لقب زرافه و شیلنگ داده بودیم به این تیم حالا فکر کنم مرغ بهتر میاد به تیم آلمان!
این خصومتی که میگید رو همه آلمانی ها نسبت به انگلیس پیدا کردن. این دوره مخصوصا این خصومت بیشتر شده چون قراره انگلیس قهرمان بشه
بدترین تیم یعنی تیمی که کمترین امتیاز رو می گیره. من فکر کنم نیوزلند باشه.
موافقم.
از شیطان پرستان و مارلین منسونی ها بیشتر از این انتظار نمیره !!
برو آقا حرف منو تحریف نکن![]()
منحرف شد تاپیک !!!!
پست اولت رو که خوندم گفتم چرا نوشتی تیم آماتور آلمان .با این پست معلوم شد که ............ .
دوستت عزیز واسه چشات سمعک بخر برای گوشات هم عینک =)))))))))))))))))))))))))))))
شما که انقدر اعتماد به نفس داریپس اسم انگلیسو بذاریم تیم تایر سوراخاچرا با آلمان نرفتی آفریقای جنوبی =)))))))))
ماها که بخیل نیستیم برای سال بعد تلاش کنین شاید یه چیزی بشین توی آسیااستقلالم سوراخه اونم شیییییش تا سوراخه گنده![]()
حالا ما که حداقل دو بار قهرمان شدیم
آخه شما حرف نامربوط زدین. این جور پیش بره کلا این انجمن منحرف میشه. توی تاپیکای دیگه این انجمن که درباره موز صحبت می کنید اینجا هم بحث استقلال و پرسپولیس رو می کشید وسط. نمی دونم این چیزا چه ربطی به این انجمن داره!!!!
قبول برادر ما شیطان پرست اصلا خود شیطان و شما هم باید قبول کنین آلمان اصلا تیم درست و درمونی نیست!از شیطان پرستان و مارلین منسونی ها بیشتر از این انتظار نمیره !!
ده پونزده دفعه با قهرمانی ها و موفقیت های آلمان انگلیسی ها اونجاشون سوخته تازه اگه انگلیس امسال قهرمان شه یه بارم ما ناراحت شیم تازه مگه قهرمان شدین امسال؟این خصومتی که میگید رو همه آلمانی ها نسبت به انگلیس پیدا کردن. این دوره مخصوصا این خصومت بیشتر شده چون قراره انگلیس قهرمان بشه
می دونستی در یورو 96 که انگلیسی ها میزبان بودن می خواستن بعد از 30 سال!!!!!که از قهرمانیه جهانشون میگذره قهرمان اروپا بشن اقلا؟
ولی آلمان در نیمه نهایی شکستشون داد و رفت فینال با گل زیبای طلایی بیرهوف قهرمان اروپا شد و جلوی چشمای ملکه انگلیس جام قهرمانی رو برد بالای سرش
بعد از بازی نیمه نهایی 4 تا انگلیسی از فرط این ننگ و غصه از سخره خودشونو پرت کردن پایین و خودشی کردن
فعلا که تیمتون رو هواست
هیئت مدیرتون استعفا داده بازیکناتونم دارن میرن دونه دونه سال دیگه حتما باید برای سقوط نکردن مبارزه کنید
آلمان که خوب پرتغالو برده!![]()
متاسفم واقعا
مثل اینکه باید در مورد توهین ها و کل کل ها جدی تر برخورد بشه
یعنی واقعا اینقدر سخته که 1-2 ماه که این انجمن وجود داره
بدون بی احترامی به دیگران پست بدیم و بحث کنیم ؟
بعضی از دوستان که اظهار نظر کردن رو با پرخاش کردن به دیگران اشتباه گرفتن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)