تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 422 از 503 اولاول ... 322372412418419420421422423424425426432472 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,211 به 4,220 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

کاظم خبری شد بگو. اگه character rival رو پیدا کردی بگو . من یه سری آیتم مثل Op و Conti دارم ، که باهاش میشه هر کسی رو راضی کرد.
    adamas walker هم رو اگه بدی فوقش یه هفته دیگه باز دراپ میشه و elliot بهت میده دوباره . walker هم که درست کردنش از همه سخت تره بغیره weapon !
    اون orc رو هم دیدم . از cape Dex base که تنش بود معلوم بود چیزی از orc بودن نمی دونه .
    همه جا باید این بدشانسی دنبال من باشه.10 ثانیه نشد conti تموم شد که این اتفاق افتاد.
    یه mob تو دیوار گیر کرده بود.به orc گفتم جاتو تغییر بده.این میزنتت.
    این احمق همون جا واستاده بود هی می خواست heal کنه هی mob میزدش نمیذاست.
    من سریع pot زدم اومدم UT بزنم boss منو stun کرد.اون احمق هم هنوز همون جا واستاده بود هی ضربه می خورد.
    تموم mob ها ریختن سرم و اون افتضاح به بار اومد.حالا raid درست کرده auto join نیست.
    چقدر یه آدم می تونه احمق باشه؟
    بعد هم سریع lead رو داد به من.منی که مرده بودم و کاری نمی تونستم بکنم.حماقت رو داری؟ انتها نداره.
    نمی دونم رو چه حسابی اینو تو Vengeance راه دادن.

به هر حال Sniper و Urban سریع بهم PM دادن و پیشنهاد گلد کردن.قرار شد Urban یه GM link بفروشه.
    هنوز که خبری نشده.باید صبر کرد ببینم چی میشه.
    دمت گرم حاجی که به فکر مایی.

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه جا باید این بدشانسی دنبال من باشه.10 ثانیه نشد conti تموم شد که این اتفاق افتاد.
    من سریع pot زدم اومدم UT بزنم boss منو stun کرد.اون احمق هم هنوز همون جا واستاده بود هی ضربه می خورد.
    تموم mob ها ریختن سرم و اون افتضاح به بار اومد.حالا raid درست کرده auto join نیست.
    بعد هم سریع lead رو داد به من.منی که مرده بودم و کاری نمی تونستم بکنم.حماقت رو داری؟ انتها نداره.

به هر حال Sniper و Urban سریع بهم PM دادن و پیشنهاد گلد کردن.قرار شد Urban یه GM link بفروشه.
    اوه .... چرا Res normal نداشتی .....

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

orc اگه mob هم برزیزه سرش برای disple کردن مشکلی نداره. وقتی stun شدی راحت می تونست disple کنه.
    این رو هم فقط به حساب اینکه orc هست راش دادن.
    دیروز elliot رو دیوانه کرد تا از CS رد کنتش. پشت elliot نمی تونست حرکت کنه و هی agro می گرفت می مرد. elliot می رفت کنار portal تا این دوباره lead rez کنه !
    به هر حال من تا حالا ندیدم goddess walker رو زیره 10k ap بدن . اگه بخوای با 7.5 k trade کنی احتمال خیلی زیاد ردیف میشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

اوه .... چرا Res normal نداشتی .....
    چون PID تموم شده بود.امکان داشت Drop بشه.واسه همین تو WH بود.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون PID تموم شده بود.امکان داشت Drop بشه.واسه همین تو WH بود.
    من تو pvp وقتی cont دارم یه normal هم تو پکم هست ولی تاحالا drop نشده PID هم ندارم ...

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

WTF هم می گفت reg rune drop نمیشه مگه اینکه bug یا چیزی باشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این رو از کجا آورده برای لول 60 ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

من خودم وقتی تو Shadow Hearts بودم یکی reg rune خودش رو تو PVP ز دست داد و کاراکترش پاک شد.

---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------

این رو از کجا آورده برای لول 60 ؟؟؟

این weapon مال quest lvl 60 هست.کوئستش سخته و باید CTI رو بکشی.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من خودم وقتی تو Shadow Hearts بودم یکی reg rune خودش رو تو PVP ز دست داد و کاراکترش پاک شد.
    من خیلی با reg rune بازی کردم ولی تا حالا دراپ نشد ولی خوب کم تو 1-15 میمردم.
    این weapon مال quest lvl 60 هست.کوئستش سخته و باید CTI رو بکشی.
    این quest یه چیزش رو نفهمیدم ! باس CTI یه Fragment دراپ می کنه که اون رو اگه full raid هم باشی 1 دونه هست و به 1 نفر میرسه . و لا این آیتم تازه quest epic 60 شروع میشه .
    حالا موندم حتما باید Kill باس رو بگیری و تو raid باشی یا اگه اون 1 دونه دراپ رو بهت بده لیدر می تونی کوذست رو انجام بدی.
    مرحله بعدی کوذست رو هم دیدم . کاری نداره . 7 تا از این fragment هایی که relic ها دراپ می کنن می خواد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من خیلی با reg rune بازی کردم ولی تا حالا دراپ نشد ولی خوب کم تو 1-15 میمردم.

این quest یه چیزش رو نفهمیدم ! باس CTI یه Fragment دراپ می کنه که اون رو اگه full raid هم باشی 1 دونه هست و به 1 نفر میرسه . و لا این آیتم تازه quest epic 60 شروع میشه .
    حالا موندم حتما باید Kill باس رو بگیری و تو raid باشی یا اگه اون 1 دونه دراپ رو بهت بده لیدر می تونی کوذست رو انجام بدی.
    مرحله بعدی کوذست رو هم دیدم . کاری نداره . 7 تا از این fragment هایی که relic ها دراپ می کنن می خواد.
    اون رو با 7 تا از اون یارو ها رو وقتی باس مرد میبری همون جا ک باس هستش یه چالست میپری توش یه اژدها زخمی عین CTI هست رنگش فرق داره به اون میدی بهت اون صلاح رو میده kill باس رو هم لازم نیست که بگیری.

واسه اینکه من صلاحام یا res run که همراهمه drop نشه همیشه چند تا صلاح اتااشغال همرام هست چون اولویت drop صلاح هستش بعد ring o amulet o loop کم کم میرسه به ap item ها اخرش هیچی نداشته باشی شانستم مثل من و کاظم باشه صلاح و زره تنت drop میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •