لمپارد یه مهره اصلی تو انگلیس هست...
لمپارد یه مهره اصلی تو انگلیس هست...
پیر ترین تیم جام جهانی!
فکر نکنم آخه ممکن کم بیارند.
برای چی باید کم بیارن؟
ما فقط یه بکامو از دست دادیم.
فردیناند هم که فکر نمیکنم زیاد مهم بوده باشه برای انگلیس.
درسته بکام بازیکنه کلیدی بود ولی جبرلن میشه از جاهای دیگه..
برا همینه که میگن دود از کنده بلند میشهپیر ترین تیم جام جهانی!
همین بازیکنا که سنشون یکمی بالا هستش جزو بهترین بازیکنای دنیا هستن.نمونش همین لمپارد که همیشه توی تیم های منتخب جهانی که انتخاب میشه اسم اون دیده میشه.
در ضمن بازیکنای انگلیس از نظر قوای جسمانی از همه تیم ها قوی ترن و شاید اگر آمار بگیرن میانگین دویدن بالاتری نسبت به تیم های دیگه دارن.
من تیم دومم انگلیس هست فقط بخاطر رونی :ایکس و لمپارد
عاشق بازی رونیم
من خودم طرفدار اسپانیام ولی پیش بیینیم اینه که انگلیس توی این جام جهانی قهرمان میشه .فقط و فقط به خاطر فابیو کاپلو.![]()
خدا مجله ای که بهترین بازیکن دنیارو سکه یه پول کردو با تمامیه پرسونلاش از رو زمین محو کنه
حالا بیایم فرض کنیم که انگلیس قهرمان میشه که %100 هم میشه
حالا دارن جامو میدنو خدا
نمیتونم جان تریو بدون لمس جام جهانی تصور کنم
خدا............................................ .............................
یه امید قهرمانی تیم سه شیر (که البته به نظر من باید 11 تا شیر بگن)
آقا به نظر من 100% انگیلیس قهرمانه (ان شاء الله)
یه بار با دوستان یه مقایسه بین انگلیس و اسپانیا (که به قول اکثر کارشناسان بهترین تیم مسابقاته) انجام دادیم که خالی از لطف نیست برای شما هم بگم
تو دربازه که صد البته هیچ کس به گرد پای کاسیاس نمی رسه این هیچ
تو خط دفاع اگر انگلیس بهتر نباشه بدتر نیست جان تری (که یکی از سه شیر روی پیراهن است)فردیناند که حیف شد ولی خوب اشکال نداره کرگر هم بازیکن عالی ایه تازه اشلی کل هم هست در کل اسپانیا دفاع چپ نداره انگلیس دفاع راست
تو خط میانی که به نظر من بهتر هم هستند جرارد (که یکی دیگر از سه شیر روی پیراهن است) لمپارد که واقعا معرکست و ... در کل اسپانیا تقریبا هافبک راست نداره که انگلیس تو این زمینه بهتر است
و اما تو حمله با اینکه اسپانیا دو تا از بهترین مهاجمین رو داره ولی وین رونی (که آخرین شیر روی پیراهن است) یه تنه همه رو حریفه
بازم میگم انگلیس قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه به لطف یزدان و بچه ها انگلیس قهرمان میشه انگلیس قهرمان میشه
فقط انگلیسزنده باد ارتش پادشاهی ملکه الیزابت
![]()
تیم های حریف باید به سوراخ شدن تور دروازه هاشون توسط تیم قدر انگلـــــــــیـــــــــــ س فکر کنن
شــــــــــــــــــــــــ ــــیــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)