حالا شما چقدر دادی با این تفسیر فکر کنم بازی تجاری باشه ؟
حالا شما چقدر دادی با این تفسیر فکر کنم بازی تجاری باشه ؟
تجاری که امیدواریم بشه. تمام اعضا یا دوستن یا فامیل.برای همینم پول نمیگیرن که اگه تجاری نشد ضرر نکنم.
من برای این مدل تا حالا 30 تومن دادم که برنامه دارم بهترش کنم واسه همین یه 50 تومنی در میاد.
من فقط برای این بازیم یه مشکل دارم اونم برنامه نویسه که داشت روunreal script کار میکرد ولی به دلایلی گذاشت رفت. برای همینم الان تقریبا تمام بخشا رو داریم تموم میکنیم ولی چون برنامه نویسی رو هم خودم دارم شروع میکنم به انجامش احتمالا یه کم طول میکشه.
مو رو يك تيكه نكن با مش و nvidia physics يه مويه خوب در بيار كه واقعي نشون بده.آقا احسان منظورتونو درست نفهمیدم مگه کریتوس ماله 2010 نیست (افسانه ایه دیگه). یا همین گرشاسپ خودمون یا بایونتا و یا...من خصوصیات ظاهری زال رو از شاهنامه و پرسیدن از چند تا استاد دانشگاه گرفتم .اگه پیشنهادی داری که بهتر بشه حتما بگو منتظرما
مثل عكس زير
كه در حقيقت با استفاده از alpha روي تكسچر مو و دادن physix به مش ها اين حالت خوب درو اومدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در زمن براي اين مدل بي كيفيت 30 خيلي زياده ...............خيلي خيلي زياده
Last edited by ehsan_wwe; 04-06-2010 at 19:08.
ببخشید![]()
خیلی خوب میشه اگر تجاری بشه........
فقط امیدوارم بتونی از عهده ی برنامه نویسیش بر بیای.
]چین و چروک ماهیچه ها و عضلاتش و بیش تر کن.اول بگم که گفتم که هنوز کامل نشده.واسه همسنم زودتر عکسشو گذاشتم که نظراتونو بگین مدلو بهتر کنیم
احسان جان كفتم كه من براي مدل نهايي 50 تومن توافق كردم 30 تومنو به يه سري دلايل دادم.
موهاشم وقتي تغيير داديم يه عكس ميزارم.
خیلی خوب شده فقط ظاهرا دستش از لحاظ آناتومی مشکل داره.
یه عکس لو پلی هم بزار بیبنیم چی شکلیه.
به به جناب مهديار خان افتخار دادين.نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سري تغييرات توش داديم فردا يه عكس ازش ميزارم .
موزيكم دو سه روز كار داره بعد ميزارم ببينين.
مخلصیم . شرمنده من تاپیکهای جدید رو دیر می بینم. حتما عکست لو پلی باشه . با این مدلهای زی براش مدلسازت گولت نزنه ها . اصل اون لو پلی هست که باید قشنگ در بیاد. یک نرمال مپ هم برای جزییات باید بهت بده. با این حال قیمتش رو خوب گفته.به به جناب مهديار خان افتخار دادين.
يه سري تغييرات توش داديم فردا يه عكس ازش ميزارم .
موزيكم دو سه روز كار داره بعد ميزارم ببينين.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)