خیلی خیلی متشکر...
این IP که توی عکس هست مال شماست یا مال منه؟! آخه IP من همینه با همین مشخصات...!
هوم؟ متاسفنه امکان تعویض IP توی این شبکه وجود نداره وی پی ان هم تحقیق کردم،
توی شبکه های خارج از کشور هم تعداد کمی ساپورت میکنن - محدودیت فنی داره.
![]()
خیلی خیلی متشکر...
این IP که توی عکس هست مال شماست یا مال منه؟! آخه IP من همینه با همین مشخصات...!
هوم؟ متاسفنه امکان تعویض IP توی این شبکه وجود نداره وی پی ان هم تحقیق کردم،
توی شبکه های خارج از کشور هم تعداد کمی ساپورت میکنن - محدودیت فنی داره.
![]()
Last edited by moslem-visual; 03-06-2010 at 20:30. دليل: غلط املایی
منم این دوره 47000 تومان بستانکار بودم! یعنی چی شده؟! همراه اول داره زیادی مهربون میشه دیگه...
الانم همش 200 تا یک تومانی از دو ماه پیش برام کارکرد افتاده...![]()
با سلام
اين IP كانكشن GPRS/EDGE همراه اينجانب و احتمالاً تمامي مشتركان اينترنت همراه اول ميباشد.
ضمناً آيا اين مشكل IP اشتراكي در اپراتور ايرانسل هم ميباشد؟
و چرا در زمان استفاده از سيستم دايل آپ اينچنين مشكل اشتراك IP وجود نداشت؟
Last edited by ali1497; 03-06-2010 at 21:26.
سلام دوستان من الان درخواست GPRS دادم و بعدش هم میخوام بسته 1 ماهه رو بخرم چی کار کنم؟ با این مطالبی که اینجا و تو فروم های دیگه خوندم چشمم ترسیده
سلام
انشاءا... كه مشكلي پيش نياد. ولي قبل از اينكه بطور مداوم به دانلود و آپلود بپردازيد، هرزگاهي به صورتحساب و يا اعتبار خود مراجعه فرمائيد تا با بررسي سريع تر رفع اشكال شود.
من هم تعرفه يك ماهه نامحدود دارم. ولي شكر خدا تا به امروز بطور مستمر استفاده كرده و متناوباً وضعيت صورتحساب را چك ميكنم.
ببینم الان با این سرعت این میصرفه ؟
من سرعت دانلود از روی موبایل برای ایرانسل از 17 تا 25 کیلوبایته ، وقتی کامپیوتر وصل میکنم از 6 تا 15 متغیره . ولی همراه اول با موبایل بعضی موقع ها به زور 1.5 روئ پر میکنه بعضی موقع ها هم که میرم میبینم مثلا 8.5 شده ! ( با کامپیوتر هم نرفتم میترسم برم!)
الان شما که گرفتین وضعیتتون چطوره ؟ بگیرم ؟ من تقریبا ماهی 2 تا بسته 4 تومنی ایرانسل میرفتم ( 100 مگابایت ) میصرفه ؟
با سلام
من GPRS/EDGE همراه اول را به خاطر نامحدود بودن انتخاب كردم. قبل از ارائه اين تعرفه رويائي هم از GPRS ايرانسل استفاده ميكردم. ولي چون ايرانسل كيلوبايتي حساب ميكند ناچارا صرفه نظر كردم.
در ضمن من GPRS/EDGE همراه اول را فقط يراي ارتباط Send براي قطع نشدن ارتباط ستلايت مصرف ميكنم. نه براي موبايل و يا دانلود.
چون لازمه ادامه ارتباط دائم سرويس EDSL سند و رسيو همزمان ميباشد.
Last edited by ali1497; 03-06-2010 at 23:03.
مال من دائمی هست چه طوری صورتحساب رو نگاه کنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این که کار نمیکنه همش میگه شماره تلفن یا کد پستی اشتباه است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)