با سلام مجدد خدمت دوستان گرامی.
اگر کسی از شما نقشه .مرحله .سورس کد و اشیا و افرادی برای نرم افزار بازی ساز Fps creator داره بذاره .
با تشکر خودم هم سعی می کنم خود نرم افزار و خرت و پرت هرچی داشتم بذارم .
با سلام مجدد خدمت دوستان گرامی.
اگر کسی از شما نقشه .مرحله .سورس کد و اشیا و افرادی برای نرم افزار بازی ساز Fps creator داره بذاره .
با تشکر خودم هم سعی می کنم خود نرم افزار و خرت و پرت هرچی داشتم بذارم .
دوست عزیز به نظر من بی خیال Fps Creator شو . بخشید اینطوری صبحت می کنم اما برای خودت می گم
عین کشتن سوسک با مگس کشه. مرده خوریه علی داییه. مضخرفه ک...
مشكل اينه يكي ميره با اين برنامه يه بازي ميسازه همه جا ژز ميده يه بازي اول شخص ساختم زامبي داره همه چي داره!
بابا طرف خود کشی کرد ...
حالا واقعا تو واشنگتنی(اونم از نوع dc؟)
(نگو آره بنت میکنن)
کلا بچه های اینجا به خون سازندگان fps تشنن.
بزن تو کار موتورای دیگه . مگه موتور قحطیه؟
---------- Post added at 09:54 AM ---------- Previous post was at 09:54 AM ----------
خودتو میگی دیگه؟![]()
نظر لطفتونه نينجا جان!(راستي يه جوري صحبت ميكني با دوستمون انگار آدم اهل آمريكا نديديم!شوخي)
نخير كسيو ميگم كه ميره يه بازي مزخرف با FPS Creator ميسازه بعد ميگه خيلي خداست و اينا!
تازه اين چيزي نيست يكي از بروبچ(تو فروم عضو نيست) رفته خود Sample انجين Irrlicht رو برداشته ميگه من ساختم!:دي
حالا جدا از شوخي اين انجين چي داره؟؟
جاويدان باشيد
این دیگه واقعا فحش داره !واجب بود و ثواب داشت فحشش می دادی
حالا برای این که جوابتو داده باشیم به آدرس زیر برو و تو سمت چپ صفحه کادر کشویی model pack1-10 رو باز کن و حالشو ببر. چند تا پک دیگم هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي راست ميگه حتي اگر رفتي Game maker برنامه FPS رو ول كن كه بعدا روت بشه بگي بازي رو كلا خودم ساختم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)