اِ؟ نمی دونستم
آخه اکثر بازی هایی که تا حالا داشتم بعد از عوض کردن ویندوز کار نمیکردن...
ممنون از تذکر
راستی با اون روشه بازی رو آپدیت کردم، نمی دونم چرا نشد!
اِ؟ نمی دونستم
آخه اکثر بازی هایی که تا حالا داشتم بعد از عوض کردن ویندوز کار نمیکردن...
ممنون از تذکر
راستی با اون روشه بازی رو آپدیت کردم، نمی دونم چرا نشد!
اتفاقا تو سایت دانشگاهمون زیاد بازی کردم با اینکه ممنوع بود !
بازی رو از حالت full screen در میاوردم و رو window میذاشتم و صفخه بازی رو خیلی کوچیک می کردم ! دیگه کسی متوجه نمی شد !
laptop همراتون باشه همیشه که دیگه عالی میشه !
Last edited by mhv_kntu; 29-05-2010 at 22:48.
عزیزم اینجا ایرانه.اروپا نیست که تو اتوبوس بشینی اینترنت پرسرعت وایرلس یا wifi داشته باشی.laptop همراتون باشه همیشه که دیگه عالی میشه !![]()
نه . ولی تو دانشگه و محل کار و خونه فک و فامیل و جایی که با کار کردن با PC دیگران مشکلی هست ولی امکان کانکت شدن هست با laptop خودت کار می کنی !
مجتبی کجاست؟
خبری ازش نیست.
حلال زاده اینجاست
ما بعد 1 ماه برگشتیم.خط جدیدمون لامصب adsl پشتیبانی نمیکرد 1 ماه الاف شدم
LordClue اومده گایا لایت شده کل اون صلاح های خفنشو فروخته چهارتا بیلو کلنگ اشغال خریده من سه سوته کشتمش
منم بعد یکی دو هفته چند روزی می تونم بازی کنم !!ا بعد 1 ماه برگشتیم.خط جدیدمون لامصب adsl پشتیبانی نمیکرد 1 ماه الاف شدم
حدوده 2 ماه پیش از etain رفت.LordClue اومده گایا لایت شده کل اون صلاح های خفنشو فروخته چهارتا بیلو کلنگ اشغال خریده من سه سوته کشتمش
OMG
بعد 3 روز خواستیم بازی کنیم یه صحنه دیدم ناامید شدم !
قیمت گولد رو وحشتناک ارزون کردن !!
3bill گولد فقط 7 دلار !!!! 0-0
خیلی بازی واسه اونایی که پول خرج نمی کنن سخت خواهد شد !
کاظم خبری شد بگو. اگه character rival رو پیدا کردی بگو . من یه سری آیتم مثل Op و Conti دارم ، که باهاش میشه هر کسی رو راضی کرد.
adamas walker هم رو اگه بدی فوقش یه هفته دیگه باز دراپ میشه و elliot بهت میده دوباره . walker هم که درست کردنش از همه سخت تره بغیره weapon !
اون orc رو هم دیدم . از cape Dex base که تنش بود معلوم بود چیزی از orc بودن نمی دونه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)