تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1500 از 3195 اولاول ... 500100014001450149014961497149814991500150115021503150415101550160020002500 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,991 به 15,000 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

لطف این پست رو حذف کنید .
    دوتا پست رو یکی کردم.
    Last edited by ase_pase; 01-06-2010 at 23:41.

2. 3 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

سلام

1.قیمت هارد 120 گیگ الان چنده؟

2.ساخت کجا باشه بهتره؟چین یا کره؟ اصلا فرقی هم میکنه؟

4. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

من تازه به جمعتون اضافه شدم حرفه ای ها
    یه xbox 360 Arcade jasper جاسپر خریدم
    من چند تا سوال مسخره داشتم . می دونم جواب خیلی از این سوال ها تو این تاپیک هست ولی خب نمیشه همه این 1500 صفحه رو خوند!!!!!!!!!!!!!
    1.چرک و کثافت رو بدنه xbox می مونه یا بهتره واسش برچسب بی رنگ بگیرم؟(آخه ضاهر بدنش جوریه که انگار سیاهی و یا لک به مرور زمان روش می مونه)
    xbox .2 ویروس میگیره (مثلا با وصل کردن فلش) یا میشه با خیال راحت هر چیزی وصل کرد؟
    3.بازی ها رو به جای خریدن هارد میشه رو فلش نصب کرد ؟
    4.من xbox عمودی بزارم بهتره یا افقی؟
    5.اگر واسه وصل کردن به مانیتور کابل HDMI به DVI بگیرم با همون کیفیت بالا تصاویر رو انتقال میده.(مانیتورم samsung p22500 full hd)
    Last edited by d.b23; 02-06-2010 at 00:14.

6. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام

فکر کنم حدود های 80 هزار تومان باشه
    والا میگن هارد اوریجینال 360 . دیگه راست و دروغش پای خودشون

من چند تا سوال مسخره داشتم . می دونم جواب خیلی از این سوال ها تو این تاپیک هست ولی خب نمیشه همه این 1500 صفحه رو خوند!!!!!!!!!!!!!
    1.چرک و کثافت رو بدنه xbox می مونه یا بهتره واسش برچسب بی رنگ بگیرم؟(آخه ضاهر بدنش جوریه که انگار سیاهی و یا لک به مرور زمان روش می مونه)
    xbox .2 ویروس میگیره (مثلا با وصل کردن فلش) یا میشه با خیال راحت هر چیزی وصل کرد؟
    5.اگر واسه وصل کردن به مانیتور کابل HDMI به DVI بگیرم با همون کیفیت بالا تصاویر رو انتقال میده.(مانیتورم samsung p22500 full hd)
    هر سوالی دوست داری بپرس ، هیچ سوالی عجیب نیست چون واسش یک منطقی هست و بالاخره واسه طرف سوال پیش میاد.

1.اگه همچین چیزی واسش هست ( من خودم نمیدونم هست یا نه که البته به احتمال زیاد هست ) بگیر . البته من خودم بیشتر از یکسال هست که بودن برچسب یک 360 پرمیوم دارم و هیچ مشکلی ندارم و به نظرم کثیف نیست .
    2.تا اونجایی که اطلاع دارم واسه xbox و کلا کنسول ها ویروس نیست و اینطوری ویروسی نمیشه.
    3.میشه ولی روی فلش های 8 گیگابایت بازی تک DVD و روی 16 گیگابایت هم هم 2 ِDVD میشه نصب کرد
    4..من خودم عمودی میزارم و به نظرم اینطوری دور و ورش باز تر هست و جریان هوا بهتر هست و در نتیجه واسش بهتر هست
    5.خود HDMI به DVI مثل اینکه با همون کیفیت انتقال میده (منتهی فقط تصوریر رو انتقال میده) و واسه صدا باید از کامپوننت هایی که توی پک های الیت هستن و به کامپوننت av معروف هست ناستفاده کنی که فکر کنم کیفیت صدا رو به خوبی HDMI انتقال نمیدن.
    البته سر اینکه چه مانیتور هایی مناسب هست و نیست هم یک بحث هایی بین دوستان بود که نتیجه اش رو دوستانی که توی بحث شرکت میکردن بهتر میدونن

8. 6 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام

فتحی 80 تومن

چین وکره نداره مال تایلنده
    1- با یه دستمال مرطوب پاک میشه

2- خیر

3- بله

4 -چون هارد نداری عمودی

5- نمیدونم

10. 5 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

سلام بچه ها خوبین

الان تو تهران بهترین محل برای خرید بازی کجاست
    که دیسک هاش با کیفیت باشن

سایت هم شد مشکلی نداره

ولی مطمعن باشه و بجه ها ازش خرید کرده باشن

ممنون مرسی
    سلام.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 2 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان من میخوم یه دونه 360 بگیرم ولی میترسم این همه پول بدم و سه چراغه بشه ؟؟؟؟؟
    به نظر شما 360 بگیرم یا کامپیوترم رو ارتقا بدم یا اینکه صبر کنم ps3 -- بشه تا با خیال راحت بازی کنم و
    نگران سه چراغه شدن نباشم . آخه من خیلی بازی میکنم مخصوصا دیگه تابستون .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعضیا میگن 360 جاسپر سه چراغه نمیشه خیالت راحت. نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

سلام دوستان من میخوم یه دونه 360 بگیرم ولی میترسم این همه پول بدم و سه چراغه بشه ؟؟؟؟؟
    به نظر شما 360 بگیرم یا کامپیوترم رو ارتقا بدم یا اینکه صبر کنم ps3 -- بشه تا با خیال راحت بازی کنم و
    نگران سه چراغه شدن نباشم . آخه من خیلی بازی میکنم مخصوصا دیگه تابستون .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون

دوست عزیز من حدود یک ماهه چاسپر گرفتم تا بینهایت راضی هستم سه چراغ هم
    نمیشه اصلا همچین مشکلی دیگه وجود نداره فقط باید حواست باشه محل قرار گیری کنسول خوب باشه
    جایی نذاری که گرم باشه یا گرد و خاک زیادی باشه کنسول باید دور برش خالی باشه تا تهویه گرما
    به درستی انجام بشه در ضمن حتما محافظ برق بگیر تا نوسانات برقی باعث سه چراغه شدن نشه
    ps3 هم که خیلی عالیه فقط مشکل تهیه بازی هستش که الان دیگه این مشکل نیست بیشتر جاها
    بازی رو یک ماهه اجاره میدن البته بیشتر بازیهایی که برای xbox میاد برای ps3 هم هست ولی
    اگر هدفت از خرید ps3 بازیهای انحصاری باشه که اونم باز ارزش داره کاریه که من میخوام انجام بدم
    اگر دوست داری از بازی کردن لذت ببری بهترین کار خرید یکی از این دو کنسول هستش ارتقاء pc برای
    بازی کردن فقط پول بیرون ریختنه در ضمن داشتن یک TV FULL HD واجبه تا نهایت لذت رو ببری
    دیگه خود دانی

15. 4 کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

ممنون
    سلام دوست من همونطور که دوستمون گفتن 360 الان خیلی کم سه چرغ میشه و همینوطر که بار ها توی همین صفحات گفتم من خودم بیش تر از یکسال هست که دارم و حتی بعضی وقت ها 9 ساعت بازی کردم ولی دستگاه کاریش نشده. شما فقط دستکاه رو توی یک جای مناسب ( از هرچیز حدا اقل 30 سانتیمتر فاصله داشته و ترجیحا پشتش تا 1 متر چیزی نداشته و خود محل هم تهویه خوب داشته باشه) قرار بده و زاحت استفاده کن.
    البته اگه بیشتر از 6 ساعت ، هر روز یک جا بازی میکنی ف پیشنهاد میکنم که حتما یک فن یا مولر براش بگیری.

کامپیوتر رو واسه بازی پشنهاد نمیکنم.
    PS3 خوبه ولی بازی هاش گرونه و حتی اگه کرک هم بشه با توجه به قیمت خیلی زیاد دیسک های blue-ray بعید هست که باز هم قیمت بازی هاش تا حد معقول پایی نبیاد (الان فکر کنم یک دیسک بول ری خام حد اقل 22 تا 25 هزار تومان باشه)

17. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سلام دوستان.من يه سوال داشتم:
    يكي از دوستان يه XBox گرفته بود با برد جاسپر 8 ماهم داشت دستگاهشو و اينكه روزي 2 ساعت يا كمتر بازي ميكرد.دستگاهش 3 چراغ قرمز داده!
    حالا سوال من:3 چراغ تنها دليلش سوختن دستگاهه يا دليل ديگه اي هم داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •