تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 218 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

وسترن گرین یکی از شاهکارهای وسترن دیجیتاله که از زمان معرفیش سازنده های دیگه هم رو به ساخت این نمونه از هارها اوردن
    نمونش از سیگیت که سری lp رو معرفی کرد و ...
    این هارد کسی نمیگه ضعیفه ایراد داره یا فلانه
    وسترن گرین بمنظور استفاده بهینه در مورد مصرف انرژی و استفاده اتوماتیک و مناسب در چرخش هد برای خواندن و نوشتن اطلاعات طراحی شده
    اینکه تو فروم های ایرانی بعلت اینکه اطلاعات افراد ناقصه یا اینکه از دیگران جسته گریخته مطالبی رو میشنون میان و راهنماییهای غلط ارائه میدن
    وسترن گرین نمونه یه هارد با طول عمر و کارایی بالاست که دلیلش هم سرعت چرخش اتومات هد هستش
    مصرف این نمونه هاردها خیلی هم کمتره
    نصب سیستم عامل روی اونها نه تنها بلا مانعه بلکه برای کسانی که سیستمشون تو طول روز ساعتهای بیشتری مورد استفاده س توصیه میشه
    ما هیچ هاردی نداریم که کاربریش تنها برای یه مقصود خاص مثل آرشیو باشه
    اینکه وسترن گرین کاربری عمده ش برای آرشیوه یه اشتباه کاملا محضه که قبلا بهش اشاره کردم
    سیستمهایی مورد نیازن که بایستی 24 ساعت شبانه روز روشن باشن اینجاست که وسترن گرین با توجه به کم مصرف بودن و انتخاب سرعت چرخش خودکار بهترین گزینه ست
    این رو من نمی گم.یکی از دوستان که تو فرومهای دیگس و کارش با هارده و دهها هارد تا حالا خریده گفته.جالبه که شما دقیقا برعکس ایشون می گید برای سیستم عامل و کار طولانی! تازه تو همین فروم هم بارها گفته شده

ایشون نوشته بود که بدلیل اینکه مرتبا سیستم عامل با هارد درگیره و این هارد مرتب میره تو پارک و سیستم اونو می خونتش و دوباره این سیکل تکرار می شه، صدا می ده.

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این رو من نمی گم.یکی از دوستان که تو فرومهای دیگس و کارش با هارده و دهها هارد تا حالا خریده گفته.جالبه که شما دقیقا برعکس ایشون می گید برای سیستم عامل و کار طولانی! تازه تو همین فروم هم بارها گفته شده

ایشون نوشته بود که بدلیل اینکه مرتبا سیستم عامل با هارد درگیره و این هارد مرتب میره تو پارک و سیستم اونو می خونتش و دوباره این سیکل تکرار می شه، صدا می ده.
    ببینید من درباره صدا حرفی نزدم
    ولی الان که صحبتش شد میگم که بله این هارد هم ممکنه صداش زیاد باشه
    البته خودم که با سیستم دوستان کار میکردم صداش اونقدر نیست که بخوای این هارد رو تو دسته هاردهای کاملا پرصدا قرار بدی
    در زمینه استفاده از این هارد بخاطر ساعات طولانی کاربرد هم میتونید درباره تکنولوژی ساخت این نوع هاردهای کم مصرف تو نت سرچ بکنید
    نهایتا به حرف بنده خواهید رسید
    سیستمی که دائم الروشنه (عجب جمله ای) هاردی براش مناسبه که عمر طولانی کارایی بالا و چه بهتر که سیستم تنظیم سرعت اتوماتیک داشته باشه
    در ضمن کمترین سرعت چرخش برای این هارد 5200 هستش تا سرعتهای بالاتر ،بنا بر نیاز فراخوانی و ورود اطلاعات به هارد
    هر کسی مخالف این موضوعاته دلیل مستدل بیاره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ببینید من درباره صدا حرفی نزدم
    ولی الان که صحبتش شد میگم که بله این هارد هم ممکنه صداش زیاد باشه
    البته خودم که با سیستم دوستان کار میکردم صداش اونقدر نیست که بخوای این هارد رو تو دسته هاردهای کاملا پرصدا قرار بدی
    در زمینه استفاده از این هارد بخاطر ساعات طولانی کاربرد هم میتونید درباره تکنولوژی ساخت این نوع هاردهای کم مصرف تو نت سرچ بکنید
    نهایتا به حرف بنده خواهید رسید
    سیستمی که دائم الروشنه (عجب جمله ای) هاردی براش مناسبه که عمر طولانی کارایی بالا و چه بهتر که سیستم تنظیم سرعت اتوماتیک داشته باشه
    در ضمن کمترین سرعت چرخش برای این هارد 5200 هستش تا سرعتهای بالاتر ،بنا بر نیاز فراخوانی و ورود اطلاعات به هارد
    هر کسی مخالف این موضوعاته دلیل مستدل بیاره

سلام
    من رفتم ویه هارد 1.5 وسترن گرین خریدم و تنها چیزی که مشاهده نکردم تا الان صدا از این هارد هستش و البته سرعت مناسبی هم تا الان داشته البته چون هنوز از ظرفیت کامل این هارد استفاده نکردم شاید بعد یکم سرعتش کمتر بشه اما اینو بهتون بگم که وقتی من از هارد مکستور یه فولدر 5 گیگی رو تو یه درایو دیگه کپی میکردم حدود4 الی5 دقیقه طول میکشید اما وقتی تواین هارد از هارد اولم یه فایل 5 گیگی کپی کردم تنها کمتر از 2 دقیقه طول کشید در ضمن اینو هم باید در نظر گرفت که تو سایت وسترن هارد گرین 1 ترا رو با دور 5400 زده و هارد های گرین 1.5 و 2 ترا رو با دور 7200 زده که این نشون میده که ممکنه هارد 1 ترا بایتی سرعت کمتری داشته باشه
    پس افرادی که میگند این هارد صدا داره یا اینکه سرعت کمتری داره مطمئنا خودشون تجربه استفاده از اونو نداشتند

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من رفتم ویه هارد 1.5 وسترن گرین خریدم و تنها چیزی که مشاهده نکردم تا الان صدا از این هارد هستش و البته سرعت مناسبی هم تا الان داشته البته چون هنوز از ظرفیت کامل این هارد استفاده نکردم شاید بعد یکم سرعتش کمتر بشه اما اینو بهتون بگم که وقتی من از هارد مکستور یه فولدر 5 گیگی رو تو یه درایو دیگه کپی میکردم حدود4 الی5 دقیقه طول میکشید اما وقتی تواین هارد از هارد اولم یه فایل 5 گیگی کپی کردم تنها کمتر از 2 دقیقه طول کشید در ضمن اینو هم باید در نظر گرفت که تو سایت وسترن هارد گرین 1 ترا رو با دور 5400 زده و هارد های گرین 1.5 و 2 ترا رو با دور 7200 زده که این نشون میده که ممکنه هارد 1 ترا بایتی سرعت کمتری داشته باشه
    پس افرادی که میگند این هارد صدا داره یا اینکه سرعت کمتری داره مطمئنا خودشون تجربه استفاده از اونو نداشتند
    دوست عزیز این تجربیاتم هست که در اختیارتون میزارم
    صحبتهای من درباره این قطعاتی که ازشون اسم برده شده کاملا دارای سندیت،اعتبار و استفاده دراز مدته
    از این نظر کاملا مطمئن باشید
    متاسفانه یه عده که خودشون رو خبره سخت افزار میدونن تو یه سری سایتهای ایرانی و خارجی بطور ناقص اطلاعاتی رو دریافت میکنن و اونو با توهمات خودشون مخلوط کرده و به خورد کسانی میدن که قصد خرید دارن

تکرار مکررات:
    هارد وسترن گرین نمونه کامل یه هارد کاری،سرعت مناسب(جوابگوی نیازهای کاربر) و دارای طول عمر بالاست
    هر کس تو این زمینه هایی اسم بردم اطلاعات ناقص میده و خلافش رو معتقده مستنداتش رو تو همین تاپیک ارائه بده تا با دلایل قاطع جواب اونو بدم
    موفق و پیروز باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

امیدوارم که تا چند ماه آینده هم چرخش برات بچرخه و ناراضی نباشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من میخواستم بدون هارد اکسترنال با اتصال esata خوبه یا usb
    سرعت و انتقال کدمو خوبه
    عد میخواستم بدونم هارد وسترن دیجیتال همون وسترن گرین هست؟
    چون میخوام یه هارد وسترن 2 ترابایت اکسترنال بگیرم نمیدونم estat خوبه یا usb گرچه یه مدلشو دیدم هم esata داره هم usb
    بعد جای یه power داره مثل پورت کیبورد یا موسه اینم دربارش بگید پاورش چرا اینجوری
    با تشکر
    Last edited by aliback; 02-06-2010 at 05:53.

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

سلام من يه هارد 1تراكسترنال براي ارشيو ميخام-- يعني فقط توش بريزم براي ارشيو--اكسترنال هم باشه-چه نوعي پيشنهاد ميكنيد

سرعتش هم بالا باشه

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من میخواستم بدون هارد اکسترنال با اتصال esata خوبه یا usb
    سرعت و انتقال کدمو خوبه
    عد میخواستم بدونم هارد وسترن دیجیتال همون وسترن گرین هست؟
    چون میخوام یه هارد وسترن 2 ترابایت اکسترنال بگیرم نمیدونم estat خوبه یا usb گرچه یه مدلشو دیدم هم esata داره هم usb
    بعد جای یه power داره مثل پورت کیبورد یا موسه اینم دربارش بگید پاورش چرا اینجوری
    با تشکر
    esata خیلی از USB 2 سریع تره ولی گرون تر هم هست.ولی در باره USB 3 نمی دونم
    وسترن دیجیتال ۳ سری هارد داره: گرین ،بلو ،بلک

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام.

هاردم لبريز شده خفن... يعني يه كم قلقلكش بدم فايل ها ميريزن پايين از توش!

من ساليان درازي هست كه Maxtor استفاده ميكردم و چون باهاش به كوچكترين مشكلي هم نخوردم روي همين برند مونده بودم تا اينكه اين سيگيت نامرد مكستور رو خريد حالا چون من چند ماه ديگه براي درايو بوتم مي خوام يه SSD بگيرم سرعت برام به اندازه ي دوام مهم نيست. يعني مي خوام دچار بلاي خرابي هارد نشم چون وحشتناك ترين قطعه اي كه ممكنه خراب بشه همين هارد هست. يك هارد 1TB مي خوام و چند تا سؤال دارم:

1- اگه سيگيت، مكستور رو خريده پس اين هارد هاي 1 ترابايت مكستور چيه تو بازار؟
    2- توي tomshardware ديدم جمع بندي كه كردم بين 1 ترابايت ها رتبه بندي به اين صورت مي شد:

1- Samsung Spinpoint F3 HD103SJ, 1000 GB, 7200rpm, 32 MB

2- Hitachi Deskstar 7K1000.C HDS721010CLA332, 1000 GB, 7200rpm, 32 MB Cache
    3- Seagate Barracuda 7200.12 ST31000528AS,1000 GB,32 MB Cache

كدوم اين برند ها خرابيشون كمتره؟

پيشاپيش از پاسختون ممنونم

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان من یه میخواستم یه هارد اکسترنال بخرم . مخیواستم ببینم فرق My Passport و My Book در مارک وسترن چیه ؟

و فرق Free Agent Go و Free Agent Desk در مارک سیگیت چیه ؟ دوستان یه چیز دیگه من الان هارد اینترنالم 160 گیگ الان

کامل پر شده . شبا دانلود میکنم حدود 1 گیگ ولی هر شب نه !!. گاهی اوقات هم بازی نصب میکنم . الان هم که هاردم پر شده

بیشتر توش فیلم و موزیک . به نظر شما هارد اکسترنال بگریم یا اینترنال ؟ نظر خودم روی اکسترنال . میخواستم نظر شما رو هم

بدونم . فضای هارد هم یا 500 گیگ میگیرم یا 1 ترا . ممنون .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •