سلام سروش ... قیمت دوربر 800 باید باشه کمی بالا کمی پایین ...
اما خوب داشتیم جاهایی که قیمت 600 هم دادن ...ولی اصلا فکر نمیکنم به این قیمت باشه ... دیگه 8910 و i8000 کسی نمیخره ..
با این امکانات و کیفیت تقریبا بعیده
مبارک باشه![]()
سلام سروش ... قیمت دوربر 800 باید باشه کمی بالا کمی پایین ...
اما خوب داشتیم جاهایی که قیمت 600 هم دادن ...ولی اصلا فکر نمیکنم به این قیمت باشه ... دیگه 8910 و i8000 کسی نمیخره ..
با این امکانات و کیفیت تقریبا بعیده
مبارک باشه![]()
بله حق با شماست چرا تو اون تست با n1 مقایسه نشده!!!
از بچه ها کسی میدونه جریان چیه؟![]()
البته تو اون لینک یکی کامنت زده و گفته shadow 2.2 بوده
به هر حال هنوز این گوشی نیومنده و احتمالا اون نسخه که تست گرفته شده بتا بوده(خوب مال shadow هم بتا بوده)
وهنوز نسخه نهاییش نیومده و این تستا چیزی رو مشخص نمیکنه![]()
با توجه به اطلاعات و قدرت پردازنده این پرفرمنس بعید به نظر میرسه ..
جریان اینه که کسی که این تستو گرفته تیز بازی در اورده !!! اطلاعات همه رو داده جز shadow .. خوب این چه کاریه بگو از چه اندرویدی استفاده شده ! ...
اینجا یه چیزایی میشه پیدا کرد
A member from Howard Forums benchmarked his Shadow with an app called Quadrant. The results were very favorable for the Shadow especially if it is running Android 2.1 or lower. It took second place in a performance test right behind the Nexus One on Android 2.2 and right above the Samsung Galaxy S which took third place.
All evidence leads us to believe the Shadow that was used in this testing is running Android 2.2. The Shadow has a PowerVR SGX 530 GPU while the Samsung Galaxy S has a PowerVR SGX 540 GPU and a 1 GHZ processor. The Shadow would surely lose to the Galaxy in a head to head challenge on the same OS. Either way the Shadow is shaping up to be a nice device and it hasn’t even been announced officially.
According to the Wall Street Journal, Verizon and Motorola have signed a deal to “ensure some of its upcoming smartphones will by heavily promoted” by Verizon. Motorola will be launching at least two devices this July with the carrier – one of them being the speedy Motorola Shadow that we’ve been getting excited for – and they’ve stated both devices would be running Android 2.2. This comes right after Motorola’s Co-CEO Sanjay Jha ensured us that their main focus remains to be Android, and that we should be expecting more devices soon.
With a myriad of high-end devices launching from at least three of the four major US carriers this summer, I can’t imagine that anyone’s purchase decision didn’t just get a little bit difficult (that’s if you’re planning to switch carriers based on hardware, of course). We just can’t wait to see what that other Motorola phone turns out to be – and we definitely can’t wait to feast our eyes on a whole new slew of Droid advertisements.
نظر منو بخوای با توجه به اطلاعات پردازنده و این گزارش چنین عملکردی که جانی ادعا میکنه تقریبا بعید به نظر میرسه .. حالا بیاد یه تست ازش گرفته میشه معلوم میشه
Last edited by pulp_152; 01-06-2010 at 14:15.
والا اینجا هم میشه یه چیزایی پیدا کرد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] have revealed that the Shadow MB810 is the top performer behind only the Nexus One with Android 2.2
ببینین فقط گفته شده نکسس با 2.2 .
منبع :
ولی من با این موافقم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
No matter what it’s a win/win. The Shadow will either come with Froyo out of the box (likely) or it will be even more insanely fast once it does get the Froyo update.
چون بعید میدونم مثل behold سامسونگ به این زودیا واسه 2.2 دست به کار بشه.
اینم یه بنچمارک از مایلستون که دیگه اینجا خیلی به گالکسی نزدیک شده ( در ضمن اینجا از مموری کلاس 4 و app2sd استفاده شده که واقعا تاثیر منفی روی تست دارن) :
در این مورد سایت ها با هم مسئله دارن یکی میگه shadow 2.1 بوده یکی میگه 2.2 ... من که میگم بزاریم بیاد .. ولی منم میگم 2.2 بوده ...
اگر واقعا تفاوت ویواز با امنیا اچ دی و ساتیو نزدیک 4 برابره ... shadow هم تفاوتش با droid میتونه در این حد باشه از نظر پردازنده ...
به هر حال شما هم اشتباه نمیکنی و ممکنه درست بگی چون برخی از سایتهام احتمال دادن 2.1 باشه ... و برخی نخیر ...
به زودی میاد ... اون موقع قضاوت میکنیم
در مورد مایلستون نگفته تا چند کلاک شده ؟
Last edited by pulp_152; 01-06-2010 at 14:46.
محمدرضا نرم افزار اورکلاک مایلستون کلا اینجوریه که بیشتر از 1200 اجازه نمیده اورکلاک کنی, این اسکرین شات گوشی خودم رو ببین همین الان گرفتم :
محمدرضا من بالا هم گفتم , آخه بنچمارک که فقط سی پی یو نیست, من از ورژن استاندارد quadrant استفاده میکنم و متاسفانه نمیتونم custom benchmark بگیرم ولی این اسکرین شات های خودم (دوستان دایل آپی ببخشید صفحه رو سنگین میکنیم )
![]()
Last edited by johnypersian1656; 01-06-2010 at 15:38.
ای بابا همین الان باید امنیا2 رو بفروشم تا نخرده تو سرش
کفم بریددددددد عجب چیزیه !!
این سامسونگ چرا نمیزاره با گوشی حال کنیم سریع یکی دیگه میده بیرون
بی خیال ما که از تستایه شما چیزی نفهمیدیم![]()
بالاخره دست بالایه دست بسیار هست و هیچ چیز ابدی نیست
من یه سوال دارم ظاهرا این گوشی قابلیت هندل کردن تصاویر full hd رو هم داره (البته به طور غیر رسمی)به نظرتون این موضوع تا چه حد میتونه صحت داشته باشه ؟؟
چون ظاهرا cpu این گوشی این قابلیت رو دارهمیگم مگه قرار نبود اول جون ریلیز شه؟؟
![]()
سلام .
بحث بنچمارک نکنین ها![]()
Cnet تست 3 گوشی G.S و N1 و Desire رو گرفته و این نتایج :
تمام گوشیها با نسخه 2.1 آندروئید تست شدن .
خواهش می شود این ویدیو رو با دقت تمام مشاهده کنیدکف مف نبینم تو این تاپیک
![]()
ویدیو :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مایلستون روی 1 GHz کلاک شده توی تست, اینها بنچمارکهای گوشی خودمن در 1 GHz و 1.2 GHz
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)